Home » Päivän horoskooppi torstai 30.11.

Päivän horoskooppi torstai 30.11.

Oinas (20.3.-19.4.)

Ehkä paneudut tänään perhesuhteisiin ja nautit yhdessäolosta läheisten kanssa. Syväluotaava Pluto-planeetta voi jo vähän kolkutella ja tuoda kanssakäymiseen selvittelyä tai perinpohjaisuuden tarvetta. Tällä hetkellä kuitenkin levottomat jalat hallitsevat, joten liian pienissä tiloissa oleminen voi turhauttaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Olet syntynyt merkissä, joka on yleensä hyvin tietoinen rahan ja omaisuuden tuomasta yltäkylläisyydestä, turvallisuudesta ja vakaudesta. Näitä teemoja onkin nyt tarjolla, kuten monena muuna päivänä näiden viikkojen aikana. Kyseessä voi olla halu sijoittamiseen tai huoli toisen rahankäytöstä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jonkinmoiset nautintojutut voivat kuulua tähän päivään, tai, mikäli olet kokkaavaa kaksos-tyyppiä, saatat innostua ruoka- tai kakkureseptistä. Todennäköisesti sinulla on voimakas tarve helliä tänäänkin ihmisiä ympärilläsi. Pidä huolta toiminnastasi, muutoin Marsin energia saattaa kääntyä sinua vastaan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulta vaaditaan todennäköisesti tänäänkin paljon ahkeruutta ja silkkaa työntekoa, oli sitten kyse kiinnostavista tai vähemmän kiinnostavista töistä. On myös mahdollista, että keskityt terveydentilasta huolehtimiseen, ehkä ennaltaehkäisevässä mielessä. Perhepiirissä saatetaan selvitellä suhteita.

Leijona (23.7.-22.8.)

Tänään on myös päivä, jolloin voi olla tarvetta ylimääräiselle levolle, rauhoittumiselle tai vetäytymiselle vaikkapa luonnon rauhaan. Sama seikkailullinen energia kuitenkin jatkuu ja pikkujouluaikaan se voi johtaa kaikenlaisille teille ja monenlaisiin kokemuksiin. Tunneilmaisun kipinä kasvaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Yhteisösi arvot saattavat olla mielessäsi, ja jokin hankalampi seikka sen suhteen voi tulla esiin tai ratkottavaksi. Näiden päivien aikana monet merkkisi edustajat syventyvät tosissaan lähipiiriin, sukuun, sen menneisyyteen ja traditioihin tai kotiasioihin. Maallisen elämyksen kokeminen ja jakaminen on myös tärkeää!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ehkä ensi vuoden asiat tai muu lähitulevaisuus työelämän puolella on ajankohtaista. Tai sitten monenlaista tapahtuu työkavereiden kesken tai keskinäisissä asetelmissa. Näinä viikkoina kannattaa pitää silmät auki sen suhteen, mitä kursseja on tarjolla. Jokin niistä voi olla sinulle aivan nappiin!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Halu liikkua kauemmas tai tehdä retki luontoon tai hiihtoladulle voi houkuttaa. Yhtä hyvin on mahdollista, että etäisyys on teemana sen johdosta, että sukulainen kauempaa tulee kylään tai päinvastoin. Konkreettiset teemat ovat kuitenkin pääroolissa vielä pitkään ja voit saada aikaiseksi kättentöitäkin.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Toiminta, aloitteellisuus, energia, liikunnallisuus ovat avainsanoja näinä aikoina menestymiseen. Jos olit kaavaillut joskus aiemmin uuteen ryhtymistä, on nyt todennäköisesti siihen sopiva ajanjakso, joka ulottuu pitkälle viikkojen päähän. Ystäviä kannattaa kutsua kylään tai järjestää illanvietto muualle.

Kauris (21.12.-19.1.)

Ihmisten kanssa saattaa tulla kärjekkäitä tilanteita, sillä kuu ja syväluotaava Pluto ovat taivaalla vastakkain ja voimakkaassa asemassa merkkiisi. On mahdollista, että vanha riidanaihe työntyy jostain esiin. Muista, että olet nyt parhaimmillasi hiljaisena, mielikuvituksekkaan tai perehtymässä sisäiseen viisauteen!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Oletkohan viime päivinä koonnut ympärillesi enemmän ihmisiä jonkun yhteisen tehtävän tai aatteen puolesta? Vai oletko löytänyt itse uuden ryhmän tai verkoston vaikkapa somesta, jossa sinulla olisi paljon annettavaa? Ei kannata provosoida läheistä turhanpäiten arkisen asian suhteen!

Kalat (19.2.-19.3.)

Lippu liehuen eteenpäin voi olla mottosi näinä aikoina, ja on todennäköistä, että toimit rohkeammin kuin tavallisesti. Jyräävyys tai kärsimättömyys saattaa kuitenkin tulla esteeksi näillä planeetoilla, joten osaa jarruttaa ajoissa! Kuun sijainti ravun merkissä tukee useita suhteita, varsinkin vapaalla tai rakkaudessa.

Selaa ylöspäin