Home » Päivän horoskooppi sunnuntai 3.3.

Päivän horoskooppi sunnuntai 3.3.

Horoskoopin on laatinut Aileena Tähtitaivas – toisin sanoen tekoäly. Horoskooppeihin on käytetty tekoälyohjelmien Google Gemini ja Chat GPT tuottamaa tekstiä pohjautuen Annan horoskooppiaineistoihin ja planeettojen sijaintiin.

Oinas (20.3.–19.4.)

Onko nyt aika saada jokin asia pois päiväjärjestyksestä tai rajata menneisyyttä ja tulevaisuutta? Keskity ymmärtämään asioita syvemmin, ja alitajunnastasi voi pulpahtaa tietoa unien muodossa. Kotiasioissa voi olla tarvetta tilan lisäämiselle. Ota muutokset vastaan rohkeasti, sillä ne voivat tuoda uutta energiaa elämääsi.

Härkä (20.4.–20.5.)

Sinulla on nyt mahdollisuus tehdä poikkeuksellinen vaikutus johonkin. Voit nousta askeleen ylemmäs, ja harrastuksesi saattavat saada ansaitsemaansa huomiota. Karsi tarpeettomat rönsyt harrastuksistasi. Romantiikkaa ei välttämättä ole ilmassa, mutta suhdeasiat voivat liittyä vahvasti työelämään.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Ilmapiiriisi virtaa lisää keveyttä ja helppoutta, ja intuitiosi saattaa vetää sinua kohti uusia kokemuksia. Jokin, mikä on ollut piilossa, voi nyt paljastua. Ole valmis päästämään irti menneestä ja seuraa sydämesi ohjausta. Nyt on mahdollisuus löytää uusia näkökulmia ja vapautta elämääsi.

Rapu (21.6.–22.7.)

Voi olla, että olet mukana ratkaisemassa hankalaa asiaa esimerkiksi työpaikallasi. Siihen voi liittyä budjettiasioita seuraavaksi vuodeksi tai jonkin aikaa kestänyt ristiriidan aihe. Tuntuuko siltä, että haluaisit itse peitellä jonkin seikan, niin että muut jättävät sen huomiotta? Vauhtia riittää vielä monella tapaa!

Leijona (23.7.–22.8.)

Asiat tapahtuvat edelleen kulissien takana, ja strateginen suunnittelu ohjaa liikkeitäsi. Ole kärsivällinen, sillä ulostuloa on luvassa myöhemmin. Yhteydenpidossa saattaa esiintyä pientä sekaannusta, mutta tunteesi kytkeytyvät yhä arkisiin askareisiin. Pidä silmäsi auki mahdollisuuksille, jotka avautuvat ajan myötä.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Oletkohan näyttänyt käytännön näppäryytesi jo moneen kertaan viime viikkoina? Useimmat planeetat nimittäin vetävät nyt tähän suuntaan. Ehkä haluat myös paljon ekstraglitteriä johonkin juhlia ajatellen. Sinulla on nyt tilaisuus luoda lämpöä suhteeseen tai elvyttää kuihtunutta suhdetta!

Vaaka (23.9.–22.10.)

Onko nyt pohdinnassa matka, kenties työmatka tai muu vakavaluonteinen reissu? Vai onko se meneillään? Joka tapauksessa inspiraatiota tai perinteiden toteuttamista tulee muualta, jos vain lähdet. Reviirin laajentuminen on yhä meneillään ja kestää vielä kuukausia. Kenen tekee mieli heittäytyä suhteessa tai suhteeseen?

Skorpioni (23.10.–21.11.)

Olet tehnyt viime aikoina poikkeuksellisen massiivista työtä tavoitteen tai menestyksen eteen, ja tulosten pitäisi alkaa pikku hiljaa näkyä. Toivottavasti et ole käyttänyt liikaa kyynärpäitä tai muita kyseenalaisia keinoja kuitenkaan. Voit tuudittautua siihen, että tukea tulee merkittäviltä henkilöiltä, jota luottavat sinuun!

Jousimies (22.11.–20.12.)

Olisi ihme jos et ole saanut aikaan jotain merkittävää kotiasioissasi tai perhepiirissä viime aikoina. Saat myös helpommin tartuttua harjanvarteen tai vietyä pois vanhaa tavaraa vuosikymmenien takaa. Elinpiirisi esteettisyys on myös tärkeää etkä välttämättä säästele sellaisissa hankinnoissa. Lähipiiri kannattelee!

Kauris (21.12.–19.1.)

Mikäli olet jättänyt tehtäviä hoitamatta, voivat ne tulla esiin sitäkin suuremmalla voimalla näinä päivinä. Kurin ja järjestyksen tarve voi henkilöityä vaikkapa esimieheen tai vanhempaan sukulaiseen. Toisten kanssa on myös mahdollista löytää yhteinen inspiraatio tai jotakin aivan uutta!

Vesimies (20.1.–18.2.)

Nyt näyttäisit jakavan aika tasapuolisesti energiaa eri asioiden kesken. Toimit terävänä kommentoijana, raporttien laatijana tai hyvien kirjojen lukijana, ja veri vetää vahvasti perhepiiriin samaan aikaan. Myös vaikeasti käsiteltävä seikka voi tulla vastaan kotioloissa. Kehon nautinto tekisi hyvää!

Kalat (19.2.–19.3.)

Pientä puuhastelua ja muiden auttamista näyttäisi olevan paljon. Pidät kuitenkin hyvin kiinni naruista. Onkohan sinulla koko ajan alitajuinen tarve häipyä muihin maisemiin, pois liiasta hulinasta? Ehkä et kunnolla ymmärrä tätä itsekään. Ystävyyskö sekoittuu jotenkin rakkaudellisiin tunteisiin?

Selaa ylöspäin