Mielenkiintoista

5.07 Luota vaistoasi ja valitse yksi kortti. Avaa, lue vihreiden korttien viesti sinulle.

VASTAUKSIA

1. TÄHTI. Tämä on tähti, jota voit toivoa nähdessään! Nyt on aika syvästi uskoa ja toivoa! Tärkein osa menestystäsi on usko itseesi. Innostu pitkän aikavälin suunnitelmien tekemisestä ja tiedä, että menestys seuraa sinua!
2. MALMI. Enkelien maaginen kosketus suojaa sinua! Sinulla on kaikki mitä tarvitset, vaikka et nyt näe sitä. Ehkä aliarvioit taitosi ja tietosi. Olet valmis tähän hetkeen elämässäsi ja tie eteenpäin on turvallinen.
3. AURINKO. Hyvät asiat ovat matkalla ja suunnitelmasi onnistuvat paremmin kuin unelmissasi voit kuvitella! Pidä ajatuksesi ja sanasi positiivisina ja menestys seuraa sinua. Usko itseesi ja niihin, jotka ympäröivät sinua tänä taianomaisena elämäsi aikana.
4. VOIMA. Sinulla on paljon voimia ja myötätuntoa! Ystävällisyytesi ja ymmärryksesi ovat siunattu lahja muille. Mutta yhtä tärkeää on olla lempeä itsellesi. Hemmottele itseäsi rakkaudella ja usko sisäiseen voimaan!
5. KUUKAUSI. On aika voittaa pelkosi ja harkita uudelleen suunnitelmiasi. Kohdistamalla pelkosi voitat ne ja etenet kehityksessäsi. Luota vaistoasi ja sen ohjaukseen tehdessäsi muutoksia. Sinulla on vahva intuitio.
6. PÄÄTÖS. Sinua pyydetään vapauttamaan kaikki, mikä pidättelee sinua. Negatiivinen ajattelu voi estää sinua siirtymästä sydämesi toiveiden suuntaan, joten pidä ajatuksesi positiivisina. Anna hengellisten siipiesi kuljettaa sinut unelmiesi elämään.

Related Articles

Back to top button