Home » Annan viikkohoroskooppi 30.11.–6.12.

Annan viikkohoroskooppi 30.11.–6.12.

Jousimies 22.11.–20.12.

Mielialasi ja energiatasosi kohoavat tulevalla viikolla. Voit olla oma itsesi ja osallistua taas erilaisiin projekteihin ja laatia uusia suunnitelmia. Ota yhteyttä ystäviisi, sillä hauskanpito muiden kanssa on nyt tärkeää.

Kauris 21.12.–19.1.

Kohtaaminen erään henkilön kanssa voi saada pääsi pyörälle, mutta ole varovainen. Kyseinen ihminen ei ehkä ole sitä, miltä näyttää. Voit satuttaa sydämesi, jos olet liian sinisilmäinen. Pysy vahvana ja suojele itseäsi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Sinulla pyyhkii työelämässä hyvin, ja pyrit kunnianhimoisesti eteenpäin. Saat isoja juttuja aikaiseksi, jos mietit tekemisiäsi tarkkaan. Sosiaalinen elämäsi vilkastuu, ja sinulle satelee kutsuja juhliin ja tapahtumiin.

Kalat 19.2.–19.3.

Tuleva viikko rohkaisee sinua astumaan pois mukavuusalueeltasi ja suuntaamaan katseesi kohti uusia seikkailuja. Jos olet tehnyt suunnitelmia lähitulevaisuuden varalle, nyt on hyvä hetki ryhtyä edistämään niitä.

Oinas 20.3.–19.4.

Ensi viikko näyttää valoisalta. Tunnet olosi yltäkylläiseksi ja nautit elämän pienistä iloista. Saatat kuitenkin tuntea myös pientä kaipuuta uusiin seikkailuihin, ja matkakuumeesi voi nousta. Käytä tilaisuus hyväksesi ja suunnittele nopea irtiotto arjesta.

Härkä 20.4.–20.5.

Sinulla on nyt mahdollisuus päästää irti kaikesta, mikä ei enää palvele sinua. Prio­risoimalla itseäsi ja omaa hyvinvointiasi voit löytää ratkaisuja pitkään kestäneisiin ongelmiin. Kuuntele intuitiotasi, niin pääset pitkälle.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Rakkauselämäsi kukoistaa, ja pystyt nauttimaan siitä täysin siemauksin. Elämä näyttää valoisalta, ja voit viimein ryhtyä miettimään tulevaa. Ole nyt loppuvuoden aikana yhteydessä sekä vanhoihin että uusiin ystäviisi.

Rapu 21.6.–22.7.

Tunnetko voimakasta vetoa jotain tuttua henkilöä kohtaan? Älä ota asiaa liian vakavasti, sillä se on todennäköisesti vain ohimenevä ihastus. Yritä kanavoida energiaasi ja intohimoasi johonkin hyödyllisempään, kuten työasioihin.

Leijona 23.7.–22.8.

Tuleva viikko näyttää olevan leppoisa. Nyt kannattaa viettää aikaa ystävien ja lähimmäisten kanssa ja päästää irti arjen murheista. Voit rentouttaa kehoasi ja mieltäsi esimerkiksi kevyen liikunnan ja meditaation avulla.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet viihtynyt viime aikoina kotioloissa etkä ole ehkä saavuttanut kaikkea haluamaasi. Nyt on aika lopettaa vitkastelu ja ryhtyä tositoimiin. Laadi yksityiskohtainen suunnitelma, niin selviät paljon helpommalla.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet halukas ostamaan jotain riippumatta siitä, kuinka paljon se maksaa. Odota muutama päivä, sillä saatat huomata, että et välttämättä tarvitsekaan sitä. Yritä nyt säästää ja panna raha-asiat kuntoon ennen vuodenvaihdetta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet erittäin päättäväisellä tuulella etkä pelkää ilmaista omia mielipiteitäsi. Tämä vaikuttaa positiivisesti työelämääsi, ja saat paljon asioita aikaan. Olet nyt elementissäsi ja nautit työnteosta.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

Tilaa

Annan horoskooppi kännykkääsi. Lähetä ­tekstiviesti ­ANNA ja horoskooppimerkkisi (esim. ­ANNA KAURIS) numeroon 173 015 ja saat päivän horoskooppisi paluuviestinä. Viestin hinta 1,20 e.

Selaa ylöspäin