Home » Päivän horoskooppi keskiviikko 6.12.

Päivän horoskooppi keskiviikko 6.12.

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuun sijainti vaa’an merkissä parin päivän ajan voi tuoda monenlaisia lempeitä teemoja esiin, ja kovemmat tavoitteet jäävät taka-alalle. Ihmisten kanssa saattaa tulla enemmän neuvotteluja ja jahkailuja. Älyn planeetta Merkuriuksen dynaaminen asema kirittää selkeyttä. Tunne-elämässä on hyvä vaalia makuukammariasioita!

Härkä (20.4.-20.5.)

Olet yleensä pätevä raha-asioissa, sillä arvostat pysyvyyttä ja materiaalista vakautta. Työympyröissäkin voit löytää ratkaisuja näihin aiheisiin. Ajatteluprosessit ovat rauhalliset, ja pääset pitkälle omalla tyylilläsi. Rakkauden planeetta Venus on merkkiäsi vastapäätä ja tuo helpommin kohtaamisia!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jo pari viikkoa Mars on ollut merkkiäsi vastapäätä, jossa se aktivoi suhteita voimakkaasti aktiivisuuden ja intensiteetin kautta. Se voi myös tuoda selkeämpiä lähestymisyrityksiä jopa tuntemattomilta ihmisiltä. Sama henki jatkuu vuodenvaihteen yli. Onkohan työympyröissä kiinnostava ihminen?

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet yhä parhaimmillasi tavallisten askareiden suorittajana, ja saatat olla juuri siksi korvaamaton monille ihmisille. Merkuriuksen asema viittaa siihen, että olisit kiinni jossain viestintään tai paperiasiaan liittyvässä hankkeessa vielä viikkoja. Hyvät fiilikset, viihde tai yllättävä ihastuminen on tapetilla.

Leijona (23.7.-22.8.)

Merkittävä määrä ahertamista näyttäisi kuuluvan kuvaan käytännöllisesti katsoen aina jouluaattoon asti. Onko se sitten työpaikalla vai kotisi arjessa, jää nähtäväksi. Vai onko kyse sinun tai läheisen terveyden varmistamisesta? Venuksen asema suuntaa suhteitasi kodin suuntaan, joten kutsu rakas ihminen luoksesi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Auringon ja Marsin jo pari viikkoa kestäneet dynaamiset vaikutukset tuovat toimintatarmoa, mutta myös mahdollisesti aggressiivisia tunteita. Kytevä riita voi siten puhjeta tällaisen jakson aikana. tai joku provosoi sinua syyttä. Jupiter ja Venus pitävät sinua kuitenkin kuin herran kukkarossa noin viikon!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Pääset todennäköisesti tänään todistamaan diplomaattisia kykyjäsi ja kykyäsi tulla toimeen muiden kanssa. Yleensä olet luonteeltasi muutenkin ihmisiin suuntautunut. Joku kodin piirissä voi haastaa sinua, sillä hänellä ei ehkä ole täysin sama käsitys juhlasta. Muista kaikessa pyörityksessä kehon ja kosketuksen nautinnot!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kuu tulee paikkaan, jossa se voi muistuttaa levon tarpeesta tai muusta vetäytymisestä tai sivusta tarkkailusta. Olet taas merkillesi tyypillisesti intuitiivinen ja aistit, jos jotain on vialla. Opiskelu sujuu helposti ja täsmällisesti, joten kannattaisi harkita tiedon hankintaa myös lähiviikkoina. Aistisi ovat heräämässä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olosi ja kohtaamasi ihmiset tuntuvat tänään lempeämmiltä ja itsekin olet sovittelevampi. Suorasukaisetkin jousimies-luonteet rauhoittuvat hieman ja miettivät, kannattaako töräyttää. Käytännöllinen työ, joulukorttien tai koristeiden askartelu saattaa viedä aikaa. Kaukorakkaus voi kutsua taas!

Kauris (21.12.-19.1.)

Saatat olla pois keskeisistä kuvioista tai vasta suunnittelet sitä innokkaasti. Kiiltävien lumihankien tai palmurantojen ja valkoisten hiekkarantojen kutsu voi tuntua vastustamattomalta. Merkurius on kuitenkin merkissäsi aina jouluaattoon asti, mikä merkitsee suurta keskittymiskykyä. Ystävyyden merkitys näkyy!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuinkahan paljon olet koonnut ihmisiä joukkovoimaksi ja toiminut inspiroituneena heidän kanssaan viime aikoina? Hyvinkin erikoisia ideoita voi syntyä näinä viikkoina ja pääset näyttämään niissä kaiken potentiaalisi. Koti- ja työhankkeesi tai niiden yhdistämiseen liittyvä idea voi alkaa rullata pian eteenpäin.

Kalat (19.2.-19.3.)

Eteneminen on yhä avainsana, ja menneet, nykyiset ja tulevat suoritukset pyörivät mielessäsi. Kannattaa takoa, kun rauta on kuumaa. Pidä kuitenkin mölyt mahassasi jossain asiassa, muutoin voit lipsauttaa jotain liian suoraan. Pura tulisuutta liikunnalla tai muulla aktiviteetilla, jossa saat hien pintaan!

Selaa ylöspäin