Home » Annan viikkohoroskooppi 8.–14.2.

Annan viikkohoroskooppi 8.–14.2.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet asettanut itsellesi tavoitteita, ja näyttää siltä, että saavutat ne pian. Eräs odottamaton kohtaaminen saattaa inspiroida sinua, ja kun tutustut uuteen ihmiseen, löydät itsestäsikin uusia puolia.

Kalat 19.2.–19.3.

Sosiaalinen elämäsi näyttää vilkkaalta, ja juokset kovaa vauhtia paikasta toiseen. Voisit ehkä järjestellä rutiinisi uusiksi, jotta et polta itseäsi aivan loppuun. Jo yhdenkin asian muuttaminen saattaisi auttaa sinua olemaan tuotte­liaampi ja onnellisempi.

Oinas 20.3.–19.4.

Saatat lähiaikoina solmia uuden suhteen, joka tuo iloa elämääsi. Suhde voi olla joko romanttinen tai kaverillinen, mutta joka tapauksessa tulet nauttimaan siitä. Olet nyt valmis astumaan ulos kuorestasi ja tutkimaan villimpää puoltasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluat menestyä työelämässä ja sopivan tilaisuuden tullen näytät muille, mihin kaikkeen sinusta on. Tartu uusiin tehtäviin, vaikka ne tuntuisivatkin aluksi pelottavilta. Tulevalla viikolla saatat saada odottamattoman kutsun, joka muuttaa monta asiaa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olet nyt utelias ja innokas ja haluat lähteä tutkimaan uusia vesiä. Pääset pitkälle, jos luotat intuitioosi. Tulevalla viikolla voit oivaltaa erään asian, ja se auttaa sinua ratkaisemaan ongelman, joka on vaivannut sinua jo pitkään.

Rapu 21.6.–22.7.

Haluat nyt keskittyä talousasioihin ja löytää uuden tavan säästää rahaa. Älä kuitenkaan soimaa itseäsi, jos joudut jonkin houkutuksen uhriksi. Kun karsit pois turhia kuluja, voit aina välillä hemmotella itseäsi.

Leijona 23.7.–22.8.

Tulevalla viikolla tunteet voivat olla pinnassa. Mieti tarkkaan ennen kuin teet tai sanot jotain, jota saatat myöhemmin joutua katumaan. Haluaisitko lisätä romantiikkaa elämääsi? Jos vastaat kyllä, sinun täytyy olla rohkea.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jos olet ollut viime aikoina kiireinen, nyt on aika vetäytyä ja viettää omaa aikaa. Olet ehkä kyllästynyt jokapäiväisiin rutiineihisi, joten yritä omaksua uusia, hyödyllisiä tapoja. Anna itsellesi mahdollisuus kokea jotain uutta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kalenterisi on pullollaan juhlia ja tapahtumia, ja olet valmis ottamaan tilanteesta kaiken irti. Iloinen ja eloisa ympäristö voi tehdä sinulle ihmeitä, ja romanttinen elämäsi saattaa saada positiivisen sysäyksen. Ole valmis flirttailemaan kunnolla!

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet valokeilassa tulevalla viikolla, joten käytä tilanne hyväksesi. Olet mukana erilaisissa projekteissa, ja esimerkkisi inspiroi muita tekemään samoin. Käytä hyviä neuvottelutaitojasi apunasi, jotta saat haluamasi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Jos suunnitelmissasi on verkostoitua tai lisätä näkyvyyttäsi sosiaalisessa medias­sa, tuleva viikko voi olla sinulle eduksi. Sinulla on mahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin, joten pysy itsevarmana ja edusta rohkeasti itseäsi.

Kauris 21.12.–19.1.

Päästä irti kaikesta, mikä pidättelee sinua. Kun saat sen tehtyä, tunnet olosi heti ke­vyemmäksi ja vapaammaksi. Viikonloppuna eräs romanttinen suhde voi siirtyä aiempaa intiimimmälle tasolle.

Tutustu myös horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin