Home » Päivän horoskooppi tiistai 28.2.2023

Päivän horoskooppi tiistai 28.2.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Vielä riittää menneiden päivien intoa, mikä voi näkyä myös lapsenmielisyytenä tai tilannehuumorin käyttämisessä. Saatat nyt olla poikkeuksellisen kekseliäs sanaleikeissä ja voit haastaa itseäsi ja muita. Erikoinen jakso näyttäisi olevan meneillään yhteisön suhteen, oletko alkamassa vai lopettamassa jotain?

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla on asioita, jotka liittyvät materiaan, omistuksiin tai mahdollisuuksiin tienata enemmän rahaa, ja saatat sumplia kaikkea tätä suhteessa ammatillisiin mahdollisuuksiisi. Näissä pohdinnoissa on myös epäselviä oletuksia tai toiveita, ja tämä päivä ei ole paras ratkaisujen kannalta.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Eteenpäin menemisen tarpeesi on kova, ja tartut haasteeseen kuin haasteeseen juuri nyt. Neptunus-planeetta kuitenkin hiukan sekoittaa pakkaa tai saa sinut hakeutumaan tunnelmiin vaikkapa taiteen tai musiikin välityksellä. Asemasi kohoaminen jossain pala palalta on esillä näinä viikkoina!

Rapu (21.6.-22.7.)

Mitähän salaisuuksia haudot? Alitajunnan sektorilla tapahtuu joka tapauksessa paljon, mikä voi myös ilmetä ylimääräisenä herkkyytenä tai luulojen ottamisena todesta. Varo myös väärinkäsityksiä. Sinulla on mahdollisuus edetä urallasi, jos näet laaja-alaisesti ja hyödyt suhteistasi.

Leijona (23.7.-22.8.)

Tämä voi olla niitä hetkiä, jolloin näet mahdollisuudet ja tulevaisuuden avoimesti ja kirkkaasti, ja tätä voit käyttää hyödyksi työssäsi. Tänään sinun voi olla vaikeampi sietää tasaisuutta ja rutiineja, ota siksi taukoja tai tee jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Kaukana oleva ihminen voi tuntua läheiseltä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Paljon toiveita ja haaveita näyttää olevan tapetilla juuri nyt. Työympyröissä on helppo paeta päiväunelmointiin, joten ole valpas tarkkuutta vaativien tehtävien kanssa. Asioita ilmaistaan ehkä enemmän tunteella puolin ja toisin, ja siinä voit kokea vierautta. Rakkaus viihtyy kulissien takana tai psykologisoiden.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Näiden parin päivän aikana olet ehkä saanut uutta pontta matkustamiseen, ja todennäköisimmin sellaiseen kohteeseen, jossa on paljon virikkeitä, kulttuuria tai liikuntaa. Liikettä voi olla nivelissä muutenkin tai sitten ahmit tietoa jostain aiheesta. Suhdeareenalla on koko ajan mahdollisuuksia avartaviin kohtaamisiin!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Pidät yleensäkin salaisuuksien hautomisesta, ja viime päivät ovat jollain tavalla korostaneet tätä taipumusta tai tuoneet muuta mystiikkaa elämääsi. Mitä raha-asioihin tulee, tänään kannattaa olla hiukan varovainen Neptunus-planeetan sumentavan vaikutuksen takia. Keskity kotisi konkreettisiin tarpeisiin!

Ad

Jousimies (22.11.-20.12.)

Vinha meno toisten kanssa ja vanavedessä vaan jatkuu ja voit olla melkoisessa pyörityksessä mukana. Marsin myötä kova touhuaminen on ollut läsnä jo useamman kuukauden! Onkohan jokin kotielämän saralla jäänyt huomaamatta? Näyttää siltä, että näinä päivinä keräät huomiota ja ehkä silmäniskujakin!

Kauris (21.12.-19.1.)

Ahkera siivoaminen, korjaaminen tai huoltotehtävät voivat olla näiden päivien kauraa, korkealentoisempien aiheiden sijaan. Muutenkin planeetat ovat jo pitkään korostaneet kotiasioiden parantamisen ja materiaalisten seikkojen järjestämisen tärkeyttä. Olisiko aika kutsua enemmän perhettä koolle?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Viihde, vapaa-aika ja pelaaminen ovat osa vesimiehen perussanavarastoa ja näinä päivinä näissä aiheissa voi näkyä yltäkylläisyyden merkkejä. Pohjavireenä on kuitenkin tietty vakavuus, sillä pidemmän tähtäimen perustavanlaatuiset aiheet ovat takaraivossa. Puheesi voi olla vaikuttavaa, myös sydämen tasolla!

Kalat (19.2.-19.3.)

Erilaista häsää ja hösäämistä voi olla meneillään, etkä ota kaikesta selvää. Myös perheenjäsenten asiat voivat aiheuttaa kysymysmerkkejä tai hämmennystä. Kodin piirissä tai kodinomaisissa oloissa tapahtuu paljon ja saatat mieltää perheeksi jotain laajempaa kuin biologisen perheesi. Voit mieltyä ravintola-ateriaan!

Selaa ylöspäin