Home » Annan viikkohoroskooppi 21.–27.3.

Annan viikkohoroskooppi 21.–27.3.

Oinas 20.3.–19.4.

Ensi viikko näyttää lupaavalta. Onnenkantamoisen ansiosta voit päästä lähemmäksi tavoitteitasi. Olet luovalla tuulella, ja mielikuvituksesi laukkaa villisti. Luota intuitioosi ja anna sen ohjata sinua oi­keaan suuntaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Luota vaistoihisi. Kun kuuntelet omaa sydäntäsi, sinun on helpompi tehdä tärkeitä päätöksiä. Ensi viikolla saatat innostua kokeilemaan uusia asioita. Moni ilahtuu nyt seurastasi, joten hakeudu ihmisten ilmoille.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Oletko valmis poistumaan mukavuus­alueeltasi? Viikosta voi tulla jännittävä, jos pystyt matkustamaan tai tekemään jotain, mitä et ole aiemmin tehnyt. Jollakin voi olla sinulle villi ehdotus. Älä epäröi, vaan vastaa myöntävästi.

Rapu 21.6.–22.7.

Olisiko aika tehdä pieniä muutoksia arkeen? Tulevalla viikolla sinun on helppo omaksua uusia tapoja, joten käytä tilaisuus hyväksesi ja luovu asioista, joista on sinulle haittaa. Seikkailunhalusi on voimakas, ja saatat lähteä matkalle.

Leijona 23.7.–22.8.

Jos olet tuntenut itsesi kireäksi, nopea irtiotto arjesta voisi tehdä sinulle hyvää. Keskity tulevana keväänä omiin mielenkiinnonkohteisiisi ja etsi itsestäsi uusia puolia. Myös romantiikkaa saattaa olla ilmassa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet täynnä positiivista energiaa. Käytä se hyväksesi ja toteuta ideoitasi. Rakkauselämäsi piristyy, jos olet optimistinen ja pidät mielesi avoimena. Kevät tuo mukanaan paljon uutta, joten valmistaudu muutoksiin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet sosiaa­linen ja kaipaat inspiroivaa seuraa. Tunnet myös halua ottaa yhteyttä erääseen vanhaan tuttavaasi, sillä toivot, että kuihtunut ystävyytenne heräisi taas henkiin. Muistathan varata tarpeeksi aikaa myös palautumiselle ja rentoutumiselle.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Hektisen ja raskaan talven jälkeen kaipaat elämääsi hieman rauhaa ja tasapainoa. Nyt on aika hidastaa tahtia ja viettää aikaa rakkaiden ihmisten seurassa. Varaa aikaa myös itsesi hemmottelulle ja omille harrastuksillesi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Nyt on aika verkostoitua ja luoda uusia suhteita. Tulevalla viikolla tapaat sattumalta ihmisiä, joista saattaa olla sinulle myöhemmin suurta hyötyä. Keskustellessasi näiden uusien tuttavuuksien kanssa voit saada tarjouksen, jota ei kannata ohittaa.

Kauris 21.12.–19.1.

Kaipaako kotisi pientä piristystä? Olet innoissasi tulevasta keväästä ja haluaisit luoda jotain uutta. Jos haluat päästä eroon kaappeihin ja varastoon kertyneistä turhista tavaroista, nyt on hyvä hetki lahjoittaa niitä eteenpäin tai myydä kirpputorilla.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet hyvässä vireessä ja teet viimein jotain, josta olet haaveillut jo pitkään. Sinun kannattaa nyt hyödyntää omia vahvuuksiasi ja näyttää muille, mihin kaikkeen pystyt. Kun luotat itseesi, muut seuraavat perässä.

Kalat 19.2.–19.3.

Tunnet olosi itsevarmaksi. Jos sinua pyydetään mukaan kiinnostavaan projektiin, älä epäröi. Vetovoimasi saa muut kääntymään puoleesi, ja jos itse tarvitset apua, saat sitä varmasti.

Tutustu myös horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin