Home » Päivän horoskooppi lauantai 9.12.

Päivän horoskooppi lauantai 9.12.

Oinas (20.3.-19.4.)

Kannattaa huomioida jo viikon jatkunut ajattelun planeetan voimakas asema merkkiisi nähden. Se näyttäisi pitävän huolta siitä, että sinulla riittää monenlaista hoidettavaa, ehkä virallisia asioita myös. Säännöt voivat tehdä tuloaan monella tavalla. Kuu ja Venus sielukkaassa skorpionissa saa sinutkin pohdiskelemaan!

Härkä (20.4.-20.5.)

Hiukan salamyhkäisiäkin aiheita saattaa olla meneillään joidenkin härkien elämässä. Onko se sitä, että sinut sivuutetaan tiedon välittämisen suhteen, vai haluatko itse kaapata hyödyllisiä tietoja omia päämääriäsi ajatellen? Kohdallesi voi osua hieman manipuloiva ihminen, mutta saatat myös ihastua tällaiseen.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Suoraviivaisuutta on ollut paljon ympärilläsi viime aikoina ja se jatkuu yhä. Tämä voi tehdä sen, että sinun tekee mieli töräyttää jotain liian suoraan. Vai vedetäänkö sinua kuin pässiä narusta jossain hankkeessa? Mystiset planeetat työsektorilla saattavat viedä tunnelmoimaan työkaverin kanssa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Merkkisi edustajilla on varmaan kädet täynnä töitä varsinkin yksityiskohtaisten aiheiden parissa. Se sopii varsin hyvin loppuvuoden aikaan, jossa ei tarvitse turhaan murehtia kaamosta. Kuu ja Venus avittavat sinua erinomaisesti kaikessa luovassa toiminnassa ja viihteellä, rakkauselämää unohtamatta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Ulospäinsuuntautuneet leijonat varmaan jaksavat kiihdyttää ja viihdyttää sekä vetää perässään nuorempiaan harrastusten pariin. Lennokkaat harrastukset ovat useimmilla suosiossa ja veri voi vetää ulkomaille jousimies-planeettojen johdosta. Kuu ja Venus skorpionissa pitävät sinua myös mietteissäsi.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet varmaan kokenut viime viikkojen aikana ristiriitaisiakin tunteita, ja jo valmiiksi ristiriitaiset tunteet ovat voineet äityä riidaksi. Kaikki on nyt terävämpää, voimakkaampaa ja vaikuttavampaa kohdallasi. Lähipiirissä näyttäisi olevan avartavia tai merkityksellisiä keskusteluja, jotka kohentavat rakkaussuhdetta!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuten viime aikoina, löydät helposti kiinnostuksenkohteita ja paljon puhuttavaa muiden kanssa. Jopa pitkätkin sepustukset ovat mahdollisia, kaupoissa, markkinoilla tai jossain muualla tutuissa ympyröissä. Tämä ei ole niinkään aikaa, jolloin suuria ammatillisia visioita viedään eteenpäin. Sopisiko suhteeseen öljyhieronta?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Vilkas ostosten teko jatkuu monen skorpionin kohdalla. Ehkä paikkaat näinä aikoina edeltäviä aikojaa, jolloin pidit tiukemmin kiinni kukkarosi nyöreistä. Myös hajut, maut ja ruokanautinnot voivat olla ajankohtaisia vielä viikkojen ajan. Tunne-elämäsi pitäisi pulputa vilkkaana, ja keräät huomiota.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olet ollut tässä aktiivisten planeettojen keskiössä ja homma senkun jatkuu. Saat helpommin startattua asioita ja tehokkuutesi näkyy ja kuuluu. Olet rohkeampi kuin yleensä. Punaisena lankana taustalla ovat yhä vapauttavat tunnelmat suhteessa työn rasituksiin. Onkohan läheinen kaukana tai muutoin tavoittamattomissa?

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet ehkä jo sopeutunut jaksoon, jossa sinun on parasta olla ajoittain jäähyllä tai toimia pienellä liekillä. Oman sielun asioiden kohtaaminen on näinä aikoina hedelmällistä, ja sitä voi tehdä meditaatioryhmässä, kirkossa tai vaikka kaunista musiikkia kuunnellen. Näköpiirissä olisi aikaa ystävien kanssa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Voisitko ajatella olevasi ryhmän etunenässä, viemässä sitä kohti tiettyä päämäärää tai saavutuksia? Aihe voisi liippaista tulevaisuutta tai muutoin suuria tai kansainvälisiä sfäärejä. Koet vahvasti tunteet juuri nyt, kun tunneplaneetat ovat intensiivisessä skorpionin merkissä. Ristiriitaakin on.

Kalat (19.2.-19.3.)

Näiden viikkojen aikana saattaa olla vaikeaa ottaa rennosti, mutta vapaa-ajan ohjelmiin olisi siksi hyvä tuoda mukaan jotain aktiivista tai urheilullista. Välkkyykö silmissäsi kenties meno johonkin lämpimään tai eksoottiseen paikkaan? Parisuhdetta kannattaa hoitaa reissussa, vaikkapa kylpylässä!

Selaa ylöspäin