Home » Annan viikkohoroskooppi 25.–31.1.

Annan viikkohoroskooppi 25.–31.1.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tänä vuonna sinun kannattaa panostaa itsesi kehittämiseen. Voit päästää irti kaikesta, mistä ei ole sinulle enää hyötyä. Joogan tai meditaation harjoittaminen voisi auttaa sinua suhtautumaan elämääsi uudella tavalla.

Kalat 19.2.–19.3.

Nyt on aika siirtyä uusiin ympyröihin. Ota yhteyttä sellaisiin henkilöihin, jotka voivat auttaa sinua olemaan paras versio itsestäsi. Positiivisten ja kannustavien ihmisten ympäröimänä tunnet olosi innokkaaksi ja taitavaksi.

Oinas 20.3.–19.4.

Oletko valmis aloittamaan uuden jakson elämässäsi? Tuleva viikko näyttää vilkkaalta, ja erilaisia mahdollisuuksia on joka nurkan takana. Pysy valppaana, sillä eteesi saattaa tulla tarjous, josta ei kannata kieltäytyä.

Härkä 20.4.–20.5.

Tavoitteesi ovat nyt korkealla, ja haluat nähdä, mihin kaikkeen pystyt. Älä epäröi vaan anna intuitiosi johdatella sinua eteenpäin. Tulevalla viikolla innostut ottamaan ensimmäisen askeleen kohti tuntematonta.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tuleva viikko tarjoaa sinulle mahdollisuuden aloittaa alusta. Jos jokin asia painaa mieltäsi, yritä saada se selvitettyä mahdollisimman nopeasti. Kun olet käsitellyt ongelman, tunnet olosi paljon kevyemmäksi.

Rapu 21.6.–22.7.

Tunnet olosi itsevarmaksi ja haluat paljastaa suunnitelmasi muille. Nyt on aika ottaa oma elämä haltuun ja olla kuuntelematta muiden kritiikkiä. Hyödynnä sisäinen voimasi, sillä se auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet innokas etenemään tiellesi tulleista esteistä huolimatta, mutta välillä pääsi voi mennä pyörälle. Nyt on aika pitää hengähdystauko ja miettiä, mitä oikeasti haluat. Muista, että kaikkea ei voi saavuttaa yhdessä yössä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sinun kannattaa muuttaa hieman ajattelutapaasi ja katsella asioita aiempaa laajemmasta näkökulmasta. Kun muutat asennettasi, huomaat olevasi onnellisempi. Haluaisit päästä hyödyntämään luovaa puoltasi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jos sinulla on ollut ongelmia perhesuhteissasi, tilanteen selvittäminen voi onnistua tulevalla viikolla. Yritä pysyä joustavana, vaikka se olisikin välillä vaikeaa. Oikealla asenteella voit saada korjattua monta asiaa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Sinun tekee ehkä mieli törsätä rahojasi ja hankkia jotain kallista, mutta nyt ei ole sen aika. Älä lankea houkutuksiin, vaan pidä pää kylmänä. Jos alat nyt säästää rahaa, tulet hetken päästä kiittämään itseäsi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Keskityt nyt ansaitsemaan rahaa ja kerryttämään säästöjä. Kun kiinnität huomiota yksityiskohtiin, kokonaisuus pysyy hallussasi. Tulevalla viikolla on hyvä aika ottaa käyttöön uusia tapoja, joiden avulla voit säästää rahaa.

Kauris 21.12.–19.1.

Oletko valmis kokeilemaan jotain uutta? Tuleva viikko tuo mukanaan positiivista energiaa, ja tunnet itsesi poikkeuksellisen innokkaaksi. Nyt on aika tähdätä korkealle ja ottaa elämästä kaikki irti.

Tutustu myös horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin