Home » Vauvauutisia! Alexandra Escat julkaisi upean vatsakuvan – otos huokuu feminiinistä voimaa

Vauvauutisia! Alexandra Escat julkaisi upean vatsakuvan – otos huokuu feminiinistä voimaa

Näyttelijä-liikemies Jasper Pääkkönen ja malli Alexandra Escat saavat vauvan. Asia on pääteltävissä Alexandran julkaisemasta tuoreesta Instagram-päivityksestä. Päivityksen kuvassa Alexandra istuu somasti pyöristynyt raskausvatsa paljaana ryhmäkuvassa ystäviensä kanssa.

– Istumme kehässä antaen lämpimimmät siunauksemme heimomme uudelle jäsenelle muistuttaen toisillemme, että emme ole yksin. Me naiset nousemme yhdessä, Alexandra kirjoittaa kuvan yhteydessä mystiseen sävyyn.

Kuva-asetelma ja saateteksti viittaavat jonkinlaisen äitiysretriittiin. Heimon uusi jäsen lienee taas viittaus tulevaan vauvaan.

Kuvan sijaintipaikaksi on merkitty Espanjan Ibiza, josta Alexandra on postannut myös matkakuvan muutama viikko sitten.

Häähumua viime keväänä

Jasper ja Alexandra avioituvat keväällä 2023 suuren maailman tyyliin. Vihkiminen tapahtui Helsingissä aurinkoisessa säässä.

– Emme olisi voineet pyytää parempaa pohjoista säätä: aurinkoa, tuulta ja sateenkaaria, Alexandra kirjoitti tuolloin päivityksessään.

Alexandra vihittiin Mert Otsamon suunnittelemassa, upeassa luomuksessa. Instagramiin häistä postaamassaan kuvassa näkyy puvun runsas ja liehuva laahus, sekä perheen esikoinen, joulukuussa 2021 syntynyt tytär. Perheeseen kuuluu myös hääkuvan värimaailman hyvin istuva samojedinkoira Taiga.

Juhlahumu jatkui etelän lämmössä Seychellien hiekkarannalla Intian valtamerellä. Siellä pariskunta järjesti rantajuhlat ystävilleen. Häitä edelsivät Alexandran railakkaat polttarit.

Jasper ja filippiiniläis-espanjalainen Alexandra ovat näyttäytyneet julkisesti yhdessä vuodesta 2018 asti. Pariskunta on viime aikoina viihtynyt sekä Filippiineillä että Espanjassa. Suomessa ollessaan he ovat pitäneet kotia Helsingin ydinkeskustassa.

Selaa ylöspäin