On selvää, että paras aika lomalle on viikonloppu, mutta mitä tehdä vapaapäivälläsi? Lue täältä mikä lomapäivä sopii horoskooppillesi ja tee kesästäsi ikimuistoinen!

OINAS
Tulinen Oinas kuplii energiaa ja sen on kyettävä elämään. Oinas rakastaa äärimmäisyyksiä ja ikimuistoisia seikkailuja, joten paras lomapäivä hänelle muodostuu kahden tunnin vuoristovaelluksesta, jota seuraa sukellusmatka ja yö kaupungin kuumimmissa klubeissa.

HÄRKÄ
Härkälle lepo merkitsee vain kahta asiaa - makuulla makaamista ja hyvää ateriaa. Sillä ei ole väliä, löhöiletkö sängyssä rakkaasi kanssa, lepotuolissa rannalla vai kellutko uima-altaassa puhallettavalla patjalla, mansikat kermavaahdon ja jäätelön kera tekevät varmasti asiansa.

KAKSOSET
Mitä Kaksoset tekevät, kun heidän ei tarvitse mennä töihin? Aivan oikein, istuu Internetissä! Heillä on ainakin kuusi ikkunaa auki, he lukevat uutisia, istuvat Facebookissa ja kuuntelevat musiikkia YouTubesta, Skype- ja MSN-ikkunat vilkkuvat jatkuvasti. Ystävien kanssa he puhuvat kaikesta ja kaikista, keskustelevat uusista kirjoista ja suosikkielokuvista.

SYÖPÄ
Syövät ovat taloudenhoitajia, ja jos he onnistuvat saamaan vapaapäivän töistä, he eivät työnnä nenään ovesta. He pitävät siivoamisesta ja ruuanlaitosta, ja hänen täytyy tehdä paljon ruokaa, koska illaksi hän on kutsunut koko perheen ja lähimmät ystävänsä syömään.

LEIJONA
Löydät Leon teatterista hänen vapaapäivänsä. Hän on ostanut parhaat liput kaikkiin uusiin esityksiin, hän on tietoinen kaikkien tuotantojen viimeisistä yksityiskohdista, äläkä ihmettele, jos huomaat hänen lukevan tekstejä näyttelijöiden mukana.

NEITSYT
Neitsyt siivoaa! Mikään ei ole parempaa kuin ikkunoiden peseminen ja kylpyhuoneen hankaus, hän nauttii mausteiden aakkosjärjestyksessä ja kirjojen rivistämisestä kirjahyllylle. Kaikki sukat on lajiteltava ja yhdistettävä, alusvaatteet silitettävä ja kaikki lapsen lelut on tarkastettava.

VAAKA
Ota selvää missä museossa uusi näyttely avautuu, niin löydät Vaaka sieltä. Hänellä on kädessään lasi samppanjaa, hän on täysin syventynyt ihailemaan taideteoksia, ja hän pitää todella siitä, että joku mukava nuori mies ottaa hänet mukaan käytännön keskusteluun näyttelystä.

SKORPIONI
Skoripinit rakastavat shoppailua, eivätkä koskaan menetä mahdollisuutta vierailla uusissa putiikeissa, hengailla ostoskeskuksissa, kokeilla uusia kenkiä ja ostaa käsilaukkuja. Sitten he nostavat asioita pukemalla punaiset nahkahousut ja paljastavan liivin, korkokengät ja korkokengät, joissa on kimalteleva boa, ja lähtevät klubikierrokselle. Huomio on taattu.

JOUSIMIES
Jousimiehet ovat aina liikkeellä, eivätkä he kestä olla suljettuina kotinsa neljään seinään. Vapaapäivänä Ambur pakkaa reppuunsa kaksi voileipää ja vesipullon ja hyppää pyöränsä selkään lyhyelle (tai todella suurelle) luontoretkelle.

KAURIS
Tietenkin Kauris viettää vapaapäivänsä toimistossa. Ainakin puolet vapaapäivistään hän viettää seuraavan projektin valmisteluun tai vanhan viimeistelyyn. Pienellä ovelalla voit kuitenkin houkutella hänet pois töistä – kutsu hänet ulos ja vahvista, että vastaat kaikista kustannuksista!

VESIMIES
Vesimiehet rakastavat veistämistä ja viettävät lomansa luultavasti uusia koruja veistämällä, maalaamalla, istuttaen kukkia tai rakentaen hyllyä. Kun yksi projekti on valmis, he suuntaavat rautakauppaan valitsemaan materiaalia uuden idean toteuttamiseksi.

KALAT
Kalat ovat ahkeria puutarhureita ja todellisia unelmoijia. He nauttivat juuri istutettujen kukkien jumalallisesta tuoksusta, mehiläisten huminasta ja lintujen laulusta, haaveilevat romanttisesta lomasta Toscanassa rakkaansa kanssa samalla kun he hoitavat kukkia itse ja muistelevat oudon mutta jännittävän unen viime yöstä.

Related Post