Home » Päivän horoskooppi perjantai 1.12.

Päivän horoskooppi perjantai 1.12.

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu siirtyy tänään leijonan merkkiin pariksi päiväksi, ja sen pitäisi lisätä innokkuuttasi ja vahvistaa ilmaisuasi. Jokin luovuutta vaativa hanke voisi käynnistyä hyvin tai ottaa lisää tulta alleen. Ajattelun planeetta Merkurius siirtyy puolestaan kurinalaiseen merkkiin, kauriiseen, jossa se täsmentää tavoitteitasi.

Härkä (20.4.-20.5.)

Huomiosi näyttäisi taas siirtyvän enemmän siihen, mitä kotioloissa tehdään tai minkälaisia tunnelmia siellä luodaan. Olisi oivalliset päivät kutsua sukua tai ystäviä kotiisi itsetehdyn tarjoilun ääreen. Mikäli olet kokenut paperiasian junnanneen viime aikoina, tulee siihen muutos, ja näet asian kirkkaasti!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Samaa vipellystä tai poikkeuksellisen nopeatahtista asioiden hoitamista on yhä tapetilla, vaikka kaikkein hermoja raastavin vaihe saattaa olla ohi. Sinulta odotetaan paljon, ehkä vähän ristiriitaisissakin tunnelmissa. Älä aseta itseäsi turhaan alttiiksi flunssaviruksille! Tunnejakaminen on syventymässä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ilmassa on ollut viime päivinä paljon aherrusta, joka jatkuu. Ehkä monenlaista hoivaamista, huolenpitoa ja terveysasiaan keskittymistä on myös yhä luvassa. Juuri nyt olisi hyvä aika saada sovittua sopimus, jopa hyvin pitkälle tulevaisuuteen. Venuksen myötä puutteet huomataan parisuhteessa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Se, että olet kokenut olosi vauhdikkaaksi saa nyt lisäpontta siitä, että kuu saapuu tulimerkkiisi pariksi päiväksi. Harrastukset, näyttävyys tai sankarillisuus voivat olla kaikki kaikessa, ja aika voi kestää jopa reilun kuukauden. Jokin yksityiskohta saattaa tulla tapetille pariksi viikoksi. Viesti on ihastuttava!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Se, miten asiat hoituvat kotioloissa on todella tärkeää näiden viikkojen aikana. Tartu ihmeessä harjanvarteen ja tee sellaisia siivouksia, joihin et yleensä ryhdy! Esiintymisesi ja viestittämisesi saattavat olla fokuksessa alkukuun ajan ja arvonantoakin voi olla luvassa. Kauniiden tavaroiden hankkiminen kiinnostaa yhä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Suuntaat yhä toiminnallisuuttasi parhaimmillaan tiedollisiin aiheisiin tai tiedonvälitykseen. Oletkohan oppimassa myös monta uutta jujua sosiaalisessa mediassa tai löydätkö säväyttävää tietoa, joka täydentää osaamistasi? Merkuriuksen merkinvaihdon myötä perheasiat pitävät sinut kiireisenä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Onkohan nyt kyse materiaalisesta yltäkylläisyydestä vai siitä, että näet sitä jopa liikaa? Todennäköisimmin kierrät mielelläsi joulumarkkinoilla tai kauppakeskuksissa ja ehkä olet avoin eksoottisille lahjaostoksille. Kirjalliset tehtävät voivat ottaa vallan muutamaksi viikoksi menestyksekkäällä tavalla.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olet koko ajan toiminnan ytimessä, johtuen siitä, että energian planeetta Mars ja valovoimainen aurinko ovat molemmat merkissäsi vielä viikkoja. Näinä päivinä voi uutisia kantautua ulkomailta. Pidempiaikaiset planeetat pyrkivät yhä saamaan sinua tekemään uusia ratkaisuja arkisissa ympyröissä tai työssä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Pidä vielä matalaa profiilia, äläkä pyri ylittämään itseäsi! Vaikka lepäämistä olisi tiedossa enemmän kuin tarpeen, nauti siitä ja kerää voimia tulevia koitoksia varten. Jonkinlainen uusi aspekti työssä tai muissa velvollisuuksissa saattaa olla alkamassa, ja se sujuu yllättävän jouhevasti. Venus tuo tarpeen käsitellä asian!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Pidä huolta yhteisöllisistä tekemisistä, liittyivät ne sitten työpaikan porukoihin, harrastuspiireihin tai samanmielisten kerhoon. Kohtaat näinä päivinä myös herkästi ihmisiä, jotka ovat luonteeltaan valloittavia tai säteileviä, ehkä jopa äänekkäitä tai itsekkäitä. Muista että matkailu tuo oman lisänsä suhteeseen!

Kalat (19.2.-19.3.)

Meno voi olla ajoittain myös ärhäkkää, kun kärsimättömyys saa otteen joko sinusta tai ympärillä olevasta ihmisestä. Ehkä kaipaat arkeesi lisää luksusta, mitä voi tulla pienimuotoisestikin mutta tyydyttävällä tavalla. Rakkauden sävelet pysyvät sellaisina, että tunteita saattaa olla vaikea ilmaista suoraan!

Selaa ylöspäin