Home » Päivän horoskooppi lauantai 2.12.

Päivän horoskooppi lauantai 2.12.

Oinas (20.3.-19.4.)

Ehkä alat olla jämptimpi ja aikaansaavempi, ja kaivat päämäärän naftaliinista. Poikkeuksellinen määrätietoisuus jatkuu vielä useita viikkoja. Samaten seikkailulliset halut ovat voimakkaat, ja ne voivat viedä sinut monenlaisten ulkoharrastusten pariin tai katselemaan maisemia muualle. Liittyykö suhdeasiaan asenteen muutos?

Härkä (20.4.-20.5.)

Viimeaikaiset pohdinnat taloudesta varmaankin jatkuvat tänäänkin jossain muodossa. Kyse voi olla siitäkin, kuka maksaa ja mitä. Tällä hetkellä saatat tykätä tehdä asioita enemmän omissa oloissasi, pienen salaperäisyyden kera. Suhteita kannattaa rakentaa sellaisten tahojen ja ihmisten kanssa, jotka ovat hierarkiassa korkealla!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tahtisi pysyy korkealla, mutta kannattaa myös miettiä sitä paljonko asioita jaksat oikeasti tehdä, rasittamatta itseäsi liikaa. Kohdallasi saattavat olla vuorossa konkreettiset aiheet, kuten rahojen laskeminen loppuvuodeksi. Näinä päivinä tunteesta tai tyylistä voi löytyä jotain kohtalokkaampaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ilmassa on aiheita, joista syntyy helposti väittelyä, joko rakentavassa tai provosoivassa mielessä. Tai sitten yhteinen tekeminen, kokkailu tai askartelu vie mukanaan. Entä joulukortit, verhojen vaihtaminen joulukuntoon tai muu lämminhenkinen tekeminen? Moni asia ja suhde nivoutuu lähipiirin ympärille!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kyllä sinultakin löytyy nyt kykyä tai motivaatiota yksityiskohtaisten juttujen väsäämiseen, oli kyse sitten joulukorttien askartelusta tai lahjojen paketoinnista. Planeetat imevät sinua pois kunnianhimoisista työhankkeista. Läheisten ystävien kanssa saattaa nousta esiin aiheita, joista et normaalisti puhu.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tällaisilla auringon ja Marsin aspekteilla kuuluu toimia tehokkaasti, muutoin energia voi heijastua sisäisesti vaikkapa hermostumisena. Rivakkuus saattaa tulla kyseeseen myös, jos paljon töitä on jäänyt tekemättä viime aikoina. Sinulla on mahdollisuus esittää asia loistavasti ja saada viestisi kirkkaasti perille!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ajattelua ja sen jäsentelyä vaativat hankkeet voivat jatkua myös viikonloppuna. Ajankohtaista saattaa olla tänä viikonloppuna myös kaikki kodin tai perheasioiden järjestämiseen liittyvä, mikä saattaa viedä paljon aikaa ja vaivaa. On kuitenkin todennäköistä, että saat mukavan yhteyden ryhmääsi.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Älä anna materiaalisille haluille liikaa valtaa tänäänkään, ainakaan sellaisille, jotka saavat sinut tuhlaamaan ajattelemattomasti! Keskity sen sijaan aidompiin, lämminhenkisempiin hankkeisiin, kuten askarteluun, leipomiseen tai vaikka kokkaamiseen. Jostain saattaa ilmestyä mystinen, vetovoimainen ihminen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Vauhti on ja pysyy sinussa tai kiinteästi rinnallasi ja jaksat hoitaa vaikka muidenkin työt. Ehkä heräilet juuri nyt voimakkaasti siihen, mitä kaikkea sinulla on tehtävänä käytännön tasolla, ja se tulee kestämään tasan tarkkaan jouluaattoon asti. Ystävyyssuhteissa on vaatimuksia puolin ja toisin!

Kauris (21.12.-19.1.)

Joulunajan henkinen puoli saattaa olla sinussa tai lähipiirissäsi läsnä tänä jouluna voimakkaammin. Monen kohdalla on suurta intoa olla poissa tavallisista kuvioista, laskettelukeskuksessa, palmurannalla tai askeettisessa paikassa lähellä luontoa. Älyllinen terävyytesi kannattaa käyttää johonkin!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinun kohdallasi on todennäköisesti korostunut jo pidemmän aikaa kiinnostus kotiin, perheeseen tai vaikka yhteisöön lähellä kotiasi. Näissä merkeissä voi yhä olla lämminhenkisiä kohtaamisia tai muuta, kuten kehittymistä, laajentumista. Venus on vielä upea parin päivän ajan ja viihde-elämys vaikuttava!

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinun kohdallasi muutaman viikon ajan kyse on pyrkimyksestä johonkin kauniimpaan, aidompaan tai eläväisempään. Vaikka innostus on suurta vähän joka suuntaan, kannattaisiko silti harkita ennen investointipäätöstä? Rahankäyttö voi tulla vastaan nurkan takaa. Pitkäjänteisyys korostuu ryhmässä.

Selaa ylöspäin