Home » Annan viikkohoroskooppi 4.–10.1.

Annan viikkohoroskooppi 4.–10.1.

Kauris 21.12.–19.1.

Olet elementissäsi ja saat kiireestä huolimatta paljon aikaan. Älä kuitenkaan ota liian isoa taakkaa harteillesi vaan pyydä muilta apua. Olet innoissasi juuri alkaneesta vuodesta ja haluat kokeilla jotain uutta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Eräs haaveesi näyttää vihdoin toteutuvan. Sen tiellä voi olla vielä pieniä esteitä, jotka sinun on ylitettävä, mutta pian voit onnitella it­seäsi. Viikonloppuna sinulla on mahdollisuus myös rentoutua ja nautiskella.

Kalat 19.2.–19.3.

Sosiaalinen elämäsi näyttää vilkkaalta. Saat nauttia erilaisista tilaisuuksista ja teet muihin ihmisiin vaikutuksen. Yritä hoitaa ainakin pakolliset hommat pois alta, jotta voit myös rentoutua tulevalla viikolla.

Oinas 20.3.–19.4.

Edessäsi on kunnon juhlaviikko, ja pääset viettämään aikaa ystäviesi kanssa. Voit solmia myös uusia suhteita, ja romantiikkaakin saattaa olla ilmassa. Älä huolestu, vaikka kaikki ei menisi suunnitelmiesi mukaan.

Härkä 20.4.–20.5.

On aika päästää irti menneestä ja kääntää katse kohti tulevaa. Astu ulos mukavuusalueeltasi ja kokeile jotain uutta. Vietä rentouttavaa laatuaikaa itsesi kanssa, sillä olet ansainnut sen.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tuleva viikko voi olla jännitteinen, mutta oikealla asenteella selviät siitä varmasti. Jos sinulla on ollut kireät välit jonkun läheisen ihmisen kanssa, yksikin puhelu voi muuttaa asian. Keskustelut saattavat nostaa tunteita pintaan, mutta yritä pysyä rauhallisena.

Rapu 21.6.–22.7.

Karsi elämästäsi pois kaikki turhat asiat, sillä mitä vähemmän sinulla on meneillään, sen parempi. Odottamattomat tilanteet voivat häiritä suunnitelmiasi, mutta ne voivat lopulta osoittautua erittäin hyödyllisiksi. Älä viilaa pilkkua vaan keskity isompaan kokonaisuuteen.

Leijona 23.7.–22.8.

Tulevalla viikolla saatat löytää itsesi draaman keskeltä. Muut voivat yrittää kontrolloida sinua, joten varaudu pitämään puolesi ja kerro tunteistasi. Yritä selvittää asiat hyvissä ajoin, jotta koko viikko ei mene murehtiessa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Nyt on aika keskittyä hauskanpitoon ja vapaa-aikaan. Olet valmis rikkomaan perinteitä ja kokeilemaan jotain uutta tällä viikolla. On mahdollista, että jokin suunnitelma kaatuu viime hetkellä, joten koita pysyä joustavana.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tällä viikolla tapahtuu paljon ja joudut juoksemaan pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Valmistaudu hektiseen viikkoon laatimalla tarkka suunnitelma ja käytä aikasi viisaasti. Kiire saattaa tuoda esiin parhaat puolesi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Yrität keksiä loogista ratkaisua erääseen ongelmaan, mutta sinun kannattaisi luottaa vain intuitioosi. Vaikka kohtaisitkin vastoinkäymisiä, tunnelin päässä näkyy valoa. Tulevalla viikolla saat mahdollisuuden nollata ajatuksiasi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tuntuuko, että et ole saanut oikein mitään aikaiseksi? Älä stressaa vaan keskity luovaan puoleesi. Hyödynnä kädentaitojasi tee se itse -projekteissa, ja voit saada aikaan upeita asioita.

Tutustu Annan nettisivuilla muun muassa horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/­horoskoopit.

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin