Home » Päivän horoskooppi perjantai 15.12.

Päivän horoskooppi perjantai 15.12.

Oinas (20.3.-19.4.)

Tänään saattaa olla tiedossa astetta vaikeampia tehtäviä, jotka liittyvät ehkä siihen, että jotain on saatettava loppuun mahdollisimman pikaisella aikataululla. Tästä tai muusta syystä johtuen tunnetilasi on kireä. Pääset kyllä irti myös huonosta olosta vaikkapa ulkoilemalla tai lempiharrastuksessasi.

Härkä (20.4.-20.5.)

Yritä pitää talouden nyörejä kurissa, sekä työssä, harrastuksessa tai yksityiselämässä. Näitä asioita eri variaatioineen näyttäisi muutenkin piisaavan näiden viikkojen aikana. Muista, että kaiken takana on Jupiter, onnen planeetaksikin kutsuttu, omassa merkissäsi vielä monta kuukautta. Luottamus syntyy.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Voi olla, että olet mukana ratkaisemassa hankalaa asiaa esimerkiksi työpaikallasi. Siihen voi liittyä budjettiasioita seuraavaksi vuodeksi tai jonkin aikaa kestänyt ristiriidan aihe. Tuntuuko siltä, että haluaisit itse peitellä jonkin seikan, niin että muut jättävät sen huomiotta? Vauhtia riittää vielä monella tapaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu ja syväluotaava Pluto-planeetta ovat yhtymässä tänään tuoden pinnalle käsittelemättömiä tunteita tai tarpeen muuttaa omaa suhtautumistaan johonkin ihmiseen. Kodin piiriin liittyviä fyysisiä asioita saattaa myös ilmetä korjaustarpeen muodossa. Kaiken fiksattavan ohessa Venus on vielä sinulle lempeä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Ehkä voisit tarkistaa perinpohjaisesti onko kaikki kunnossa työympäristössä, esimerkiksi siellä, jossa teet etätöitä. Voit löytää tärkeän työrutiineihisi vaikuttavan tekijän. Näkyvyyden saamisen kohdalla tähdet ovat kohdillaan jälleen kerran, ja sehän on sinulle ominaista. Venus voi hakea vaikeampaa tietä suhteessa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olisi ihme jos et ole saanut aikaan jotain merkittävää kotiasioissasi tai perhepiirissä viime aikoina. Saat myös helpommin tartuttua harjanvarteen tai vietyä pois vanhaa tavaraa vuosikymmenien takaa. Elinpiirisi esteettisyys on myös tärkeää etkä välttämättä säästele sellaisissa hankinnoissa. Lähipiiri kannattelee!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt näyttäisit jakavan aika tasapuolisesti energiaa eri asioiden kesken. Toimit terävänä kommentoijana, raporttien laatijana tai hyvien kirjojen lukijana, ja veri vetää vahvasti perhepiiriin samaan aikaan. Myös vaikeasti käsiteltävä seikka voi tulla vastaan kotioloissa. Kehon nautinto tekisi hyvää!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nyt saattaa olla pohdintaa siinä, miten saat paperiasiat, mappisi tai kirjahyllysi järjestykseen. Muukin käytännön tietoon liittyvä saattaa olla asialistalla esimerkiksi työympyröissä. Motivaatiota suuriin saavutuksiin ei juuri ole tällä hetkellä, vaan se, mikä on pientä ja lähellä, kiinnostaa. Kuten hellyys.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Meneillään olevasta suuresta energiamäärästä kannattaa nauttia, sillä sitä ei välttämättä enää piisaa samalla tavalla ensi vuoden puolella, ainakaan heti. Kannattaa siis miettiä kahteen kertaan, että tulisiko se asia hoidettua vihdoin ja viimein. Tavaran suhteen voi tulla tenkkapoo. Teamsillä ihana tapaaminen?

Kauris (21.12.-19.1.)

Kuu ja Pluto ovat tänään yhtymässä merkissäsi, mikä saattaa tarkoittaa montaa asiaa. Ensinnäkin psykologiset reaktiosi saattavat olla yllättävän voimakkaita ja tietoisuuteesi hiipii asia, jonka ajattelit olevan ohi. Asunnon syvärakenteissa voi olla jotain, mikä ihmetyttää. Yksinäisten kannattaa verkostoitua!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Voit halutessasi koota joukkoja ja ihmisiä ympärillesi vaikkapa upean aatteen tai henkisen suuntauksen puitteissa. Tai sitten vaikkapa juhlimaan pikkujouluja yhdessä. Ehkä muut antavat sinulle vetovastuun. Hiljaisuus ja rauha ovat myös tärkeitä, joten tasapainottelua! Pääsetkö yhtä syvälle tunteeseen?

Kalat (19.2.-19.3.)

Olet tehnyt viime aikoina poikkeuksellisen massiivista työtä tavoitteen tai menestyksen eteen, ja tulosten pitäisi alkaa pikku hiljaa näkyä. Toivottavasti et ole käyttänyt liikaa kyynärpäitä tai muita kyseenalaisia keinoja kuitenkaan. Voit tuudittautua siihen, että tukea tulee merkittäviltä henkilöiltä, jota luottavat sinuun!

Selaa ylöspäin