Home » Annan viikkohoroskooppi 28.3.–10.4.

Annan viikkohoroskooppi 28.3.–10.4.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet nyt elementissäsi, ja itseluottamuksesi kasvaa. Pääset vihdoin toteuttamaan suunnitelmia, jotka ovat jääneet hieman taka-alalle. Jos tarvitset lisää inspiraatiota, ole avoin ja kokeile jotain uutta.

Härkä 20.4.–20.5.

Tarvitsetko hengähdystaukoa arjesta? Nyt on aika hoitaa roikkumaan jääneet asiat kuntoon ja varata aikaa rentoutumiselle ja palautumiselle. Jos jokin ihmissuhde aiheuttaa sinulle enemmän harmaita hiuksia kuin iloa, luovu siitä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tulet huomaamaan, miten arvokkaita hyvät ystävät ovat, ja nautit heidän kanssaan vietetyistä hetkistä entistäkin enemmän. Nyt on oikea aika verkostoitua ja luoda uusia suhteita. Valmistaudu vauhdikkaaseen kevääseen.

Rapu 21.6.–22.7.

On aika astua valokeilaan. Älä ole liian vaatimaton saavutuksiesi suhteen, vaan kerro niistä ylpeästi muille. Oletko seikkailunhaluinen? Siitä olisi nyt hyötyä, sillä tuleva viikko rohkaisee sinua poistumaan mukavuusalueeltasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Tulevalla viikolla tunnelma kevenee, mikä auttaa sinua rentoutumaan ja tarkastelemaan asioita uudesta näkökulmasta. Voisit tänä keväänä tutustua uusiin ihmisiin ja pitää hauskaa, sillä nyt on aika nauttia elämästä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jotkut asiat eivät ole tarkoitettu pysymään ennallaan, ja sinun on opittava hyväksymään se. Saatat pelätä muutoksia, mutta tässä tilanteessa muutos voi olla todella tarpeellinen. Kaikesta huolimatta kuuntele sisäistä ääntäsi ja pidä omista arvoistasi kiinni.

Vaaka 23.9.–22.10.

Suhdeongelmat voivat kärjistyä tulevalla viikolla, ja tunnet tarvetta päästellä hieman höyryjä. Jos haluat keskustella asioista ammattilaisen kanssa, tee se. Ulkopuolisen henkilön tarjoama perspektiivi voi auttaa sinua ymmärtämään asioita paremmin.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet motivoitunut ja valmis saamaan elämäsi takaisin raiteilleen. Jos haluat tehdä itsellesi muodonmuutoksen, on aika ottaa härkää sarvista ja ryhtyä tositoimiin. Pienilläkin muutoksilla voi olla suuria vaikutuksia.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tuleva viikko täytyy rennoista aktiviteeteista, ja olet innokas kokeilemaan jotain uutta lajia. Joogan tai meditaation harjoittaminen voisi auttaa sinua saamaan tarvitsemasi hengähdystauon. Nyt on aika keskittyä tavallista enemmän henkiseen puoleen.

Kauris 21.12.–19.1.

Etkö ole saanut ääntäsi kuuluviin? Nyt olisi sen aika. Sinua saatetaan pyytää mukaan erääseen tärkeään projektiin, joka voi auttaa sinua etenemään urallasi. Osaat pitää tunteesi kurissa, ja siksi sinun on helppo tehdä järkeviä päätöksiä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jos haluat jotain oikein kovasti, olet valmis tekemään kaikkesi sen eteen. Ryhdytkin nyt toimiin, joiden ansiosta elämäsi muuttuu. Kun uskallat haastaa itseäsi, voit saavuttaa jotain suurta.

Kalat 19.2.–19.3.

Taloudellinen tilanteesi saattaa vaatia pientä korjausliikettä. Siispä nyt on aika omaksua uusia tapoja, joiden avulla saat leikattua kulujasi. Älä anna itsellesi tilaisuutta tuhlata. Keksit kyllä keinon, jolla saat asiat kuntoon.

Tutustu myös horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin