Home » Päivän horoskooppi keskiviikko 5.7.2023

Päivän horoskooppi keskiviikko 5.7.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Kesän syövereihin antautuminen on ajankohtaista usean oinaan kohdalla vielä ainakin noin viikon. verran. On myös aktiivisempia oinas-tapauksia, jotka tarttuvat vasaraan tai muihin välineisiin ja esimerkiksi remppaavat asumuksia. Ideoita kumpuaa taas helpommin parin päivän ajan, joten ole kuulolla!

Härkä (20.4.-20.5.)

Ilmassa voi olla parin päivän ajan sellaisia elementtejä, jotka laittavat ihon kananlihalle, ehkä ärsytyksestä tai epäselvistä tilanteista johtuen. Sinun on ehkä vaikeampi kontrolloida, mitä ympärilläsi tapahtuu. Panosta aktiivisuuteen, sillä Marsin energia voi muutoin purkautua myös ärsytyksenä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Viime päivien nihkeys tai jumittuneisuus alkaa olla takanapäin, kun kuu tulee pariksi päiväksi vesimieheen, ystävämerkkiisi. Voit haluta lennähtää kauemmaksi tai osallistua vapaampiin rientoihin kuin yleensä. Sanoilla kannustaminen, rohkeisiinkin aloituksiin, on nyt mahdollista, puolin ja toisin!

Rapu (21.6.-22.7.)

Oletko pohtimassa talousseikkaa uudesta näkökulmasta vai onko työyhteisössäsi tällaisia pohdintoja? Jokin uskalias aloite näissä merkeissä on mahdollinen, mutta ei ole varmaa, onko se järkevä. Omakin ajattelusi kulkee melkoisissa sfääreissä näinä aikoina, mitä läheiset ovat saattaneet ihmetellä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Ilmassa voi olla melkoista energisyyttä, halua mitellä voimia tai kilpailla. Kaiken kaikkiaan ego-energiat ovat koholla, mikä voi myös hämmentää jotakuta. Erilaisuus saattaa olla myös parin päivän teema. Kuitenkin haluat levätä tai jopa tarvitset lepoa, mikä onnistuu rauhallisessa paikassa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla on voinut olla tavallista enemmän levottomuutta viime viikkoina ja se on liittynyt planeettoihin, jotka aktivoivat laaja-alaisia sektoreitasi. Tämä voi yhä työntää sinua pois tavanomaisista rutiineista tai lähipiiristä. Ehkä huitaiset nopeasti pakollisen arkisen seikan pois alta.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuun asema vesimiehessä parin päivän ajan lisää seikkailullista henkeä ja voi johtaa myös uskaliaisiin aloitteisiin, leijona-planeettojen ollessa myös taivaalla. Kyse voi olla myös ehtimisestä kokemuksesta toiseen. Älä tee nyt tärkeää aloitetta raha-asiassa, sillä se voi olla liian hutiloitu! Kaipaat pohjimmiltasi järjestystä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kotielämään liittyvät seikat voivat näyttäytyä parin päivän ajan sellaisina, että ne kaipaavat uudentyyppistä ratkaisua. Perhe-elämä saattaa värittyä uusilla aspekteilla, joihin liittyy näyttävää tekemistä tai ylpeyden osoituksia. Sinulla on energiaa ja voimaa, joten niitä voi myös käyttää enemmän!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Viime päiviin verrattuna enemmän liikettä voi olla ilmassa, joten se voi tarkoittaa matkustelua, uusiin kohteisiin tutustumista tai enemmän keskustelua monista aiheista. Kodin töissä tai arjessa saattaa olla tänään tai huomenna vaihe, joka muuttaa rutiinia tai on muuten ennakoimatonta. Päämäärä on ehkä hakusessa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Tiivis vaihe muiden ja jonkin tahon kanssa on saattanut kestää muutaman viikon, ja merkkiäsi vastapäätä olevat planeetat pitävät vieläkin yllä yhteisiä kuvioita ainakin viikon verran. Viihde-elämykset voivat olla näinä aikoina poikkeuksellisia, mutta tunnetasolla on vielä erikoiset pinnanalaiset väreilyt!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuun asema on sellainen parin päivän ajan, että voit kokea myllerrystä arjessasi tai perheen parissa, tai sitten jokin teettää työtä, josta sinulla ei ole kokemusta. Ehkä haluaisit pitää kovasti kiinni joistain omista rutiineistasi ja onnistut siinä kohtuullisen hyvin. Tunteissa on vielä ylimääräistä kiihkeyttä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Hyödyt vielä harmonisesta planeettailmapiiristä niin, että tietyt asiat tuntuvat helpoilta ja sujuvilta, ilman sen enempää kommervenkkeja. Vapaa-ajan ja siihen liittyvien aktiviteettien paino saattaa olla suuri ja hauskoja hetkiä voi olla luvassa perinteisten vapaa-ajanviettotapojen äärellä. Puhuminen on tärkeää suhteessa!

Selaa ylöspäin