Home » Päivän horoskooppi maanantai 3.7.2023

Päivän horoskooppi maanantai 3.7.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Jotkut planeetat taivaalla ovat hyvin perinteisissä merkeissä, joten sen tyyppisiä teemoja voi ilmetä monen kohdalla. Tottumukset, rituaalit ja perinteet voivat olla teemojen joukossa kulttuurin ohella. Lomailijoiden olisi ehkä syytä käytä näyttelyissä tai historiallisissa kohteissa. Jarrua on myös luvassa suurimmalle innolle.

Härkä (20.4.-20.5.)

Jos olet lomalla, pysyt todennäköisesti tänään liikkeessä, sillä muutama planeetta sijoittuu nimenomaan matkustamisen sektoreihin aurinkomerkkiisi nähden. Kokemukset matkalla saattavat olla poikkeuksellisen vaikuttavia tänään tai huomenna. Ehkä vierailut kodissasi ovat yllättäviä, varaudu yllätysvieraisiin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Aurinko, kuu ja Merkurius sijoittuvat merkkiisi siten, että olet varmaan enemmän paikoillasi, ja toimit käytännönläheisten aiheiden parissa. Ehkä joudut tekemään laskelmia, sillä tarpeet voivat olla nyt suuria. Sinulla on yhä planeettoja, jotka suosivat kanssakäymistä lähellä asuvien ihmisten kanssa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulle sopivia aiheita on todennäköisesti ilmassa enemmänkin, ja useinhan ne ovat sidoksissa teemoihin kuten perhe, hoivaaminen, perinteet ja turvallisuus. Jämpti taho tai määräilevä ihminen saattaa olla kuvassa mukana parin päivän aikana. Sinulla on viime viikkojen tapaan tilaisuus nauttia materiaalisesta luksuksesta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Saatat olla aika pitkälti kesäisen levon ja lämmön hellässä syleilyssä, joka vie ajatuksesi aivan muualle kuin yleensä. Nyt töissä olevilla voi olla aika ajoin myös huomio muualla kuin työssä, joten skarppina kannattaa olla. Mars on vielä merkissäsi noin viikon, joten kunnon kohotus kannattaa pitää agendalla!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Yhteisöön kuuluminen saattaa olla näinä viikkoina voimakkaampaa tai tunteikkaampaa kuin tavallisesti. Kaikki ei siis ole rationaalista asioiden ruodintaa, vaan ehkä tunteiden ja hyväksynnän osoittamista, mikä ei kaikille neitsyille ole mikään yksinkertainen juttu. Onko sinun vaikea hyväksyä jokin tunne?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Monenlaista sellaista on meneillään, mikä vie sinut katselemaan asioita kokoavasti tai kehittävästi, ja siksi lomallakin voit saada asioita kuntoon ryhdikkäästi. Innostuksen aiheita saattaa löytyä eniten vaihtelevasti toiminnasta ja viihteestä, johon liittyy paljon ihmisiä ja ryhmiä. Kuun asema vie huomiota myös kotiin.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla voi olla yhä lennokkaat fiilikset, ja tilaisuuksia matkustamiseen voi tulla useita vielä parin viikon ajan. Sinulla on tilaisuuksia kohdata ihmisiä, joilla on erilainen kulttuuri tai itsestäsi poikkeava näkemys elämästä. Saatat saada lisää näkyvyyttä, kun Jupiter on merkkiäsi vastapäätä vielä pitkään!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Taloudelliset pohdinnat näyttäisivät olevan tätä päivää, ja parin päivän ajan niihin voi liittyä jotain ratkaisevaa. Kyse voi olla myös käytännön asioista, joiden parissa riittää tehtävää. Venus ja Mars ovat vielä loistavassa asemassa merkkiisi, innoittaen sinua kenties suureen seikkailuun luonnossa tai matkalla!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kahdenväliset aiheet tai neuvottelut voivat kuulua tähän päivään, ja saatat välillä ärsyyntyä, jos joudut liikaa noudattamaan toisten neuvoja ja suuntaviivoja. Tunteet ovat aika ajoin herkässä ja reagointi on sen mukaista. Ehkä sanomatonta asiaa on paljon ja pinnan alla muhii. Olennainen voi olla intiimien asioiden puolella.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Juuri nyt voi olla pari päivää sellaista aikaa, jolloin suurimmat kesäseikkailut eivät ole esillä. Ehkä ei kannatakaan yrittää sellaista juuri nyt, sillä jokin puoli voi lässähtää kuitenkin. Planeetat vetävät aika lailla pienten puuhastelun pariin ja saat niistä paljon. Itsesi kehittäminen voi kuulua palkitseviin aiheisiin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinun kohdallasi kyse saattaa olla avoimesta meiningistä, jossa koet olosi turvalliseksi. Turvaa voi tulla kaikesta hauskasta ja viihteellä oleminen saattaa olla hyvin nautinnollista. Ehkä kannattaisi suosia perinteikästä viihdettä vaikkapa arvokkaassa ympäristössä. Suhde-elämä piristyy arvomaailmojen kohtaamisesta!

Selaa ylöspäin