Home » Päivän horoskooppi tiistai 12.12.

Päivän horoskooppi tiistai 12.12.

Oinas (20.3.-19.4.)

Tänään muotoutuu uusi kuu taivaalle, hyvin seikkailullisissa tai julistavissa merkeissä, mihin jousimiehen merkki viittaa. Oinaiden kohdalla tämä vihjaa varsin korkealentoisiin aiheisiin tai vaikkapa matkusteluun, johon tulee uusi näkökulma. Sinulla on tilaisuus edetä materiaalisessa tavoitteessasi.

Härkä (20.4.-20.5.)

Tämänpäiväinen uusikuu voi vaikuttaa kohdallasi jonkun taloudellisen idean esiintuloon tai sen eteenpäinmenoon. Ehkä löydät uuden inspiraation hankinnoissa. Muistathan, että sinulla on pidemmän päälle mahdollisuus kehittää verkostojasi vahvemmaksi. Odotatko liikaa uudesta tunteesta?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinun kohdallasi uusikuu nostaa teemoja kanssakäymisestä, miten yhteistyö sujuu, kuinka tiivistä se on, mikä painoarvo on kumppanuudella tai läheisellä suhteella. Uusi yhteistyömuoto voi myös lähteä lentoon. Jousimiesplaneetat painottavat heittäytymistä. Suhde tarjoaa kentän terveelliselle elämälle!

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet ehkä entistä keskittyneempi työtehtävään, joka on voinut olla pöydälläsi jo useita viikkoja. Tai sitten järjestyksenpidossa on uusi vaihe, kenties uuden siivousvälineen tai siivousrytmin myötä. Kurinlainen ihminen saattaa olla nyt suuremmassa roolissa elämässäsi. Venus pitää tunnetilaa yläilmoissa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Monet leijonat panostavat näinä aikoina täysillä vapaa-aikaan, harrastuksiin, peleihin tai leikkeihin, ja huumorin viljely tekisi sinulle äärimmäisen hyvää. Jokin uusi vauhdikkuus saattaa tulla uudenkuun myötä elämääsi. Saat iloa irti kodinomaisista oloista, perheestä ja ihan tavallisesta puuhastelusta.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Huomiosi ja energiasi saattaa valua enenevässä määrin kotioloihin ja niiden parantamiseen tai toisenlaisen tunnelman luomiseen. Jos sinulla on olut mielessä jo pidempään kodinvaihdos, saattaa se tulla kunnolla käsittelyyn. Sanomisilla on valtava vaikutus tunteen herättämiseen tai ylläpitoon!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Voit olla poikkeuksellisen neuvokas näinä aikoina, aina valmis löytämään uusia ratkaisuja toisten pulmiin. Harmaat aivosolusi saattavat nimittäin toimia tehokkaammin ainakin planeettojen mukaan. Tiedollinen puoli voi täyttää elämääsi opiskelun tai kirjaostosten kautta. Suhteessa pitää olla kosketusta.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Käytännön kykysi jossain aiheessa ovat todennäköisesti parantuneet viikkojen ajan, mikä voi johtua jo siitä, että kätesi kaipaavat tekemistä ja jollain materiaalilla näpertämistä. Myös yhteinen tekeminen sujuu, ja siksi nyt kannattaisikin hoitaa palaverit hyvissä ajoin. Silmäsi avautuvat suhteen kautta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Seikkailua, toimintaa, aloitteita, tätä näyttää nyt tupruttavan roppakaupalla. Älä kuitenkaan pilaa hanketta silkalla kärsimättömyydellä tai hosumisella. Suunnittelutehtävät ja konkretiaa vaativat hankkeet ovat suotuisten planeettojen alla. Suhteeseen täytyy suuntautua herkällä korvalla ja aistia tunteita!

Kauris (21.12.-19.1.)

Se, mikä palkitsee sinua eniten näiden viikkojen aikana saattaa liittyä älyn ja ajattelun planeettaan Merkuriukseen, joka sijaitsee merkissäsi aivan jouluaattoon asti. Se tarkoittaa sitä, että saat työasiat tehtyä pientä piirtoa myöten juhlapyhiin mennessä. Jokin pitää myös vahvasti hämyisissä tunnelmissa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Uutta jännittävää alkua saattaa ilmetä ryhmätoiminnassa, tiimityöskentelyssä tai jossain muualla, jossa kokoontuu paljon ihmisiä. Uusikuu voi tuoda myös esiin oman erikoisuutesi, joka on merkillesi tyypillistä. Ehkä raivaat jotain uutta tietä toisille, jotka tulevat perässä. Suhteessa voi olla vähän kitkaa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Tässä päivässä voi olla jotain erityistä pyrkimystesi suhteen. Joko jokin tavoite tulee hallitsevaksi ja haluat ehdottomasti toteuttaa sen tai sitten vaalit täydellisyyttä suunnitelmassasi, oli sitten kyse työstä, harrastuksesta tai pikkujoulunvietosta. Suhteen avoimuutta voisi kehittää matkalla tai kulttuurin parissa.

Selaa ylöspäin