Home » Päivän horoskooppi keskiviikko 13.12.

Päivän horoskooppi keskiviikko 13.12.

Oinas (20.3.-19.4.)

Nyt on ilmassa hurjasti perinteitä, joita halutaan vaalia, siihen viittaavat sekä kuun että Merkuriuksen sijainti perinteisessä kauriin merkissä. Ja tämä koskee monia merkkejä, ei vain sinua. Itsellesi näihin perinteisiin saattaa liittyä sopivat valot tai joulukuusen valaistus. Virtaa riittää myös muuhun!

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinun kohdallasi on paljon tasapainoasi tukevia planeettavaikutuksia, joiden mukana voit edetä rauhallisesi, juuri haluamallasi tavalla. Olet tasapainossa ajatustesi suhteen niin, että teet hyvän vaikutuksen. Törmäät useammin itsestäsi poikkeaviin ihmisiin, ja joku hämmästyttää intensiivisyydellään!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla voi vieläkin olla edessä nopeita tai dynaamisia kohtaamisia, sillä Mars-planeetta ei ole lähtenyt mihinkään vastakkaisesta merkistäsi. Ehkä olet altis monenlaisille aloitteille, jotka johtavat johonkin tai sitten ei. Planeetat kauriissa rauhoittavat myös omaa menoasi ja saavat kurkkaamaan lompakkoon!

Rapu (21.6.-22.7.)

Voi olla, että olet jonkinlaisessa ruodussa pari päivää, etkä pääse vapautumaan rutiineistasi tai velvollisuuksistasi. Ehkä valmistelet yhteistyössä pitkäjänteisiä aiheita työssäsi tai sitten vapaa-ajalla perinteisiä kuvioita. Saat asiat tehtyä sopusoinnussa korkeampien tahojen kanssa. Anna tunteen kukkia!

Leijona (23.7.-22.8.)

Nyt voi olla tilauksessa tarkkaa työntekoa, harkintaa ja pohdintaa siitä, missä järjestyksessä asiat tehdään. Näet helpommin punaisen langan taloudessa tai sitten löydät siitä uuden puutteen. Terveysasiat saattavat nousta pintaan ja kunnon kohotus tai vitamiinit ovat mielessä. Väreilevää tunnelmaa voi löytyä läheltä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Planeetat patistavat sinua yhä reagoimaan voimakkaasti tai tarttumaan asioihin ripeästi, joten kiire kuuluu kuvioihin. Hyvä niin, sillä saat aikaan niin työssä, vapaa-ajalla kuin jouluvalmisteluissakin Pitkäaikainen itsetuntoa ja kohottavaa ilmapiiriä lisäävä planeettavaikutus myötävaikuttaa kaikkeen.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Hiljaisuuden tai hartauden kaipuu voi yllättää sinut, ja voithan mennä sitä hakemaan vaikkapa tunnelmallisilta joulumarkkinoilta tai sitten uskonnollisen kappelin rauhasta. Kiinnostus henkisiin asioihin voi kasvaa näinä aikoina muutenkin, ja se mikä ei näy, kiinnostaa. Onkohan monenlaista herkkua tarjolla?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nyt voi olla aika, jolloin joulukortit tai muut lippuset ja lappuset kiinnostavat. Perinteet istuvat joka tapauksessa hyvin tähän jo pelkästään kauris-planeettojen myötä. Haluaisitko lukea, laulaa virsiä tai asetella sanojasi jossain muussa yhteydessä? Kauneusaistisi on superia näinä päivinä, myös flaksisi voi yllättää!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Taustalla on vieläkin viime viikoista tuttu menokiito, jossa ei paljoa jahkailla. Muista kuitenkin liikennesäännöt ja keliolosuhteet! Kuu ja Merkurius vakaudestaan tunnetussa kauriissa saavat sinutkin kyllä pysähtelemään ja ehkä ottamaan tosissaan kokkailun tai muun vastaavan. Ketä ajattelet kaukana?

Kauris (21.12.-19.1.)

Eteesi saattaa tulla melko yllättäen monenlaista asiaa, joiden parissa aika vierähtää nopeasti. Onko kyse sitten laskujen maksamisesta, juoksevien asioiden hoitamisesta vai läheisen kanssa puuhasteluista, jää nähtäväksi. Kurkotat yhä mielelläsi kohti asioita hieman syrjästä etkä viihdy keskiössä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinusta voi kaivautua esiin piiloon jääneitä hengellisiä ominaisuuksia, ja se saattaa näkyä kaipuuna paikkoihin, josta löytyy sielunrauhaa. Myös kaukana oleva, askeettinen seutu vetää monia puoleensa tai sitten talvisten hankien rauha kiehtoo. Jos matkailet, ryhmämatka voisi sopia. Romantiikan vaatimukset ovat koholla!

Kalat (19.2.-19.3.)

Perinteet ja ryhmä voivat kietoutua toisiinsa tavallista lujemmin, ja kyseessä saattaa olla myös sääntöjen laatiminen tai noudattaminen. Parin päivän aikana voi olla jotain virallista henkeä mukana kuvioissa, ellei sitten pönöttämistä. Tunnekokemukset ovat ilmavia, leijuvia, ei välttämättä romantiikkaa!

Selaa ylöspäin