Home » Päivän horoskooppi tiistai 17.01.2023

Päivän horoskooppi tiistai 17.01.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Olet ehkä märehtinyt jotain piilossa olevaa asiaa tai talousaihetta pari päivää, ja ehkä ihan syystäkin. Nämä voivat olla myös teemoja työpaikalla. Sinulla on koko ajan hyvät mahdollisuudet tuoda itseäsi esiin verbaalisti, joten sitä kannattaa käyttää hyväksi kaikin tavoin. Yhteisön suhteet rakentuvat monilla oinailla!

Härkä (20.4.-20.5.)

Toisilla ja toisten tarpeilla on varmaankin ollut merkittävä rooli erityisesti viime päivinä ja voit yhä kokea samaa, jopa hieman rajoittavana tekijänä. Jokin yhteisössä etenemiseen liittyvä seikka saattaa näinä päivinä näyttäytyä merkittävässä valossa, kenties valta-asetelma tulee esiin. Työpaikan suhde-elämä vaihtelee.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuu on vielä suuren osan päivää skorpionissa eikä tuo välttämättä esiin parhaita puoliasi. Se voi työntää asioita liian syvällisiksi ilmamerkkisi kannalta. Arkikin voi olla tavallista vaativampaa. Kuitenkin saat positiivista tunneilmaisua kohdallesi varsinkin kaukaa tai toiselta paikkakunnalta. Muista, että matka virkistää suhdettasi!

Rapu (21.6.-22.7.)

Merkuriuksen perääntyminen on voinut viime viikkoina vaikuttaa asioiden eteenpäinmenoon siten, että viivästyksiä tai peruuntumisia on ollut esillä tavallista enemmän. Ehkä koneiden tai laitteiden kanssa on ollut ongelmia. Merkurius perääntyy vielä pari päivää. Onko suhteessa solmuja avattavana?

Leijona (23.7.-22.8.)

Marsin voimalla olet avannut silmiäsi monen aiheen suhteen viime kuukausina ja se alkaa varmaankin jättää jälkensä ajatusmaailmaasi. Pystyt todennäköisesti toimimaan avoimemmin ja ennakkoluulottomammin, samalla yhdistellen suuren kokonaisuuden eri palasia. Odotellaanko jossain suhdeasiassa päätöstä?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla on tilaisuus nähdä elämäsi jonkin osa-alueen kokonaisuus ja sen merkitys elämässäsi nyt ja lähipäivinä. Pystyt hahmottamaan muutenkin tärkeitä asioita, jotka auttavat sinua karsimaan turhaa ja menemään eteenpäin. Samalla pystyt jäsentämään asiat kirjallisesti. Arjessa voi syttyä tunne!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Näinä päivinä saattaa olla esillä asioita, jotka vaativat terävää reagointia tai tarttumista. Jotain maata mullistavaakin voi olla tekeillä, joko materiaalisesti tai henkisesti, ja se puhdistaa pöydän tai karsii turhat rönsyt pois. Ihanien viihdekokemusten lisäksi voisit yrittää herätellä luovuuttasi. Hanki vaikka maalausvälineet!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla on erinomainen mahdollisuus paneutua opilliseen aiheeseen, joten kurssi kannattaisi ottaa ohjelmaan lähipäivinä. Älyllinen oivallus voi myös tuntua mullistavalta, ja työelämässä voit vakuuttaa parhaalla tavalla. Venus voi tuoda lähipäivien sisällä ratkaisun perhepiirissä tai kodin laittamisessa.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Vetäytymisen tarvetta voi ilmetä vielä, ainakin osan päivästä, mutta sitten kuu tuleekin jo omaan merkkiisi ja elävöittää sinut. Materiaaliset pohdinnat kaiketi jatkuvat vielä, ja aika on otollista tavaroiden järjestämiseen kodissasi tai läheisen elämässä. Vaali suhteessa yhteistä aktiivisuutta ja pienimuotoisuutta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Nyt voi olla sinun vuorosi ottaa aikaa itsellesi ja vetäytyä liian hektisistä aktiviteeteista. Tai sitten aktiviteetit muuttuvat rauhallisemmiksi ja ulkomaatkin voivat kiinnostaa. Mielikuva palmun katveessa olemisesta voi kiinnostaa ainakin hetken. Arkiset puuhat kuitenkin kutsuvat viime kuukausien tapaan.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jokin tavoite on voinut tuntua hankalalta saavuttaa viime päivinä tai siihen on liittynyt ylimääräisiä solmuja. On myös ajankohtainen aihe, johon paneutuminen erittäin perusteellisesti saattaa tulla eteen. Tutustu itseesi enemmän, vaikka psykologisen kirjan avulla! Kaipaatko näinä päivinä jotain uutta lookiisi?

Kalat (19.2.-19.3.)

Yhteisössä tai ryhmässä on näinä päivinä aiheita, jotka laittavat pohtimaan syvällisempiä suuntia ja ehkä muutoksia yhteisön rakenteessa tai ohjauksessa. Oletkohan siinä pisteessä, että jokin yhteisö on aikansa palvellut? Näinä aikoina voi saada kiinni hyvin syvällisestä tunteesta tai taideinspiraatiosta.

Selaa ylöspäin