Home » Annan viikkohoroskooppi 7.–13.12.

Annan viikkohoroskooppi 7.–13.12.

Jousimies 22.11.–20.12.

Saatat ensi viikolla joutua pettymään erään henkilön toimintaan ja olet valmis kertomaan mielipiteesi hänelle. Voit toki antaa rakentavaa palautetta, mutta älä ole liian ankara. Anna hänelle mahdollisuus muuttaa tapojaan.

Kauris 21.12.–19.1.

Tulevalla viikolla syyllisyyden ja epävarmuuden tunteet saattavat pulpahdella pintaan – ilman varsinaista syytä. Nyt olisi kuitenkin tärkeää unohtaa menneet ja kääntää katse kohti uusia mahdollisuuksia.

Vesimies 20.1.–18.2.

Saat yllättäen tarjouksen, joka vaikuttaa erittäin lupaavalta. Jos vastaat siihen myöntävästi, et tule takuulla katumaan päätöstäsi. Meditoiminen voisi auttaa sinua selkeyttämään harhailevia ajatuksiasi.

Kalat 19.2.–19.3.

Sinulla pyyhkii nyt ihan hyvin, vaikka joka päivä ei siltä tuntuisikaan. Älä ole liian ankara itseäsi kohtaan vaan yritä sisäistää muiden kehut ja kohteliaisuudet. Anna itsellesi lupa nauttia arjen pienistä iloista.

Oinas 20.3.–19.4.

Nyt ei kannata antaa periksi, vaikka olo olisi ajoittain epätoivoinen. Tuleva viikko tuo mukanaan positiivista energiaa, ja tunnet taas olosi paremmaksi. Yllättävä käänne romanttisessa elämässä voi saada sinut näkemään itsesi uudessa valossa.

Härkä 20.4.–20.5.

Et ehkä usko itseesi tällä hetkellä, mutta kuuntele ystäviäsi: he luottavat sinuun täysin. Pian huomaat, että sisukkuutesi ansiosta pystyt mihin tahansa. Älä keksi tekosyitä hommien lykkäämiselle, vaan ryhdy heti toimiin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olet nyt valppaana ja raivaat esteitä tieltäsi. Sinulle saatetaan ykskaks tarjota mahdollisuutta edetä urallasi. Tartu tilaisuuteen välittömästi, jotta kukaan muu ei vie himoittua pestiä nenäsi edestä. Pidä pääsi kylmänä ja keskity omiin tavoitteisiisi.

Rapu 21.6.–22.7.

Olet viime aikoina keskittynyt ratkomaan yhtä ongelmaa, ja tilanne on voinut ai­heuttaa sinulle stressiä. Muista, että kaikesta ei tarvitse selviytyä yksin. Kun pyydät muilta apua, arkesi helpottuu merkittävästi.

Leijona 23.7.–22.8.

Saatat paisutella erästä pulmaa pääsi sisällä, mikä saa sen näyttämään todellista suuremmalta. Ota askel taaksepäin ja tarkastele asiaa uudesta näkökulmasta. Huomaat pian, ettei sinulla olekaan mitään hätää.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Nyt on aika astua valokeilaan ja näyttää muille, mihin kaikkeen pystyt. Saatat keksiä uuden nerokkaan tavan ansaita lisää rahaa, joten pane töpinäksi. Saat paljon tukea muilta, vaikka et aina itse huomaisikaan sitä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tunnetko pettymystä? Tämä voi johtua siitä, että keskityt liikaa asioiden negatiivisiin puoliin. Yritä muistaa, että vaikka kaikki ei menisikään suunnitelmien mukaisesti, asioilla on usein tarkoituksensa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Raha-asiat saattavat aiheuttaa sinulle stressiä, joten mieti, miten voisit hillitä kulujasi. Hyödynnä osaamistasi, sillä tee se itse -tyylillä voit säästää monissa tilanteissa paljon rahaa.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin