Home » Päivän horoskooppi keskiviikko 29.11.

Päivän horoskooppi keskiviikko 29.11.

Oinas (20.3.-19.4.)

Voi olla, että äkillinen tarve iskee kodin hoitamiseen liittyvässä asiassa ja joudut kiirehtimään sen kanssa. Se voi olla miellyttävää tai sitten ei, ehkä jotain, mikä edellyttää leipomista, kokkailua tai huolenpitoa heikommasta. Meneillään olevat korkealentoiset energiat ovat päällimmäisiä, ja asemaasi kohottavia!

Härkä (20.4.-20.5.)

Saatat haluta näinä viikkoina enemmän piiloutua tai olla taustalla syystä tai toisesta. Voi myös olla, että työympyröissä selvitetään jotain tai ollaan vaikkapa talousasioiden kanssa salamyhkäisiä. Ihan selkeästi mystiikka ja arvoitukset saattavat vallata mielesi pitkäksi aikaa, mikä voi näkyä jouluostoksissa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Hurjan menevien planeetta-asemien ohella saatat pysähtyä parin päivän aikana jonkin perinteisen ääreen, vaikkapa tietynlaista ruokaa maistellen tai kahvitellen. Olisiko sen ensimmäisen joulutortun ja lahjanvaihdon aika ystävien kesken? Jo pari viikkoa kestäneet Venuksen lempeät värähtelyt näkyvät!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu on merkissäsi pari päivää, mikä voi tuoda sinulle taas enemmän luottamusta ja uskoa omiin kykyihisi. Ehkä turvallisuuden tunne on myös enemmän läsnä perheenjäsenen tai läheisen asenteesta johtuen. Mitä enemmän saat suoritettua päivän askareita, sitä parempi olo sinulla on.

Leijona (23.7.-22.8.)

Eteesi saattaa tulla ihmisiä, jotka tuovat mieleen muistoja menneestä, ja ehkä jäät hetkittäin haikailemaan niiden perään. Parin päivän aikana syrjemmällä oleva paikka voi olla jossain roolissa elämässäsi tai vetäydyt mielelläsi. Valloittaminen on kuitenkin monen leijonan pääasia yhä vain, ja se voi myös kuulua!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Mieleesi saattaa tulla enemmän pohdintoja yhteisön merkityksestä ainakin parin päivän ajan. Näet näinä päivinä asiat paremmin omista lähtökohdistasi ja omien voimavarojen käytön suhteen. On olennaista rakentaa elämää niin, ettei ylitä omaa jaksamista. Samalla Mars patistaa sinua aktiivisuuteen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tänään ja huomenna saattaa olla kyse tärkeysjärjestyksestä, johon sisältyy jonkinasteista ristiriitaa. Perheasia voi tulla esiin varoittamatta ja joudut sumplimaan sen kanssa. Liittyykö se myös siihen, että lyhyttä matkaa esimerkiksi kaupunkien välillä pukkaa enemmän? Rakkauden tuntemus saa idealistisia sävyjä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Juuri nyt voi tulla enemmän kiinnostusta matkustamiseen tai vieraiden kulttuurien tuntemukseen. Olisiko kyseessä reissu näyttelyyn tai museoon vai käynti eksoottisessa ravintolassa? Ihana tavara voi kiinnostaa tänäänkin niin paljon, että syöksyt hankkimaan sen. Työnteko lihasvoiman suhteen voi kiinnostaa.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Todella voimakkaan ilmapiirin keskellä saatat rauhoittua pariksi päiväksi perhepiiriin tai muutoin rauhanomaiseen paikkaan tai tunnelmaan. Ilmassa voi myös olla taloudellisten näkymien tekoa ensi vuodelle tai säästösuunnitelma. Toiminnan tarvetta tulee kuitenkin ovista ja ikkunoista, ja taas mennään!

Kauris (21.12.-19.1.)

Tapaamisella saattaa olla suuri merkitys tänään tai sitten kohtaamasi ihminen herättää sinussa paljon tunteita. Olisiko kyse lähipiirin pikkujoulusta tai muusta herttaisesta? Pidä näinä viikkoina itsesi poissa keskeisistä paikoista ja tarkkaile tilannetta. Voit myöhemmin kyllä porhaltaa täysillä taas!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Saatat kokea suurta tarvetta olla itsenäinen ja riippumaton, pohtien ehkä suuria suunnitelmia tai tulevaisuutta. Samalla näyttäisi yhteenkuuluvuuden tunteella olevan paljon merkitystä, ja siksi ehkä janoat ryhmään tai ystäväpiiriin, joita yhdistävät ihanteet ja samanlainen elämäntapa. Arkeen on tartuttava!

Kalat (19.2.-19.3.)

Valtavan ponnekkaat planeetat jatkavat merkkisi aktivoimista suuntaan jos toiseen. Päämäärätietoisuutesi on näinä aikoina huipussaan, joten jakso on oivallinen suuria urasuunnitelmia silmällä pitäen. Venus pitää vielä tunteet salamyhkäisinä, vai onko mustasukkaisuutta?

Selaa ylöspäin