Home » Päivän horoskooppi lauantai 4.2.

Päivän horoskooppi lauantai 4.2.

Oinas (20.3.-19.4.)

Nyt on taas se hetki, jolloin kuu on tulossa ystävämerkkiisi leijonaan pariksi päiväksi antamaan sinulle rohkeutta ja persoonan voimaa. Kuun ja Jupiterin harmonia taivaalla lisää uskoa kykyihisi vieläkin voimakkaammin. Vaikka vauhdikkaat aiheet ovat in, voit löytää itsesi hetkittäin unelmoimasta musiikin parissa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Ilmassa on jonkin verran sähäkkää energiaa, joka voi viedä sinut yllättäen tilanteeseen, jota et osannut odottaa. Uudet ajatukset ovat tällä hetkellä parhaita ja voit jopa saada niistä kiitosta. Unohda totutut polut ja raikastu uusilla. Jupiter pitää kiinnostustasi myös henkisissä filosofioissa, kuten viime kuukausina!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Viime päivien positiiviseen perusenergiaasi ei ole tullut muutoksia ja aloitteesi johtavat helposti haluttuun lopputulokseen. Sanoitat todennäköisesti hyvin asiasi, oli se mikä hyvänsä, ja kirjoittaminen menee sopivalla flowlla. Saat paljon matkustelusta ja liikekannalla olemisesta, ja se tunne palkitsee!

Rapu (21.6.-22.7.)

Nyt voi olla taas aika katsella kaikkea kaunista kauppojen ikkunoissa tai netissä. Joka tapauksessa kiinnostus suuntautuu herkästi aineellisiin teemoihin ja tavaroihin, joissa on jotain hohdokkuutta. Planeettaenergiat ovat kuitenkin yhä moninaiset, sillä osa taivaankappaleista vetää sinua katsomaan motiiveja pinnan alla!

Leijona (23.7.-22.8.)

Parin päivän täysikuu korostaa kanssakäymiseen liittyviä seikkoja, ehkä niin, että tapaat uuden, mielenkiintoisen ihmisen tai sitten niin, että tiimityöskentelyssä viljellään uusia ajatuksia. Mars ja Jupiter ovat avittaneet jo kuukausien ajan laajempaa otettasi elämästä, ja prosessin tulokset alkavat näkyä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet yleensä hyvin tunnollinen ja työteliäs ja näinä viikkoina sinulla on lukuisia tilaisuuksia näyttää kaikki mihin kykenet. Voit osoittautua suorastaan työn tai jaksamisen sankariksi, varsinkin pitkäaikaisen energian planeetan Marsin avulla. Ilmassa on jonkin verran tunnedraaman aineksia juuri nyt!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Täysikuu voi työntää sinua mittailemaan osaamistasi kansainvälisillä vesillä tai laajan, väljän organisaation parissa. Muut saattavat avittaa sinua näissä asioissa uskomattoman paljon, ennen kaikkea tuomalla esiin tapoja, tottumuksia tai pykäliä. Onko asialistalla ollut pidempään toisenlaisen kulttuurin omaksuminen?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Parin päivän ajan ilmassa on asioita, jotka heittävät häränpyllyä tai osoittautuvat toisenlaisiksi kuin luulit. On mahdollista, että sovituista asioista ei pidetä kiinni olosuhteista johtuen, mutta haluat ehkä kokeilla jotain aivan uutta tänä viikonloppuna. Rakkauselämässä on vaikuttavia tilanteita ja ehkä kaipaamaasi kiihkeyttä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Merkillesi ominainen matkustushalu voi saada tänä viikonloppuna yliotteen tai sitten siihen halutaan ympätä jotain epätavallista. Saattaa olla, että sinä tai läheinen puuhaa yhteistä aktiviteettia, jolla on hyvät onnistumisen mahdollisuudet. Tunnetiloissa on intensiivisyyttä tai kolmiodraamaa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Ajattelun planeetta Merkurius on ollut pitkään merkissäsi kiihdyttämässä ajatteluprosesseja, ja siitä on sinulle vielä tiivistyvää hyötyä noin viikon verran. Jokin vaihe on todennäköisesti lähestymässä päätepistettä. Raha-asia on selvityksessä ja näinä päivinä asenteesi siihen on muuttumassa tai vapautumassa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Suhteet toisten kanssa ovat korostuneet planetaarisesti tänä viikonloppuna. Suhteissa voi tapahtua monenlaista yllättävää tai jopa käänteentekevää tai sitten aikataulumuutos tulee. Näinä viikkoina kannattaa vaalia suhteita mielihyvän avulla, oli se sitten ravintolakäynti tai vaikkapa yhteinen kylpyläreissu.

Kalat (19.2.-19.3.)

Nyt voi olla aika toteuttaa merkissäsi olevaa uhrautuvaa puolta, mutta positiivisessa mielessä. Saat ehkä aitoa mielihyvää hyvän tekemisessä muille, sisältäen hoivaamista tai muuta auttamista vaikkapa arjessa. Saat myös omaa tai jonkun muun arkea hohdokkaammaksi. Tulisiko tunnepläjäys konsertista?

Selaa ylöspäin