Home » Päivän horoskooppi tiistai 28.11.

Päivän horoskooppi tiistai 28.11.

Oinas (20.3.-19.4.)

Korkealentoinen mielenlaatusi jatkuu ja sen myötä mielesi saattaa keksiä jatkuvalla syötöllä aiheita, jotka eivät ole ihan maan pinnalla, konkreettisia tai käytännöllisiä. Pohditko kenties jo seuraavan vuoden matkasuunnitelmia tai muuta seikkailua? Yrittääkö joku kohdella sinua silkkihansikkain?

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulle on yleensäkin tärkeää, minkälaista materiaa ja materiaaleja on ympärilläsi, ja laatutietoisuutesi tässä on yleensä erittäin hyvä. Tällä hetkellä nämä asiat ovat esillä ja voivat liittyä muun muassa laadukkaisiin jouluostoksiin. Kiinnitätkö erityistä huomiota kauniisiin välineisiin vaikkapa keittiössä?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuu on merkissäsi, mikä tietenkin elävöittää asioita ja saa tunteet liikehtimään nopeammin merkkisi nopeassa rytmissä. Jotain hoivaviettiin liittyvää voi ilmetä enemmän juuri tänään, mutta siihen saattaa liittyä ristiriitaa. Otteesi voi höllentyä yllättäen. Neptunus tuo taas haaveilua lähipäivinä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Taustalla vaikuttavat pitkäaikaiset planeettavaikutukset pitävät ehkä tänäänkin huomiotasi siinä, mitä sinä tai joku läheinen voi rakentaa jossain kaukana tai ulkomailla. Ajatukset näistä aiheista voivat muotoutua vielä pitkään. Pidä huomiosi tähdellisissä asioissa pientä piirtoa myöten, kurinalaisesti!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kun näin monta planeettaa on samanaikaisesti jousimiehen merkissä, voi se merkitä vapauttavia tunnelmia monien merkkien edustajille. Yhtä lailla ne voivat merkitä tilanteita, joihin liittyy perinteitä ja arvostuksen saamista tai antamista. Yhteisö ja sen näkymät näyttäisivät olevan olennaisessa roolissa tänään.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Dynaamiset planeetta-asetelmat jatkuvat ja osa niistä voi aiheuttaa sekavia tilanteita, epämääräisyyttä tai epätietoisuutta. Paperiasioissa kannattaa olla tarkkana, oli sitten kyse tietojen tallennuksesta tai paljastamisesta. Älä tee nyt päätöstä, joka kantaa kauas, vaan siirrä sitä ainakin viikolla eteenpäin.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Paljon planeettoja kokoava sektorisi liittyy muun muassa liikkumiseen eri välineillä, joten tähän suuntaan saattaa tulla enemmän motivaatiota. Ja liikkua voi talvella myös suksilla tai luistimilla. Nyt ja lähipäivinä voi olla tulla eteen mielenkiintoista kirjallisuutta, jonka parissa viihdyt tai jota ostat joululahjaksi.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

On mahdollista, että ostoslistalla on paljon kaikkea, mutta tärkeää on tänään muistaa, että todellisuus ja toiveet voivat sekoittua ja hämärtää myös taloudellista tilannettasi. Älä sorru ylettömiin mainospuheisiin! Jos suhteesi tuntuu vaisulta, niin kannattaisiko panostaa syvällisempään keskusteluun?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sinä olet näiden viikkojen aikana planeettojen keskiössä, sillä merkissäsi on enemmän planeettoja kuin missään muussa merkissä. Paljon siis tapahtuu, sekä muiden että omasta toimestasi. Juuri parin päivän ajan illuusioiden, haaveiden ja mielikuvituksen planeetta voisi tehdä juhlista onnistuneita!

Kauris (21.12.-19.1.)

Tässä saattaa olla tiedossa enemmänkin päiviä, jolloin tärkeintä on toimia muiden hyväksi, muiden etu edellä. Sinulta voidaan jopa vaatia jokseenkin uhrautuvaa tai antaumuksellista mielialaa. Henkiset tai kirkolliset seikat tunkeutuvat monen kauriin piiriin, ja voitkin saada niistä sisäistä täyttymystä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Monenlaiset intoilut voivat työntää sinua eteenpäin, näkemään ja kokemaan myös jotakin erilaista. Yhdistykseen tai ryhmään liittyvät seikat ovat todennäköisesti tapetilla ja saatat olla niissä poikkeuksellisen aloitteellinen. Ilmaisun luova virta näkyy viestittelyssä ja keskusteluissa, jotka soljuvat.

Kalat (19.2.-19.3.)

Terävästi suuntaa antavien planeettojen ohella tänään asioihin vaikuttaa myös kuu, jonka värähtelyt Merkuriuksen ja Neptunuksen kanssa ovat hyvin herkistävät. Päivän tohinat ja kotielämä voivat saada tästä kaoottisia sävyjä ja väärä sana voi lipsahtaa puolihuolimattomasti puolin ja toisin.

Selaa ylöspäin