Home » Päivän horoskooppi sunnuntai 17.12.

Päivän horoskooppi sunnuntai 17.12.

Oinas (20.3.-19.4.)

Tänään voi esillä olla asioita, joita sumplitaan eri vaihtoehtoisiin suuntiin yhteisössä. Ehkä esineet tai tavarat vaihtavat paikkaa tai ostoslistaan tulee muutoksia. Jokin työasia voi pitää sinua tiukasti kiinni, sillä peruutuksia ja aikataulujen muutoksia saattaa olla tiedossa. Suhteen kohdalla voi olla kysymysmerkki!

Härkä (20.4.-20.5.)

Jotain helisyttävää tai hieman epävakauttavaa voi olla ilmassa tunnetasolla, sillä kuu ja heilautteleva Uranus ovat voimakkaassa asemassa keskenään taivaalla ja Uranus on omassa merkissäsi viime vuosien tapaan. Näiden viikkojen aikana saattaa olla esillä virastoasia, jossa on käänteitä. Näytä tunteesi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Huhkimista on ollut elämässäsi tai muutoin ympärilläsi viime aikoina ja se näkyy vielä. Jos et tee tarpeeksi, näkyy se puolestaan levottomuutena tai turhana provosoitumisena. Parasta olisi saada hiki pintaan useammin. Kuun asema viittaisi irrottavaan tai railakkaaseen kokemukseen toisella paikkakunnalla.

Rapu (21.6.-22.7.)

Juuri nyt saattaa tuntua siltä, että talousasioiden puolella kaivataan uusia näkemyksiä tai muutosta. Sellainen saattaa löytyäkin ja ratkaisun avain on olemassa. Merkuriuksen perääntyminen vastakkaisessa merkissäsi voi tuoda uudelleenasetteluja yhteistyöhön. Miellyttäviä kohtaamisia!

Leijona (23.7.-22.8.)

Omannäköistäsi energiaa piisaa vielä viime viikkojen tapaan, sillä Mars-planeetta ei ole lähtenyt jousimiehen merkistä vielä mihinkään. Tapaamisen peruuntuminen tai aikataulun muutos on todennäköinen tänään. Skarppaa myös arjessasi, sillä asioiden kulku voi olla hitaampaa. Kodin lämmössä viihdytään!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet ollut enemmän taistelevassa mielenlaadussa ja se jatkuu vielä. Reagointia voi tulla laidasta laitaan, kiperiä keskusteluja ja kannanottoja eri asioihin. Ehkä olet miettinyt muutoin ulosantiasi, jossa voi olla kasvattavia piirteitä, kun perääntyvä Merkurius puree siihen. Arjen pulma voi viedä kaiken huomion.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Viihteelle ja vapaa-ajalle voi olla sijaa, vähän erilaisissa tai yllättävissä merkeissä. Vai onko uusi harrastus mielessäsi seuraavaa vuotta ajatellen? Pidä ensisijaisesti mielessä kaikki älyllinen kehittäminen, opiskelu tietoaukkojen täydentämiseksi sekä terävä keskustelu. Kodin aiheissa riittää sumplimista.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kodin piirissä saattaa olla asioita, jotka eivät mene ihan suunnitelmien mukaan, vaan niiden suhteen joudutaan sumplimaan uusia ratkaisuja. Huomiosi on kaiken kaikkiaan aika lailla pienen piirin asioissa, sillä nyt ei ole tärkeämpää. Asenteesi on pehmentynyt erästä ihmistä kohtaan viime aikoina.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Lähipiirissä tai naapurustossa saattaa olla enemmän hulabaloota, muuttuvia olosuhteita tai muuta, joka sekoittaa aikataulut. Kannattaa olla hieman varovainen ostosten suhteen, sillä perääntyvä Merkurius voi tuoda jotain kinkkistä sille sektorille vielä viikkojen ajan. Tunne voi viihtyä aalloilla tai hyvin kaukana!

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulle voi nyt napsahdella uusia ideoita, kuin lamppu syttyisi pään päällä, ja voit parhaiten soveltaa niitä käytännöllisissä tehtävissä tai kättentöissä. Jos et ole pitkään aikaan tehnyt käsilläsi, kaiva se puoli itsestäsi esiin. Jouluhartaus ja -konsertit voivat tehdä myös suuren vaikutuksen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuu on merkissäsi ja tuo sinusta esiin juuri omaa itseäsi ja omaa erikoisuuttasi. Ehkä siksi et kaipaa juuri nyt tavallisia aktiviteettejasi vaan jotain ihan muuta. Uusien asioiden kokeilu sopii muutenkin hyvin merkillesi. Venuksen asema korostaa yhä sitä, mitä kaikkea suurta suhteesta voi odottaakaan!

Kalat (19.2.-19.3.)

Jos sinulla on taipumusta erityisherkkyyteen, voi se näkyä tänään. Superaistimuksia tai déjà vu -tunnetta voi siis olla luvassa myös. Kannattaisi pyrkiä rauhoittamaan hermoja vaikka sopivalla musiikilla tai meditaatiolla. Sosiaaliset suhteesi näyttäisivät voivan hyvin ja saat niiden kautta perspektiiviä.

Selaa ylöspäin