Home » Annan viikkohoroskooppi 22.–28.2.

Annan viikkohoroskooppi 22.–28.2.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet saattanut olla viime aikoina hieman kireä ja ärtynyt, joten nyt on aika päästellä höyryjä. Nopea irtiotto arjesta voisi tehdä sinulle ihmeitä, joten yritä järjestää sellainen. Voisitko panna itsesi viimein etusijalle?

Oinas 20.3.–19.4.

Tuntuuko sinusta, että jokin ihmissuhde ottaa enemmän kuin antaa? Tuleva viikko rohkaisee sinua tarkastelemaan toksisia suhteita ja päästämään niistä irti. Kun alat nähdä asiat uudessa perspektiivissä, mielesi rauhoittuu.

Härkä 20.4.–20.5.

Tällä viikolla saat rohkeutta ryhtyä ratkomaan uraan ja työntekoon liittyviä ongelmia. Älä jätä mitään hampaankoloon, vaan selvitä asiat perusteellisesti. Viikonloppu tuo mukanaan positiivista energiaa, ja saat hieman hengähtää.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jos jokin pitkään tavoittelemasi unelma ei näytä toteutuvan, on ehkä aika päästää siitä irti. Älä ota tätä epäonnistumisena vaan hyvänä yrityksenä. Uusia mahdollisuuksia on tulossa, joten käännä katseesi eteenpäin.

Rapu 21.6.–22.7.

Ulkopuolisen silmin näyttää ehkä siltä kuin kaikki asiat sujuisivat hyvin, mutta totuus voi olla toinen. Ongelmasi saattavat kumuloitua, etkä pysty estämään sitä. Älä esitä vahvaa vaan pyydä rohkeasti apua muilta.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet ehkä yrittänyt taipua joka suuntaan miellyttääksesi muita, mutta nyt on muutosten aika. Tulevan viikon positiivinen energia kannustaa sinua omaksumaan uusia tapoja. Saatat löytää itsestäsi puolia, joita et ole ennen huomannut.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tulevan viikon tapahtumat saavat sinut tajuamaan, ettet voi tehdä kaikkea itse. Olet ehkä hieman hämmentynyt ja turhautunut, ja sinulla on liian monta rautaa tulessa. Hanki apua mahdollisimman pian äläkä arastele tehdä muiden kanssa yhteistyötä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kaipaat nyt elämääsi rauhaa ja vakautta. Jos jokin suhde aiheuttaa liikaa draamaa ja väärinkäsityksiä, on aika päästää siitä irti. Saatat tehdä radikaaleja päätöksiä, jotka auttavat sinua siirtymään eteenpäin elämässäsi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ensi viikolla tapahtuu jotain, mitä olet odottanut jo pitkään. Olet valmis tekemään mitä tahansa, jotta asiat menisivät suunnitelmiesi mukaan. Pysy rauhallisena ja kuuntele itseäsi, niin pääset varmasti tavoitteeseesi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Pitkään jatkunut kiista erään ihmisen kanssa on alkanut kyllästyttää sinua. Haluaisit katkaista välit kyseisen henkilön kanssa, ja se voisikin olla tässä tilanteessa paras ratkaisu. Tilanteen selkiytyessä saat tilaa hengittää ja voit keskittyä rentoutumiseen.

Kauris 21.12.–19.1.

Olet ehkä käyttänyt liikaa rahaa turhanpäiväisiin asioihin ja haluaisit löytää uusia tapoja hallita rahankäyttöäsi. Nyt on aika tehdä selkeä suunnitelma, miten hillitä kuluja. Pyydä ystäviltäsi apua, sillä he saattavat tietää toimivia keinoja.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tuleva viikko voi olla silmiä avaava. Itsevarmuutesi kasvaa, ja muut voivat aistia sen. Vedät puoleesi vaikutusvaltaisia ihmisiä, joten nyt on aika olla rohkea ja tarttua tilaisuuteen.

Tutustu myös horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin