Home » Päivän horoskooppi lauantai 16.12.

Päivän horoskooppi lauantai 16.12.

Oinas (20.3.-19.4.)

Nyt voivat taas traditiot hetkeksi jäädä syrjään muiden asioiden tieltä. Ehkä koet taas tarvetta inspiroitua ympäristöstäsi ja ottaa kantaa siihen liittyviin muutoksiin. Ehkä ryhmissä ja verkoissa tapahtuu enemmän lähipäivinä. Menet aika lailla eteenpäin innostuksen mukaan. Onko ilmassa mustasukkaisuutta?

Härkä (20.4.-20.5.)

Mieleesi saattaa taas palautua viime aikojen erikoisimpia ajatusmalleja, joita voisit haluta lähteä toteuttamaan. Tai sitten näet jonkun uuden kiinnostavat suunnan ihan muuten vaan. Parasta näinä viikkoina on se, että kokoat ajatuksesi erinomaisesti jopa esiintymistä varten. Venuksen myötä tulee kontakteja!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kaikilla ei ole ihan selkeät päämäärät lähipäivinä, tai sitten tarkoituksellisesti toivotaan, että letkeämpää, rennompaa ja vähemmän kurinalaista aikaa voisi viettää. Tähän voisi ottaa mukaan vaikkapa musiikin kuuntelun tai konsertissa käynnin. Entä pikku reissu rakkaan kanssa erikoiseen paikkaan?

Rapu (21.6.-22.7.)

Auringon ollessa voimakkaasti asemoituna mielikuvituksellisen Neptunuksen kanssa arkeen liittyvällä sektorillasi, saatat kokea arjessasi jotain kaoottista, kuten aikataulujen pettämistä tai sovittujen töiden jättämistä sivuun. Jämptiys on kuitenkin jossain siellä. Selviät charmilla aika pitkälle!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tänä viikonloppuna voi olla tapahtumarikkaampaa, mikä voi tarkoittaa suunnitelmien muutoksia, tapaamisten peruuntumisia tai useiden ihmisten tapaamisia. Ehkä et muutenkaan viihdy pienissä ympyröissä tai neljän seinän sisällä, vaan jossain, missä näkee maisemia. Tuntuuko jokin tapaaminen pakkopullalta?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Viime aikoina on varmaankin näkynyt sekä positiivisia että hankalampia haasteita, joita olet pyrkinyt ylittämään. Ehkä välillä liiankin kanssa, ja silloin tuloksena on ollut enemmänkin hermostumista. Oletko kyllästynyt johonkin viimeaikaiseen rutiiniin? Ja haluat siihen muutoksen? Lempeä puhe vallitsee!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuun sijainti vesimiehen merkissä tänä viikonloppuna tuo sinut lähemmäs omaa luovuuttasi, leikkisyyttäsi ja vapauttasi, mikä saattaa olla rentouttavaa. Jokin tähdellinen kodin laittaminen tai kunnostaminen kuuluvat myös asiaan, vaikka ei aina miellyttäisi. Kokoa ihmisiä ruuan ääreen!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kotioloissasi voi olla tänä viikonloppuna tavallista enemmän vaihtelevia olosuhteita tai yllätyksiä. Yllätysvierailu on yksi mahdollisuus. Onko sinulla jotain kirjallista meneillään, johon joudut paneutumaan syvällisemmin. Sitä voi jatkua pari viikkoa. Ota Venuksesta kaikki irti suhteessa tai sen etsinnässä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Päämäärätietoisuutesi vi olla hetken kadoksissa tai sitten päämääriisi ymppäytyy ylimääräisiä aspekteja, jotka voivat olla myös mielikuvitusta, haihattelua tai vääriä luuloja. Viikonloppuna ei välttämättä tarvitse tehdä isoja päätöksiä, jos ne voi siirtää myöhempään ajankohtaan. Musiikkiesitys voi tupsahtaa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Olisiko nyt aika sortteerata vähän tavaroitasi, niin että saat kaappeja tyhjiksi muuta käyttötarkoitusta varten? Kierrätysajattelu saattaa vallata mielesi jollain tavalla muutoinkin. Mielesi näyttäisi kuitenkin olevan aika lailla muissa sfääreissä juuri nyt, joten isompi organisointi on haasteellista. Tunteita liikkuu suuressa paikassa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuu merkissäsi yhteydessä muutokseen liittyvään Uranukseen saattaa tuoda vaihtelevia tunteita ja muuttuvia olotiloja, sekä jotain muuta yllätyksellistä. Oletko pyrkimässä tosissasi erikoiseen tavoitteeseen? Jos niin, muista että ehkä pelkkä erikoisuuden tavoittelu ei riitä. Onko tunteesi uutta ihmistä kohtaan epävarma?

Kalat (19.2.-19.3.)

Alitajunnan puolella voi tapahtua paljon oivalluksia ja muuta. Voit kokea paljon enemmän vivahteita siinä, mitä alitajuntasi haluaa sinulle viestittää. Jokin henkinen kurssi saattaisi sopia tähän saumaan. Merkuriuksen perääntyminen kauriissa ryhmäsektorillasi voi hidastaa ryhmän toimintaa.

Selaa ylöspäin