Home » 22.06 Luota intuitioosi ja valitse yksi kortti. Avaa, lue korttiviestisi.

22.06 Luota intuitioosi ja valitse yksi kortti. Avaa, lue korttiviestisi.

1. PYSÄYTÄ. Tee joka päivä voimakas valinta ja vapauta itsesi elämästä muiden ihmisten mielipiteiden mukaan. Osallistu jokaiseen päivään aidosti ja loistavasti. Kieltäytyä antamasta muiden mahdollisen arvostelun vaikuttaa sinuun. Ole innokas ja rakastava ja halukas oppimaan. Elämä vastaa ihmeellisellä tavalla.

2. IHMEÄ. Katso tarkkaan maailmaa ja näe jumalallisen käden työskentelevän hyväksesi. Ajattele, mitä ihmeitä elämässäsi on tapahtunut, on olemassa nyt ja mitä ihmeitä voit kutsua elämääsi. Muista, että ihmeet eivät lopu koskaan. Olet voimakas luoja.

 

3. MESTARI. Jos otat nyt oppipojan roolin ja olet valmis omistamaan sydämesi ja mielesi jollekin, sinusta tulee todellinen mestari. Syvä viisaus tuntee vain todellisen oppimisen. Opi ja opi sitten lisää. Muista myös, että mestaruuden tavoittelu ei lopu koskaan, joten nauti joka minuutista.

4. RIIPPUMATTOMUUS. Tee valintoja itsenäisyytesi perusteella, ja tulet hämmästymään siitä, kuinka syvä, merkityksellinen ja kunnioittava kokemuksestasi tulee kaikilla elämänalueilla. Kukaan ei voi estää sinua, vain rajallinen ajattelusi voi. Ole ylpeä, ole vastuullinen, lunasta voimasi ja pidä se viisaasti.

5. VIRTAAVA. Sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa, kaikki elämässäsi näyttää yksinkertaisesti virtaavan. Flow-tila on kaunis tunne. Pysyäksesi tässä kauniissa energiassa mahdollisimman pitkään tarkkaile elämääsi rennolla huomiolla, kuuntele sinulle annettuja ohjeita, kun kuljet eteenpäin rennosti ja rajoituksetta.

6. LUOVA SIPKI. Inspiraatio ja mielikuvitus ovat leikkikenttäsi juuri nyt. Olet hyvin yhteydessä sisäiseen luovaan kipinäsi ja luot merkityksellisiä ja kauniita kokemuksia itsellesi ja muille. Hyödynnä tämä hedelmällinen aika.

Selaa ylöspäin