Home » Päivän horoskooppi sunnuntai 3.12.

Päivän horoskooppi sunnuntai 3.12.

Oinas (20.3.-19.4.)

Planeetat tulimerkeissä vauhdittavat pyrkimyksiäsi ja antavat niille siivet. Kuun sijainti leijonassa vastapäätä yllätysten planeettaa Uranusta voi tuoda yllätysvieraan tai yllätysvierailun lähinnä viihteen ja vapaa-ajan saralla. Venuksen vastakkaisuus Pluton kanssa puolestaan viittaa tiiviiseen tunnelmaan!

Härkä (20.4.-20.5.)

Keskity perhepiiriin, vaikka kaikki ei aina sujuisikaan toivomallasi tavalla. Yllättääkö läheinen tai naapuri sinut, vai peruuntuuko tapaaminen? Kaikki käänteet ovat mahdollisia. Olisit erinomaisessa vireessä nyt ja lähiviikkoina tekemään matkan arvokkaaseen tai historialliseen kohteeseen. Suhde-elämä on lähtökuopissa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Adrenaliinia on varmaankin virrannut viime aikoina, ja joko itselläsi tai sitten ympärilläsi on ollut kuhinaa kunnianhimoisten ihmisten toimesta. Vielä on mitä parasta aikaa kehittää liikuntaharrastuksia. Ilmassa on myös pitkäaikaista selvitettävää tai ihmisiä, joita on vaikea saada yhteen paikkaan.

Rapu (21.6.-22.7.)

Näytät kyllä helposti osaamisesi mitä käytännön järjestelyihin tulee. saattaa jopa olla, että nyt tai lähiviikkoina olet jossain poikkeuksellisessa asemassa sen suhteen, oli sitten kyse tilaisuudesta tai juhlasta. Näet myös joulussa käytännölliset seikat, jotka tulevat esiin kaupoissa tai ruuissa. Suhteessa voi olla vääntöä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Tänään ei ainakaan näyttäisi olevan tylsä päivä, sillä sähäkällä Uranuksella on sormensa pelissä. Toki se voi tarkoittaa myös peruuntumisia, jotka eivät ole toivelistalla. Vaikka voisit olla enemmän lumihangilla tai viilettämässä etelän lomakohteessa, lyövät käytännön tekijät jarrua. Puheen dramatiikka voi näkyä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuulut niihin, joihin aurinko ja Mars tuovat potkua useaksi viikoksi. Tämä voi tarkoittaa työn kertymistä enenevässä määrin ja runsaiden velvollisuuksien suorittamista. Poikkeuksellinen suursiivous tai tavaroiden raivaaminen sijoittuu jaksoon. Onnen pirskahteluja tulee Jupiterin ansiosta!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Mieti vielä vaan löytyisikö sopiva kurssitus sinulle. Siinä pitäisi olla sopivasti käytännöllisiä puolia tai oppeja ja filosofioita. Kielen oppiminen tai kielten käyttö saattaa olla asialistalla muutenkin lähiviikkoina. Nyt juuri voisit intoilla ryhmässäsi ja käyttää kekseliäisyyttä. Venuksella on dramaattista sanottavaa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nyt voi olla aika pohtia päämääriäsi uudessa valossa. Onko kenties joku lähipiirissä työntämässä sinulle omia ajatuksiaan siitä, mitä sinun pitäisi tehdä? Kannattaisiko kehitellä kättentaitoja, jos et aiemmin ole niihin suuntautunut? Ne tuovat mielellesi rauhaa. Kuun asema on hieman kinkkinen, ja siksi jokin ärsyttää.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olet todennäköisesti juossut monen asian perässä tai monen ihmisen asialla, ja se jatkuu vielä. Merkkisi symboli, ihmisen yläruumiin ja hevosen alaruumiin omaava kentauri kuvaa tätä aikaa oikein hyvin. Tänään löytyisi paljon koettavaa matkalta tai reissusta erikoisempaan taidekohteeseen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Asiat eivät ole täysin selkeitä tai ainakaan suoraviivaisia, sen verran planeettavaikutuksia on salaperäisyyden sektoreillasi. Eikä niitä voi väkisin vääntää sellaisiksi. Nyt kannattaa antaa itsellesi tilaa olla ja auttaa tarvittaessa muita. Ehkä toimisit hyvin keittiössä jonkun apurina. Onko kinaa paremmuudesta?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jos sinulla on voimakkaita yhteisöllisiä tarpeita, pitäisiköhän niille tehdä jotain? Kokoa ympärillesi ystäviä, järjestä pikkujoulukahvituksia tai muuta mukava ja rentoa. Ehkä mystisempikin tunnelma ja hämyiset valot sopisivat. Harras uskonnollisuus voi herättää sinussa kaipuun, aivan jouluun saakka.

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinun on vaikea hellittää viimeaikaisista päämääristäsi edes viikonloppuna, ja siksi monenlaista niihin viittaavaa voi tulla suustasi esiin. Monenlaiset taivaan ja maan välillä olevat puheenaiheet ovat parhaita, sivuten tulevaa ja mennyttä. Suhde-elämäsi mystisempi vaihe on päättymässä ja suoraviivaisempi pian alkamassa!

Selaa ylöspäin