Home » Annan viikkohoroskooppi 29.2.–6.3.

Annan viikkohoroskooppi 29.2.–6.3.

Kalat 19.2.–19.3.

Aloitat innokkaasti projektin, jota olet suunnitellut jo jonkin aikaa. Nyt on myös loistava hetki ottaa yhteyttä ihmisiin, joiden kanssa haluaisit tehdä jatkossa yhteistyötä. Viikonloppuna ilmassa saattaa olla romantiikkaa.

Oinas 20.3.–19.4.

Tulevat viikot näyttävät rauhallisilta, joten voit keskittyä pitämään huolta hyvinvoinnistasi. Kuuntele sydäntäsi ja pane itsesi viimein etusijalle. Jos sisäinen rauhasi on kadoksissa, kokeile joogaa tai meditaatiota.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluatko parantaa sosiaalisia taitojasi? Ota itseäsi niskasta kiinni ja lähesty rohkeasti uusia ihmisiä. Älä kuitenkaan tee hätiköityjä päätöksiä romanttisiin suhteisiin liittyen, jotta et joudu myöhemmin katumaan mitään.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Nyt on aika paljastaa todelliset kykysi. Kunnianhimosi ansiosta pääset vielä pitkälle työelämässä, mutta pidä huoli, ettet paiski hommia vapaa-aikasi kustannuksella. Viikonloppu alkaa romanttisissa merkeissä.

Rapu 21.6.–22.7.

Haluat saada elämästäsi enemmän irti: tutustua uusiin ihmisiin ja matkustaa sinua inspiroiviin paikkoihin. Ota rohkeasti yhteyttä muihin ja anna heidän näyttää sinulle tietä. Pienen kannustuksen avulla voit saavuttaa lähiaikoina jotain suurta.

Leijona 23.7.–22.8.

Haluaisit tarttua uusiin haasteisiin, jotta saisit elämääsi lisää jännitystä. Päästä irti kaikesta, mikä pidättelee sinua, niin voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen elämässäsi. Tulevalla viikolla sinun kannattaa panostaa omaan hyvinvointiisi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Intensiivinen kohtaaminen saattaa herättää ensi viikolla tunteita, jotka voivat hämmentää sinua. Ole avoin kaikelle, sillä uusi romanssi voi olla syttymäisillään. Saatat innostua myös yhteistyön tekemisestä jonkun kanssa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tuleva viikko tuo mukanaan positiivista energiaa, joka kannustaa sinua tekemään muutoksia rutiineihin. Unohda tavat, joista ei ole enää sinulle hyötyä. Muista jättää aikaa myös levolle ja rentoutumiselle.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Täytä kalenterisi aktiviteeteilla, joissa saat loistaa. Nyt on hyvä hetki esitellä muille kykyjäsi, ja saada muut huomaamaan, mihin kaikkeen sinusta on. Ole rohkeasti yhteydessä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua etenemään urapolullasi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Keskity nyt perheasioihin ja sekä itsestäsi huolehtimiseen. Jos kaipaat hiljaisuutta, varaa seuraaville viikoille aikaa rentoutumiseen ja pohdiskeluun. Vaikka saisitkin yllättäen huomiota osaksesi, sinun ei tarvitse reagoida siihen, jos et halua.

Kauris 21.12.–19.1.

Innostut muuttamaan elämäntapojasi parempaan suuntaan. Kun otat riskin ja kokeilet jotain erilaista, voit löytää itsestäsi yllättäviä puolia. Keskustelu tuntemattoman ihmisen kanssa saattaa luoda pohjan uudelle ystävyydelle.

Vesimies 20.1.–18.2.

Nyt on aika keskittyä talouden hoitamiseen ja saada raha-asiat kuntoon. Älä anna houkutuksille valtaa. Tarkan suunnitelman laatiminen voi auttaa sinua pitämään kulusi kurissa.

Tutustu myös horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin