Home » Päivän horoskooppi torstai 7.12.

Päivän horoskooppi torstai 7.12.

Oinas (20.3.-19.4.)

Fokus on vielä tänään ja huomenna suhteissa, sillä monenlaista täytyy sumplia ehkä hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Koska kuu on diplomatian merkissä vaa’assa, sinun on ehkä tultava enemmän vastaan kuin yleensä. Seikkailullisuus pitää pintansa ja tuo levottomat jalat. Mustasukkaisuutta voi ilmetä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Nyt työpaikalla saatetaan siirrellä monenlaisia palikoita, kuten materiaaleja, inhimillisiä resursseja tai rahoitusta, eri paikkoihin tarpeen mukaan. Joidenkin kohdalla asiat tapahtuvat yksityiselämän puolella. Venuksen ja Saturnuksen sekä Jupiterin keskinäinen asema tuo kantavuutta johonkin suhteeseen!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tunteet ovat näinä viikkoina pinnassa, ehkä monesta syystä, sillä energian ja intohimon planeetta Mars jyskyttää yhä merkkiäsi vastapäätä. Yleensä tällainen planeettavaikutus laittaa haluamaan paljon tai saavuttamaan paljon, erityisesti liikunnassa. Kuu ystävämerkissäsi vaa’assa tuo kivoja tyyppejä luoksesi.

Rapu (21.6.-22.7.)

Nautit ahertamisesta näinä aikoina ja muutaman päivän ajan se liittyy vahvasti kotiympyröihin. Kenties mieleesi tulee tehdä se suursiivous tai luoda jotain kaunista kotiisi perheen ilahduttamiseksi. Et voi kuitenkaan aina päättää itsenäisesti. Venus on hyvä tunteiden ilmaisun kannalta.

Leijona (23.7.-22.8.)

Kuun sijainti vaa’an merkissä sopii sinulle yleensä hyvin ja saa parhaat puolesi esiin toisten kanssa viestiessä. Vaikka ammatilliseen menestykseen suuntaava Jupiter on yhä urasektorillasi, olet tällä hetkellä varmaankin keskittyneempi henkilökohtaiseen ulostuloon pienemmässä piirissä. Paljastuukohan salaisuus?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Saturnus on koko ajan merkkiäsi vastapäätä, pitäen sinua aika lailla kiinni vastuissa ja elämäsi selkeiden suuntaviivojen kehittämisessä vielä jopa parin vuoden ajan. Hektisyys tai reagointivalmius ovat nyt näiden viikkojen tavaraa. Elämäntapamuutos saattaisi sopia tähän saumaan.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Suorasukaisuutta voi esiintyä enemmän puheessasi tai kirjoituksissasi, vaikka yleensä välttelet edes mahdollisen konfliktin luomista. Aurinko ja Mars tulimerkissä jousimiehessä voivat vetää tähän suuntaan muidenkin merkkien edustajia. Venus on yhä paikassa, jossa se korostaa ruokaa yhdistävänä tekijänä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ottaakohan shoppailuinto laantuakseen? Ainakin materiaaliset ja käytännön asiat hallitsevat vielä useamman viikon. Oivaa aikaa vaikka kranssien tekemiselle tai joulutorttujen leipomiselle tai erilaisista ihanista luonnonmateriaaleista nauttimiselle. Itämainen jooga sopisi kehon huoltoon, hajusteineen.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Tämä saattaa olla jopa koko vuoden huomioon ottaen aktiivisinta aikaa, jolloin hoitelet todennäköisesti kaksin käsin asioita. Uuden toiminnan alkaminen on todennäköistä tai ainakin päätös siitä. Kiinnostusta on perinteisiin lahjaostoksiin tai muutoin joulun perinteisiin. Ihana ystävä antaa kuulua itsestään!

Kauris (21.12.-19.1.)

Nämä viikot voisivat inspiroida sinua kirjoittamaan, joten, jos ei muuta, niin laita ainakin kokemuksiasi paperille tai kehitä uusi ruokaresepti. Työelämässä saattaa tulla menestystä nimenomaan sanojen käytöstä vaikkapa esiintymisessä. Oletko kokoamassa enemmän joukkoja juhliin?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Mietitköhän näinä aikoina enemmän klaanejasi ja yhteenkuuluvuutta juuri oikeiden ihmisten kanssa. Kaiken kaikkiaan ystävyyssuhteet voivat olla melko lailla fokuksessa. Työelämässä tiimit kokoontuvat tai verkostot aktivoituvat. Tunne tai kiintymys vetää sinua ulos omalta paikkakunnaltasi!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ehkä pohdit juuri näinä päivinä omaa budjettiasi juhlapyhien suhteen. Toivottavasti tasapaino löytyy, vaikka punnittavaa on paljon! Näiden viikkojen aikana saatat edetä kohti omakohtaista huippua jossain aiheessa, etkä halua hellittää. Venus voi yhdistää ihanasti ja avarasti reissun ja rakkauden!

Selaa ylöspäin