Oinas (21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

Rakkaus: Saatat tänään tuntea suurempaa tarvetta olla rakkaudessa johtoasemassa. Hyvä päivä asettaa tavoitteita kumppanuudelle tai keskustella suhteen dynamiikasta selkeästi.

Härkä (20. huhtikuuta - 20. toukokuuta)

Rakkaus: Aistillisuus on tänään sinun avainsanasi. Ota hetki ja keskity läheisyyteen kumppanisi kanssa. Pienet, harkitut eleet merkitsevät eniten.

Kaksoset (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta)

Rakkaus: Kommunikointi on avainasemassa. Tämä on hyvä päivä sydämestä sydämeen keskusteluille. Jos olet sinkku, saatat kohdata jonkun intellektuaalisesti kiehtovan.

Rapu (21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Rakkaus: Tunteellinen puolesi on vahvistunut, mikä tekee sinusta erityisen herkän kumppanisi tarpeille. Jaa tunteesi ja luo syvempiä siteitä.

Leijona (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

Rakkaus: Into voi olla korkealla. Ole avoin spontaaneille romanttisille hetkille. Jos olet sinkku, älä pelkää tehdä ensimmäistä siirtoa.

Neitsyt (23. elokuuta - 22. syyskuuta)

Rakkaus: Tänään on ihanteellinen päivä käsitellä suhteen käytännön puolta, luoden samalla lämpöä ja turvallisuutta. Rakkauden osoittaminen tekojen kautta puhuu enemmän kuin sanat.

Vaaka (23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

Rakkaus: Luontainen charmisi on esillä ja se vetää muita puoleensa kuin magneetti. Suhteet vahvistuvat rehellisellä ja avoimella kommunikoinnilla.

Skorpioni (23. lokakuuta - 21. marraskuuta)

Rakkaus: Intensiteetti ja syvyys ovat nyt rakkauselämässäsi etualalla. Saatat avata uusia emotionaalisia syvyyksiä, jotka vahvistavat suhteita.

Jousimies (22. marraskuuta - 21. joulukuuta)

Rakkaus: Seikkailunhalu saattaa viedä sinut ja kumppanisi uusiin kokemuksiin. Jos olet sinkku, uusien ihmisten tapaaminen voi olla erityisen jännittävää.

Kauris (22. joulukuuta - 19. tammikuuta)

Rakkaus: Sitoutuminen ja vakavuus voivat vahvistaa suhteita. Ole avoin syvemmille sitoutumisille tai keskusteluille tulevaisuudesta.

Vesimies (20. tammikuuta - 18. helmikuuta)

Rakkaus: Itsenäinen henkesi kaipaa tilaa, mutta samalla haluat jakaa ainutlaatuisia näkökulmiasi läheistesi kanssa. Saattaa syntyä uusia ja jännittäviä keskusteluja.

Kalat (19. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

Rakkaus: Intuitiosi on vahva. Luota siihen, kun tunnet, että on oikea aika jakaa tunteesi tai jos koet, että sinun täytyy olla tukevampi kumppanisi suhteen.

Related Post