Home » Päivän horoskooppi perjantai 8.12.

Päivän horoskooppi perjantai 8.12.

Oinas (20.3.-19.4.)

Vieläkin kuu on vastakkaisessa merkissäsi, ja nyt tällä kertaa se on voimakkaasti asemoitunut syväluotaavan Pluton kanssa. Tästä voi seurata tavallista syvällisempää, mystisempää tai vaativampaa keskustelun saraa. Seikkailullinen henki jatkuu ja moni haluaa kauas pois, ehkä avariin maisemiin.

Härkä (20.4.-20.5.)

Ymmärryksesi voi kasvaa paljonkin näiden viikkojen aikana siitä, miten asioita hoidetaan strategisesti toisten kanssa, pieniä palikoita siirrellen. Syväluotaavaa tarkastelua on luultavasti tiedossa enemmänkin, vaikkapa lukujen ja laskujen suhteen. Onkohan joissain syvärakenteissa nyt korjattavaa?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Monilla on nyt meneillään yksi vuoden aktiivisimmista jaksoista, ja asiat nivoutuvat erittäin paljon toisiin ihmisiin ja heidän tahtoonsa. Yhdessä tekeminen ja hien pintaan saaminen yhdessä saattavat olla siis poikkeuksellisen tärkeitä. Venuksen asema liittyy arkisen työn sektoriisi, onkohan työpaikalla silmäpeliä?

Rapu (21.6.-22.7.)

Ehkä olet oppinut viime aikoina paljon järjestyksestä, siisteydestä tai vaikkapa kurinalaisuudesta, sillä tämäntyyppiset hyveet ovat asialistalla. Ehkä sinulta on vaadittu paljon. Haluat todennäköisesti olla paras emäntä tai isäntä, jonka toimesta asiat hoituvat. Viihteellä voi tapahtua kummia, varsinkin suuressa paikassa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Ulkoiluharrastukset tai muut seikkailullista asennetta vaativat jutut ovat yhä juttusi. Älä siis jää neljän seinän sisälle tai muutenkaan rajoitettuihin olosuhteisiin, vaan tee sitä mistä syntyy intoa ja paloa. Yleisesti ottaen, ammatillinen menestys on toiminut punaisena lankana jo kuukausia, ja se jatkuu.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kotioloihin panostaminen on asialistalla, ja niissä puitteissa tulee yhä paljon järjestettävää ja sumplittavaa. On mahdollista myös, että kohteena ovat läheisen kotiasiat. Tällä hetkellä pärjäät todennäköisesti loistavasti esiintymisessä, ja esiintyminen ja arvostus kulkevat käsi kädessä. Tunne avautuu viestillä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulta saatetaan kuulla näinä viikkoina teräviä sutkautuksia tai asioita, jotka kertovat paneutumisestasi niihin tai asiantuntemuksestasi. Olisi hyvä, jos jatkaisit tietotaitosi kerryttämistä vielä, nyt kun planeetat sopivat siihen niin hyvin. Tänään saatat törmätä hiukan hankalaan tai vaikeaan asiaan.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tavaroiden järjestelyä, siirtoja tai kuskauksia saattaa olla normaalia enemmän tiedossa meneillään olevien viikkojen aikana. Ostamistarpeet ovat myös etunenässä ja keksit herkästi ostettavaa. Ravintoloissa voi viehättää eksoottisuus vai haluatko ripauksen eksotiikkaa jouluusi? Flaksisi on hyvällä tolalla!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Onko sinulla välillä sellainen tunne, ettet tiedä mihin kaikkeen voisit suunnata energiaa? Jos jätät käyttämättä liian energiasi, siitä syntyy helposti turhaa hätäilyä tai turhaa hujan hajan touhukkuutta. Arkisen ympäristön tekeminen tunnelmalliseksi onnistuu näinä päivinä hyvin. Panosta hämyyn suhteessasi!

Kauris (21.12.-19.1.)

Onkohan taustalla oleminen jo tullut tavaksi viime viikkojen aikana, ja voisiko se johtua siitä, ettet jaksa samalla tavalla kuin yleensä? Merkurius merkissäsi puolestaan viittaa siihen, että pääsi toimii hyvin ja ajattelua tai suunnittelua vaativat työt sujuvat hyvin. Rakkaudessa kannattaa suosia osallistumista.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Näinä aikoina on mitä parhaat mahdollisuudet kehittää yhteisöllistä elämääsi ja löytää virikkeitä laajemmalta alueelta, verkostosta tai ystäväpiiristä. Innovoi ja uudista muutenkin, äläkä unohda tehdä sitä kodin piirissä tai lähialueella! Venus on kinkkisessä asemassa merkkiisi, joten pientä kränää voi olla tiedossa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Vaikka välillä mieli tekisi, älä sorru menemään yliaktiivisuuden puolelle! Olet silloin alttiimpi kaikenlaisille flunssaviruksille auringon dynaamisen aseman johdosta merkkiisi. Kuten jo monen kuukauden aikana, keskittyminen ilmaisukykyysi ja sen parantamiseen on suotuisten tähtien alla!

Selaa ylöspäin