Horoskooppi

Päivän horoskooppi torstai 10.8.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Tämä päivä kannattaisi hyödyntää älyllisiin aktiviteetteihin, mikäli olet muutenkin näihin asioihin suuntautunut. Voit nimittäin nähdä selvemmin ja terävämmin ajatuskuvion, jolla on oleellista merkitystä, ja saat sanat oikeaan järjestykseen. Kiinnität yhä huomiota kauneuteen, ja varsin erikoisessa mielessä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Oletkohan viime aikoina nähnyt enemmän painoarvoa sillä, miten rauhallinen tai tasapainoinen asuinpaikkasi on? Asuinympäristössä voivat painaa estetiikka ja rakentamisen kauneus. Arvostat näinä viikkoina muutenkin kodin ja perhesuhteiden rauhaa. Muista, että helppo eteneminen on nyt mahdollista!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuu, Merkurius ja Mars ovat kovassa kulmassa keskenään ja suorastaan pakottavat sinut toimimaan kiihkeästi. Näinä päivinä voi ollakin tiedossa jonkunlainen vedenjakaja. Liittyyköhän siihen kaukana oleva paikka tai paikkakunta tai sieltä kotoisin olevan ihminen? Lähipiirissä voi olla nopeita tapaamisia.

Rapu (21.6.-22.7.)

Vaikka lepohetket olisivat ehkä tarpeen, niille on vaikeampi löytää tilaa. Ainakin ajatukset nimittäin laukkaavat sellaista tahtia, että voisit melkein saada kirjoitettua ylös kaikkea olennaista. Opiskeleminen on yhä suotuisten tähtien alla. Mahdollisesti teet lyhyttä matkaa useammin näinä aikoina.

Leijona (23.7.-22.8.)

Pitkäaikainen Venuksen vaikutus merkissäsi on todennäköisesti tehnyt sinusta leppoisamman ja erilaisuuteen suopeammin suhtautuvan. Todennäköisesti väistelet kiistoja mieluummin kuin osallistut niihin. Juuri nyt on tilaisuus koota asioita laajalla skaalalla ja määritellä kaikkien tehtävät.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Muutama planeetta osuu voimakkaasti merkkiisi ja pitää sinua todennäköisesti jatkuvassa liikkeessä tai valmiudessa. Jokin positiivinen sysäys oman tehtäväsi eteenpäinviemiseen voi olla olemassa tai sitten saat pilkahduksen siitä. Suhteissa on yhä poissaoloa tai salaperäisiä elementtejä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Liittyvätkö talous ja psykologia jollain tavalla yhteen? Vai saatko intuitiivisesti idean taloudellisen hankkeen toteuttamiseksi? Parasta saat näinä aikoina henkisyydestä ja itsesi kehittämisestä ja tunnet että näin saat lisää pääomaa. Lämmin tai luova yhteisö tarjoaa alustan luovuudellesi tai hauskanpidolle.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Työelämän suhteissa saattaa olla nyt kaikenlaista, mitä on vaikea ennustaa. Tai sitten kyseessä on yllättävä ilmaantuminen paikalle, poissaolo tai muutos hierarkiassa. Käänteitä voi tulla myös tapaamisissa. Olisiko nyt tilaisuus päästä eteenpäin hankkeessa, johon liittyy monia tahoja ja uutuutta?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Tämä on todennäköisesti viikon kiireisin päivä, ainakin siinä mielessä, että tunnet kiirettä tai jotain, mikä saa sinut olemaan tuli hännässä. Toisilta tai työkavereilta saattaa tulla varsin kirittäviä pyyntöjä. Työn jonkin osa-alueen suhteen voit saada tyytyväisyyttä tai harppaat suuren askeleen eteenpäin!

Kauris (21.12.-19.1.)

Pysyt ehkä enemmän kiinni arkisissa puuhasteluissa, joihin voi iskeä välillä kova kiire. Oletkohan myöhässä jossain työtehtävässä? Sinuun kohdistuu erinomainen Merkuriuksen ja Jupiterin vaikutus, joka saattaa avartaa aiheita ulkomaille saakka, tai sitten kielten puhuminen tai uusi tieto nousee ajankohtaiseksi.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Pääaiheena voi yhä olla, viime viikkojen tapaan, vetäytyminen sumuverhon taa tai tutustuminen mystisiin aiheisiin. Talousaiheet voivat yhtä lailla olla tapetilla, joissain tapauksissa johtuen toisen henkilön rahankäytöstä. Asumista koskeva taloudellinen seikka voi tulla esiin helpolla tavalla.

Kalat (19.2.-19.3.)

Planetaarinen ilmapiiri on aika lailla hektinen, ja se voi merkitä sitä, että on pysyttävä vauhdissa tai jonkun tahdissa. Yhteistyöhanke saattaa olla hyvin kiinnostavassa vaiheessa, mutta fyysinen liikunta sujuu kovemmalla nopeudella. Venuksen pitkällinen sijainti samoissa kohdissa tuo yhä kiinnostusta työyhteisön suhteisiin.

Related Articles

Back to top button