Home » Päivän horoskooppi torstai 14.12.

Päivän horoskooppi torstai 14.12.

Oinas (20.3.-19.4.)

Arvostat aika ajoin kunniakkaita perinteitä ja niihin liittyvää ylevää juhlavuutta. Luulisi, että niitä olisi tarjolla näinä aikoina runsaastikin. Ehkä nouset asemassasi jollain tavalla, pykälän ylöspäin, mikäli olet tehnyt paljon työtä menneinä vuosina. Merkurius alkaa perääntyä ja voi tuoda arkeen häslinkiä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Onko nyt pohdinnassa matka, kenties työmatka tai muu vakavaluonteinen reissu? Vai onko se meneillään? Joka tapauksessa inspiraatiota tai perinteiden toteuttamista tulee muualta, jos vain lähdet. Reviirin laajentuminen on yhä meneillään ja kestää vielä kuukausia. Kenen tekee mieli heittäytyä suhteessa tai suhteeseen?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Parin päivän ajan voi olla paikka arvioida jotain aihetta tarkkaan ja strategisesti, huomioiden kenties taloudelliset resurssit ja kaikkien mukana olevien osaamisen. Mahdollisuus on myös sille, että jokin jumittaa ja täytyy odotella. Venus kohdistuu yhä merkkisi arjen sektoriin, joten arjen sujuvuus on tärkeää!

Rapu (21.6.-22.7.)

Mikäli olet jättänyt tehtäviä hoitamatta, voivat ne tulla esiin sitäkin suuremmalla voimalla näinä päivinä. Kurin ja järjestyksen tarve voi henkilöityä vaikkapa esimieheen tai vanhempaan sukulaiseen. Toisten kanssa on myös mahdollista löytää yhteinen inspiraatio tai jotakin aivan uutta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Puhkuvat planeetat jousimiehen tulimerkissä ovat jo vaikuttaneet useita viikkoja ja vievät sinua kohti asioita, joista saat henkilökohtaista tyydytystä suurella pensselillä. Kyse on pikemmin vapaa-ajasta, ei niinkään suurista urasuunnitelmista. Jokin puoli sinusta saa paljon arjesta, joten panosta siinä pieneen glitteriin!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Onneksi jaksat ahertaa yhä, ja onhan siihen myös jonkinlainen pakko. Välillä olosi on heikompi, välillä energiaa on liikaakin, ja puolivälin löytäminen saattaa olla hankalaa. Kuu ja Merkurius ovat erittäin mukavassa asennossa merkkiisi ja sen pitäisi lämmittää sydäntäsi. Vai kuuluuko vanhasta rakkaudesta?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Teet varmaankin näinä aikoina järkeviä ja viisaita johtopäätöksiä ja haluat nähdä asiat laajemmasta näkökulmasta. Filosofiat tai uskonnot voivat pohjustaa ajatuksiasi ja parhaimmillaan saisit niistä jotain irti kirjallisesti. Jossain mietityttää, kuinka paljon voit laittaa rahaa kaikkeen. Muista hyvä ruoka!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tavaroiden hankkimista, siirtelyä, kuskaamista tai ostamista on ollut useimmilla skorpioneilla jo usean viikon ajan. Se ei näytä myöskään olevan vielä ohi, ja voi siihen liittyä muutakin tekemistä materian tai materian muokkaamisen kanssa. Merkurius aloittaa perääntymisen, joten varo unohduksia!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olet varmaankin aika paljon omana joviaalisena itsenäsi näiden viikkojen aikana. Tosin pientä hermostumista tai kärsimättömyyttäkin saattaa olla havaittavissa. Näiden päivien aikana perinteisimmät jousimiehet pääsevät vauhtiin, ja hyvä niin. Kaiva askarteluvälineet esiin ja uppoudu niihin!

Kauris (21.12.-19.1.)

Pientä puuhastelua ja muiden auttamista näyttäisi olevan paljon. Pidät kuitenkin hyvin kiinni naruista. Onkohan sinulla koko ajan alitajuinen tarve häipyä muihin maisemiin, pois liiasta hulinasta? Ehkä et kunnolla ymmärrä tätä itsekään. Ystävyyskö sekoittuu jotenkin rakkaudellisiin tunteisiin?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Planeettojen myötä nyt näyttäisi olevan paljon sellaisia asioita ja aiheita meneillään, jotka eivät mitenkään liity tavalliseen arkeen. Päinvastoin, saatat poimia tarkoituksia ja merkityksiä asioille sieltä täältä, jopa taivaalta. Sinulla on ehkä tarkempi tai herkempi korva juuri nyt ja havaitset ihanan musiikin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Poikkeuksellisen hyvä draivi päästä etenemään on jatkunut jo viikkoja eikä ole heti loppumaisillaan. Saat helposti kiinni tehtävistäsi ja tartut niihin tavallista ripeämmin. Marsin kanssa on myös ärsyyntymisvaara olemassa. Itseluottamuksesi on enemmän kuin kohdillaan ja lämpimiä sanoja välittyy!

Selaa ylöspäin