Home » Päivän horoskooppi maanantai 18.3.

Päivän horoskooppi maanantai 18.3.

Horoskoopin on laatinut Aileena Tähtitaivas – toisin sanoen tekoäly. Horoskooppeihin on käytetty tekoälyohjelmien Google Gemini ja Chat GPT tuottamaa tekstiä pohjautuen Annan horoskooppiaineistoihin ja planeettojen sijaintiin.

Oinas (20.3.–19.4.)

Sinulla on lupa pitää korkealentoiset tavoitteet esillä, sillä joskus on aika takoa silloin kun rauta on kuumaa. Voit edetä helpoin askelin myös lähiviikkoina ja harrastuselämä saattaa olla kaiken ydin. Toisen ihmisen rooli saattaa tänään ärsyttää, mutta mieti miksi rajoitukset tuntuvat siltä kuin tuntuvat.

Härkä (20.4.–20.5.)

Huomion kohdistuminen raha-asioihin voi olla niin selkeä, että se peittää alleen monet muut seikat tärkeysjärjestyksessä. Tämä saattaa tarkoittaa taselaskelmia tai investoinnin harkintaa tai jotain pienempääkin. Elämä voi tänään olla aika paljon arkea, kokkailua, shoppailemista ja tavaroiden kanssa pelaamista.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Tässä voi olla havahtumisen paikka johonkin järkevään, mikä tarkoittaa varmaankin sitä, että työt kutsuvat. Tietty kyse saattaa olla tehtävistä, joista olet yrittänyt lintsata viime aikoina. Mahdollisuuksia on myös vapaaseen liikkumiseen tai matkusteluun, mutta suhde-elämä muuttaa muotoaan.

Rapu (21.6.–22.7.)

Tänään planeetat ravistelevat sinua jossain määrin varsinkin kuun, auringon ja Marsin kovilla kulmilla. Toki voit saada tehtyä järkyttävän määrän asioita, mitä ihmettelet itsekin. Aikaa hengähtämiseen jää vähän, mikä voi rasittaa suhteita. Jokin väärin lausuttu sana ei unohdu helposti!

Horoskooppi Whatsappiin!

Klikkaa tästä ja Annan horoskooppi tulee joka arkiaamu Whatsapp-viestinä – kätevää!

Leijona (23.7.–22.8.)

Panosta nyt kunnolla sellaisiinkin tehtäviin, jotka eivät kauheasti kutsu. Katsasta myös, puuttuko sinulta tuiki tarpeellisia käytännöllisiä välineitä tai olisiko joitain, joita voisi korjata tai siistiä parempaan kuntoon. Näyttäisit toimivan näinä päivinä enemmän taustalla, ja kunnianhimo on tiessään.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Vauhdikkaita elementtejä saattaa pyrkiä kaikin tavoin elämääsi, jonkinlaisen vauhdin hurman, kiitämisen tai nopeuden muodossa. Tai sitten pääset kunnolla irti vaikkapa viihteellä ollessasi. Kaikkeen tähän voi nivoutua läheinen, jonka toimia seuraat läheltä. Tyylikäs vuorovaihto lämmittää sydäntäsi!

Vaaka (23.9.–22.10.)

Ehkä olet melkoisen luovassa virrassa tänään ja huomenna, ja pääosin mielialasi on todella korkealla. Ehkä välttelet vakavia aiheita ja pyrit vaan toimimaan spontaanisti muiden kanssa. Ryhmässä saattaa olla melkoista hulabaloota. Voit saada upean tunneyhteyden ihmiseen, ja siinä saattaa olla muutakin!

Skorpioni (23.10.–21.11.)

Voi olla, että astut ison askeleen eteenpäin kotiisi tai perheeseesi liittyvissä järjestelyissä. Velvollisuuksia on vaikea päästä pakoon erityisesti tänään. Samalla hoidat erinomaisesti juoksevat asiat, vaikka niitä tulisi jatkuvana virtana. Venuksen uusi sijainti voi tuoda syviä ja merkityksellisiä keskusteluja!

Jousimies (22.11.–20.12.)

Muista ottaa huomioon pinnan alla olevia seikkoja, joiden merkitys voi tulla esiin myöhemmin. Jos et ole tarkkana, keskittymisesi saattaa herpaantua käsillä olevasta työstä. Monipuolisuus ja moneen osallistuminen voi kiinnostaa enemmänkin.

Kauris (21.12.–19.1.)

Keskitä yhä energiaasi siihen, miten saat parannettua ilmaisutyyliäsi, jos siitä on hyötyä vaikkapa työssäsi. Muutenkin näinä viikkoina ilmaisuusi tulee todennäköisesti lisää vakuuttavuutta tai suoruutta, ja erityisesti jälkimmäinen ei ole tyypillistä sovittelevalle merkillesi. Lähde pikku pyrähdykselle!

Vesimies (20.1.–18.2.)

Kiire saattaa kirittää sinua ja lähipiiriäsi, mutta myös työn vaatimukset saattavat tunkea edelle. Aina et tiedä, mihin askareeseen pitäisi tarttua ensimmäiseksi. Rakkauselämä saa taas enemmän mielikuvituksesta!

Kalat (19.2.–19.3.)

Materiaalisten aiheiden tärkeys saattaa entisestään korostua tänään ja huomenna, mikä voi merkitä kaikenlaista, lahjaostoksista itsesi hellimiseen uusilla tai kierrätetyillä tavaroilla tai vaatteilla. Kiinnostaako myös ruokareseptin opettelu jotain tulevaa tapahtumaa varten? Uutta suhdetta ei kannata haikailla!

Selaa ylöspäin