Home » Päivän horoskooppi maanantai 4.12.

Päivän horoskooppi maanantai 4.12.

Oinas (20.3.-19.4.)

Tässä voi olla havahtumisen paikka johonkin järkevään, mikä tarkoittaa varmaankin sitä, että työt kutsuvat. Tietty kyse saattaa olla tehtävistä, joista olet yrittänyt lintsata viime aikoina. Mahdollisuuksia on myös vapaaseen liikkumiseen tai matkusteluun, mutta suhde-elämä muuttaa muotoaan.

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla on todennäköisesti yhä tekemistä taseiden kanssa tai sitten niitä vatvotaan urakalla työympäristössä. Muutkin strategiset siirrot ovat tarpeen lähiviikkoina, joten tarkistele tilannetta ja omaa asemaasi ensin kokonaisuutena. Venuksen asema tuo lähipäivinä esiin sen, kehen voit luottaa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tänään planeetat ravistelevat sinua jossain määrin varsinkin kuun, auringon ja Marsin kovilla kulmilla. Toki voit saada tehtyä järkyttävän määrän asioita, mitä ihmettelet itsekin. Aikaa hengähtämiseen jää vähän, mikä voi rasittaa suhteita. Jokin väärin lausuttu sana ei unohdu helposti!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ahkeruutesi varmasti palkitaan jossain vaiheessa, mutta tähän vaiheeseen kuuluu töitä, jotka eivät hirveästi innosta. Innostus lähtee siitä, että keskityt velvollisuudentunteeseen. Lähipiiri tai naapurusto voi olla jotenkin kuvassa mukana, aktiivisessa mielessä. Venus alkaa puhua puolestasi rakkauden saralla!

Leijona (23.7.-22.8.)

Olet syntynyt merkissä, jonka kuuluu olla enemmän esillä, valokeilassa. Nämä puolet saattavat nyt olla kovasti esillä ja mahdollisesti haluat näyttää sankaruutesi tai leikkisyytesi jossain aiheessa. Älä kuitenkaan ylpisty liikaa näiden viikkojen aikana. Venuksen merkinvaihto painottaa perhesuhteita jatkossa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voi olla, että astut ison askeleen eteenpäin kotiisi tai perheeseesi liittyvissä järjestelyissä. Velvollisuuksia on vaikea päästä pakoon erityisesti tänään. Samalla hoidat erinomaisesti juoksevat asiat, vaikka niitä tulisi jatkuvana virtana. Venuksen uusi sijainti voi tuoda syviä ja merkityksellisiä keskusteluja!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Hyvin erilaiset planeettavaikutukset vallitsevat. Yhtäältä olisit valmis vetäytymään enemmän piilopaikkaasi tai kodinomaisiin olosuhteisiin. Toisaalta monet kiinnostuksenkohteet vievät mukanaan, ehkä rakastamaasi kulttuuriin. Venus alkaa sen sijaan korostaa makuja ja materiaaleja.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Saat tarvittaessa paljon aikaan suuremmassa joukossa, ja voisit toimia erinomaisena organisaattorina tai toisten jälkien korjaajana. Arki on vahvasti esillä jo siitä syystä, että kuu sijaitsee näppärässä neitsyen merkissä parin päivän ajan. Venus tulee merkkiisi liekittämään suhteita!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Toivottavasti hermosi eivät mene ihan riekaleiksi vallalla olevan planeettojen kovan kulman vuoksi. Kiire saattaa kirittää sinua ja lähipiiriäsi, mutta myös työn vaatimukset saattavat tunkea edelle. Aina et tiedä, mihin askareeseen pitäisi tarttua ensimmäiseksi. Rakkauselämä saa taas enemmän mielikuvituksesta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Sekä kuu että Venus saapuvat miellyttävään, harmoniseen kulmaan merkkiisi, kuun osalta se kestää pari päivää. Saat siis helpommin sovittua asioita ihmisten kanssa. Ehkä viestiä tulee perheeltä kauempaa tai ulkomailta, mutta työmatkakin on nyt mahdollinen. Jotakin aktivoituu yhteisössä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Muista ottaa huomioon pinnan alla olevia seikkoja, joiden merkitys voi tulla esiin myöhemmin. Jos et ole tarkkana, keskittymisesi saattaa herpaantua käsillä olevasta työstä. Monipuolisuus ja moneen osallistuminen voi kiinnostaa enemmänkin. Venus voi tuoda rakkauden ykköseksi tai mittailun kohteeksi!

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulla on lupa pitää korkealentoiset tavoitteet esillä, sillä joskus on aika takoa silloin kun rauta on kuumaa. Voit edetä helpoin askelin myös lähiviikkoina ja harrastuselämä saattaa olla kaiken ydin. Toisen ihmisen rooli saattaa tänään ärsyttää, mutta mieti miksi rajoitukset tuntuvat siltä kuin tuntuvat.

Selaa ylöspäin