Home » Päivän horoskooppi sunnuntai 10.12.

Päivän horoskooppi sunnuntai 10.12.

Oinas (20.3.-19.4.)

Mieluiten varmasti olisit näinä aikoina laajoilla areenoilla, jossain missä sinun on mahdollista esittää asioita omasta näkökulmastasi. Se mikä on oikein ja väärin saattaa kiinnostaa erityisesti. Toinen puoli on halu seikkailuun ja matkustamiseen. Yhteiset raha-asiat voivat tunkeutua suhteeseen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Raha-asioissa säästäminen ja kuluttaminen voivat olla ristiriidassa. On ilmeistä, että haluat jotain tavallista hulppeampaa tai kiinnostavampaa tai sitten näitä haluja ilmenee työympyröissä tai läheisen taholta. Joku erikoinen tai tuntematon henkilö saattaa osoittaa sinulle hämmentävää kiinnostustaan!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Oletkohan malttanut juuri pysähdellä tässä viime viikkojen aikana? Kuulut yhä niihin, joilla on voimakkaimmat planeetat mitä tahdon osoittamiseen tai fyysiseen aktiivisuuteen tulee. Todennäköisesti toiset pyrkivät elämääsi aktiivisesti tai ohjailemaan sinua. Hyvä arki on suhteessa tärkeintä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Monet ravut toimivat nyt jonkinlaisina työn sankareina tai viihtyvät siellä, missä tehdään paljon konkreettisia asioita tai käsillä. Siivoushommatkin saattavat maistua ja voit rauhoittua tällaisten tehtävien parissa. Yhdessä näpertäminen saattaa olla erityisen mieluisaa. Muista ystävää kauempana!

Leijona (23.7.-22.8.)

Monilla leijonilla on ollut meneillään viime kuukausina kulta-ajat, sillä tilaisuuksia omien kykyjen näyttämiseen ja menestymiseen on ollut paljon. Jo pelkästään esilläolo on sinulle tärkeää, ja sitä jatkuu vielä useamman kuukauden. Tunneplaneetat vetävät erityisesti tänään lähipiirin suuntaan!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Pyörimistä kotioloissa on tiedossa useille neitsyille, ja viime viikotkin ovat vahvasti osoittaneet samaan suuntaan. Perhesuhteet avautuvat ehkä uudella tavalla näinä aikoina ja saatatte tehdä enemmän yhdessä asioita. Kuu ja Venus skorpionissa todennäköisesti syventävät keskustelua ja suhde saa syvyyttä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Mikäli olet työssä tekemisissä kirjoittamisen, esitysmateriaalien tai opettamisen kanssa, on meneillään oleva jakso varmaankin mielenkiintoinen. Pusket paremmin esittääksesi asiat selvemmin tai loogisemmin. Kotona kiinnostaa perinteisen joulun tekeminen vaikka joulukortein. Anna kahvihetken yhdistää!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Oletkohan näyttänyt käytännön näppäryytesi jo moneen kertaan viime viikkoina? Useimmat planeetat nimittäin vetävät nyt tähän suuntaan. Ehkä haluat myös paljon ekstraglitteriä johonkin juhlia ajatellen. Sinulla on nyt tilaisuus luoda lämpöä suhteeseen tai elvyttää kuihtunutta suhdetta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kaikenlaista on meneillään ja hyvä niin. Ethän vielä vähään aikaan pääse Marsin tulisesta vaikutuksesta. Yli-innokkuus ja ylireagointi ovat sen kääntöpuolia kuitenkin, joten ole hetkittäin varovainen. Kättentöitä kannattaisi harrastaa, vaikka ruuanlaiton tai leipomisen merkeissä. Suhde on mystinen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Näinä aikoina kannattaa ehdottomasti hoitaa kirjallisia tehtäviä, sillä näet asiat kirkkaasti. Näet myös mahdollisuuden kehittää luovuuttasi tai esiintymiskykyäsi, ja juuri nyt koordinointikykysi on erinomainen. Ehkä jostain syystä kahdenkeskinen romantiikka jää vähemmälle huomiolle, tai nautit suhteesta ryhmässä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kodin lämpö, perheen kasvu tai jokin muutos perhe-elämässä on vaikuttanut sinuun jo pidemmän aikaa, muuttaen käsitystäsi perhe-elämästä tai asuinpaikasta. Nämä planeettavaikutukset eivät välttämättä tunnu päivittäin, mutta sävyttävät asioita taustalla. Nauti yhä hartaudesta tai perinteisestä musiikista!

Kalat (19.2.-19.3.)

Todennäköisesti kova kiire vie sinua yhä kuin pässiä narusta. Varsinkin viime aikoina koholla olevat tavoitteet ammatillisen nousun saamiseksi askarruttavat monia. On mahdollista, ettet pääse helpolla lomafiiliksiin, vaikka sinulla olisikin loma tulossa. Yksinäiset voivat tavata uuden ihmisen matkan päässä!

Selaa ylöspäin