Horoskooppi

Päivän horoskooppi torstai 6.7.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Intensiiviset tunnetilat saavat ihmiset innostumaan nopeasti tänään, ja tämä koskee myös sinua. Monenlaisia ideoita voi suihkuta sinne tänne ja luovuus on kukkeimmillaan. Kaipaatko vapaa-ajanviettoon uudenlaista luksusta tai inspiraatiota? Materiaaliset nautinnot ovat näinä aikoina myös esillä, ja ruuan maku on tärkeä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Perheasioissa on voinut näkyä uutta tunnetulvaa tai sitten suhteita on värittänyt tahto edetä nopeammin tai näyttävämmin. Mars ja Venus liittyvät tähän ja vaikutus on vielä päällä. Ehkä olet saanut jotain poikkeuksellisen ylellistä kotioloihin. Voit hyötyä monenlaisesta opiskelusta vielä, mutta ehkä hyöty näkyy myöhemmin.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Viime viikkoina on voinut olla mukana paljon materiaalisia tarpeita, mikä on saattanut näkyä haluna haalia tavaraa. Planeetat suosivat yhä shoppailua, ja näinä päivinä siihen voi tulla sävyjä ulkomailta tai matkailusta. Keskustelut ystävien kanssa voivat värittyä ylellisistä kokemuksista.

Rapu (21.6.-22.7.)

Jatkat samaa kiinnostavaa rataa kuin jo parin viikon ajan, ja monenlaista voi olla meneillään ympärilläsi. Kiinnostuksesi menneisyyteen, historiaan ja nostalgiaan voi osoittautua niin, että kaivat tietoa eri lähteistä. Nyt voi olla esillä myös taloudellisia kysymyksiä, ehkä uudesta vinkkelistä. Vaikkapa uusi sijoituskohde kiinnostaa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Toisten kanssa näyttäisi olevan kiihkeää tai nopearytmistä toimintaa ainakin osan päivästä, mutta yllättäviäkin käänteitä on tai yllätyksellinen ihminen seurassasi. Ilmapiiri saattaa muuttua melkoisesti salamyhkäisempään tai pidättyvämpään suuntaan. Hankinta-asia voi tulla yhtäkkiä tapetille.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Pluto on maapalloon nähden peräytyvässä liikkeessä ja on tullut takaisin kauriin merkkiin useaksi kuukaudeksi. Tämä voi olla kannaltasi hyvä asia ja saat paremmin kiinni jostain tärkeästä tavoitteestasi. Suhteissa tai yhteistyössä voi olla joitain täsmennyksiä tai rajauksia tänään ja huomenna.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Venuksen ja Marsin jo viikkoja kestäneestä sijainnista johtuen sinulla voi olla monenlaisia sinkoilevia ideoita tai sitten olet mukana uusissa innoittavissa ryhmissä tai verkostoissa. Tänään kuitenkin vaikuttaa siltä, että jokin arkinen seikka estää sinua liitelemästä vapaasti. Työt tai korjaukset täytyy hoitaa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nyt pitäisi olla tulossa pari päivää, jolloin näet selvästi, mihin ilmaisullinen, taiteellinen tai tyylillinen kehitys voi johtaa. Joka tapauksessa on todennäköistä, että sinua pidetään kyvykkäänä ottamaan ohjat viihteessä tai esiintymään. Näinä aikoina on meneillään testivaihe, kuinka hyvin tasapainotat antamista ja ottamista.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ehkä paperiasioiden hoitamista tai puheluja on riittänyt näinä päivinä, mutta kuu siirtyy iltapäivällä kaloihin, jossa se vaikuttaa sinun kohdallasi erityisesti koti- ja perheasioiden puolella. Joten remonttiasia saattaa mennä eteenpäin tai sitten järkkäilet jotain muuta konkreettista ja täsmällistä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Muiden tai toisten tahojen vaikutus elämääsi on voinut tuntua väkevämmältä viime viikkoina, ja tämä jatkuu yhä. Toisten huomioiminen on kaiken a ja o, ja huolimattomuus siinä voi johtaa kannaltasi huonoon lopputulokseen. Suhteessa asiat eivät ole täysin selkeitä, mikä voi johtua myös yllättävästä tunteesta!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Viikot ovat olleet melko kaksinaisia ja tänään se on korostunutta. Yhtäältä sinulla on asioita, joita täytyy suorittaa muiden eteen uhrautuvasti ja pieteetillä, mutta toisaalta seikkailunhalu ottaa välillä vallan. Saatat yhä ihastua helpommin, mikä voi saada vakisuhteen tuntumaan haalealta. Pidä kuitenkin itsesi ruodussa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Saat pariksi päiväksi juuri itsellesi sopivaa energiaa käyttöösi, ja sen pitäisi vaikuttaa erinomaisesti mielialaasi. Toivottavasti saat tilaisuuksia toimia luovasti tai olla miellyttävässä seurassa, sillä sinulla on nyt paljon annettavaa ilmaisullisesti ja rakkaudellisesti. Parisuhde vaatii toki myös käytännön tekoja!

Related Articles

Back to top button