Home » Päivän horoskooppi torstai 22.6.2023

Päivän horoskooppi torstai 22.6.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Auringon sijainnista johtuen voi tulla pikku pysähdyksiä, jolloin tarvitset lepoa. Muutoin olethan merkeistä se, joka yleensä on tukka putkella menossa ja tarvitsee lepoa kaikkein vähiten. Toisaalta tässäkin päivässä on samaa intoa tai lennokkuutta viime päivien tapaan. Maalaat pensselillä suurin vedoin, myös suhteessa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kotiasiat ja suuruus voivat liittyä toisiinsa näinä päivinä, mikä voi merkitä monta asiaa. Ehkä kaipaat lisää ylellisyyttä kodin piiriin tai huomaat helpommin, mitä naapurilla on ja sinulla ei. Toisaalta ehkä kodinomaisessa ympäristössä vietetään hulppeaa tilaisuutta. Mars on hieman äkäisessä asemassa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jotkut kaksoset ovat näinä päivinä ennätysaktiivisia lähiympäristön, naapuruston tai sisarusten kanssa. Näissä puitteissa on mahdollista toteuttaa näyttäviä hankkeitakin. Näyttävyyttä on helppo saada ilmaisun puolelle, mikä voisi sopia vaikkapa luovaan kirjoittamiseen tai kielen opiskeluun.

Rapu (21.6.-22.7.)

Aurinko siirtyy merkkiisi kuukaudeksi ja antaa enemmän selkeyttä ja selkeyden tarvetta, joten viime aikojen epäselvät kiemurat ovat ehkä piakkoin menneen ajan lumia. Selkeys lisääntyy myös vajaan viikon päästä. Materiaaliset tarpeet voivat olla sidoksissa kehon tarpeisiin, mutta ylellisyys on ehkä kulmakivenä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Nyt alkaa olla jo henkeä vetäytymisestä jonnekin piilopaikkaan, kuten mökille, veneelle tai ulkomaille, pois liiallisesta hälystä. Sinulla on kuitenkin vielä valtava energialataus käytössäsi, koska Venus ja Mars ovat merkissäsi, ja tänään siellä on lisäksi kuu. Tunnetilat vaihtuvat tänään nopeasti!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Varsin mystiset planeettakuviot liittyvät nyt järkiperäiseen merkkiisi ja voivat saada asiat enemmän sekaisin kuin tavallisesti. Yksi mahdollisuus on, että elät tunteiden myllerryksessä, ja niistä on vaikea vetää johtopäätöksiä. Toinen mahdollisuus on luoviin kuvioihin tai taidetapahtumaan osallistuminen.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planeetat pitävät jalkojasi pois maan pinnalta, tähdellisistä tehtävistä tai rutiineista tai ainakin mielesi laukkaa ihmeellisissä asioissa tai tulevaisuuden maailmoissa. Tunnetasolla voi olla kiinnittymistä aiheisiin, jotka ovat kaukaisia. Ryhmissä on erinomaisia mahdollisuuksia itseilmaisuun, vielä pitkään.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tunnetilasi näyttäisi olevan koholla vähän joka suhteessa! Kun dramaattiset ja näyttävät leijonaplaneetat kohdistuvat merkkiisi näin voimakkaasti, saatat mennä yli tavoitteesi tai sitten yli äyräiden, joten valitse ensimmäinen vaihtoehto. Kärsimättömyyttä voi olla mukana kuvassa, ja se on otettava huomioon!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Viime viikkoina kohdallesi on todennäköisesti osunut rohkeita aloituksia, ja olet ehkä itsekin mukana toteuttamassa niitä. Tänään, kun kolme planeettaa on leijonassa, on ilmassa harvinaisen paljon tulta ja tuppuraa, joten sinäkään et halua jäädä seinäkukkaseksi. Arjen asia selviää helpommin näinä päivinä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Ehkä koet olosi hieman rasittuneemmaksi kuin viime viikkoina ja odotat innolla rauhoittumista luonnonläheisessä tai perinteisessä paikassa. Suhteesi esilläoloon voi olla erikoinen näinä päivinä, ja kuljet mieluummin siellä, missä et joudu silmätikuksi. Tunnetasolla on yhä monimutkaisia juttuja pohdittavana!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Nyt saattaa olla kyseessä merkittävä hetki yhteistyön saralla tai sitten koet muutoin suuria tunteita tai hulppeita hetkiä toisten kanssa. Erittäin valovoimainen ihminen voi olla olennaisessa roolissa, mutta älä anna hänen määrittää kaikkea. Nyt kannattaa vaalia suhdetta ja sen elinvoimaa, sillä muutoin eteen voi tulla äkki-ihastus!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ehkä alat saada helpommin kiinni työasiasta, kuinka saat sen hoidettua nopeasti ja näyttävästi. Työympyröissä voi olla näinä aikoina paljon kaikkea muuta kuin tylsien rutiinien suorittamista, ja se voi tuntua myös sydämessä. Ehkä näet työkaverin yhtäkkiä uudessa, kiinnostavassa valossa!

Selaa ylöspäin