Home » Annan viikkohoroskooppi 9.–15.5.

Annan viikkohoroskooppi 9.–15.5.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet entistäkin viehätysvoimaisempi. Itseluottamuksesi oikein huokuu sinusta, ja sen vuoksi saat osaksesi positiivista huo­miota. Jos jokin asia on painanut mieltäsi jo pitkään, ryhdy nyt rohkeasti ratkomaan sitä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Elämässäsi on tällä hetkellä jännittävää mystiikkaa. Luotat itseesi ja vedät muita ihmisiä puoleesi. Siispä sinun kannattaakin tänä keväänä osallistua mahdollisimman moniin juhliin sekä erilaisiin tapahtumiin.

Rapu 21.6.–22.7.

Edessä oleva ajanjakso näyttää energiseltä ja sosiaaliselta. Saatat muun muassa saada uusia ystäviä, ja luvassa voi olla jopa romanttinen suhde. Työelämässä sinun olisi nyt vain jaksettava painaa hommia.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet kunnianhimoinen ihminen, ja siitä on sinulle nyt ennen kaikkea hyötyä. Jokin pitkäaikainen unelmasi saattaa toteutua tänä keväänä, ja voit tutustua myös uusiin ihmisiin. Ilmassa on myös seikkailun tuntua.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Haaveiletko uusista, kiinnostavista kokemuksista? Kun tartut rohkeasti sinulle avautuviin mahdollisuuksiin, et joudu pettymään. Nyt voisi olla hyvä hetki luopua joistakin haitallisista tavoista tai tottumuksista.

Vaaka 23.9.–22.10.

Nyt on aika keskittyä hetkeen ja nauttia elämän pienistä iloista. Ihmissuhteet ovat sinulle tärkeitä, joten varaa aikaa niiden hoitamiseen sekä vaalimiseen. Raha-asioissa voi olla luvassa odottamatonta onnea.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jos sinulla on viime aikoina ollut mutkia matkassa ihmissuhteiden saralla, niin

tilanteeseen on luvassa viimein helpotusta. Väärinkäsitykset ratkeavat lopulta, ja sen myötä ihmissuhteet syvenevät. Muista myös pitää omasta hyvinvoinnistasi huolta.

Jousimies 22.11.–20.12.

Olet nyt poikkeuksellisen rohkealla tuulella, joten käytä tilanne hyväksesi – varsinkin, jos pidät kilpailemisesta. Itseluottamuksesi ja karismasi voivat kuitenkin herättää ulkopuolisissa kateutta. Ole siis varpaillasi.

Kauris 21.12.–19.1.

Anna itsellesi viimein mahdollisuus rentoutua vaikkapa kulttuurin parissa. Niin kotona kuin seuraelämässäkin on luvassa lähiaikoina paljon hauskoja hetkiä. Nyt kannattaa hoitaa myös kevätsiivous pois alta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Viihdyt nyt erityisen hyvin kotona. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisit koko ajan yksin, sillä järjestät innokkaasti illanistujaisia ja juhlia. Eräs kohtaaminen voi olla merkittävä ja auttaa sinua etenemään urallasi.

Kalat 19.2.–19.3.

Tarvitset hyviä neuvottelutaitojasi, jotta et menetä erästä mahdollisuutta. Uudet kuviot voivat koskea niin yksityiselämää kuin työtäkin. Kun olet raha-asioi­den kanssa nyt tarkkana, kiität itseäsi myöhemmin.

Oinas 20.3.–19.4.

Elät jännittävää aikaa, eikä mikään tunnu olevan sinulle mahdotonta. Jos olet unelmoinut uudesta työstä tai ihmissuhteesta, älä enää odota vaan ryhdy toimeen. Olet onnellisten tähtien alla.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin