Oinas (20.3.-19.4.)

Jokin päätös tai uuden vaiheen alku on tapetilla yhteisössä juuri näinä päivinä, ja kyse voi olla roolien uudelleen määrittämisestä suuremmissa kuvioissa tai vaikkapa osallistumisestasi sosiaalisessa mediassa. Näet hyvin laajemmat yhteydet kauaksikin. Venus on nyt hyvin mielikuvituksekkaassa paikassa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Talousaiheisiin voi tänään nivoutua erikoisia piirteitä, sillä Venus voi tuoda niihin tunteita, haluja ja yhteyksiä ihmisiin ja Neptunus puolestaan ameebamaisuutta. Tärkeitä päätöksiä näissä aiheissa voisi vältellä. Merkittäviä aikoja on käsillä monien härkien kohdalla, jopa aikakauden vaihdos on mahdollinen.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Työelämässä saattaa olla erikoisia väreilyjä, kuten tavallisuudesta poikkeavia tunnetiloja, joiden kanssa on luovittava. Vaikeasti ennustettavia tekijöitä saattaa ilmaantua myös ja haaveet ja mielikuvat voivat sekoittaa pakkaa. Olisit nyt tehokas hoitamaan asiaa, joka liittyy laajaan maantieteelliseen alueeseen.

Rapu (21.6.-22.7.)

Neptunus-planeetta on paikassa, jossa se voi vaikuttaa arkielämääsi hämmentävästi. Jotain voi unohtua tai mennä sekaisin. Rutiinitehtävissä suoriutuminen voi olla kinkkisempää tai terveysasioihin pitää puuttua. Yhteisiin voimavaroihin kiinnitetään huomiota työssä. Venus hellii sinua!

Leijona (23.7.-22.8.)

Aurinko ja Saturnus ovat yhtymässä merkkiäsi vastapäätä, mikä voi merkitä Saturnuksen sääntöjen, rakentavuuden tai rajojen tulon suhdeasioihin. Jotakin merkittävää on siis ilmassa näinä päivinä ja muutos sinun tai läheisen asemassa on mahdollinen. Yritä vaalia suhteessa pientä arvoituksellisuutta!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Arkeesi tulee mahdollisesti enemmän sääntöjä, kurinalaisuutta tai jotain muuta kärsivällisyyttä vaativaa. Voi olla, että jotain uutta työasioissa lähtee liikkeelle tai uusi suhtautuminen terveysasioihin on syntymässä. Kodin asiat näyttäisivät olevan tunnepitoisia, mikä helpottaa tunteiden ilmaisua!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Juuri nyt voit kokea yhteydenpidossa jotain poikkeuksellista, sillä tunteet ja haaveet voivat sekoittua jopa tavallisiin keskusteluihin. Tai sitten keskustelunaiheet ottavat tulta mystisistä aiheista tai suhdesolmuista. Oivallukset rakkauselämästä ovat yleensäkin poikkeuksellisia näinä päivinä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Auringon ja Saturnuksen yhtymä taivaalla voisi vaikuttaa sinun kohdallasi elämän perustoihin, kuten asumiseen ja uuden elämän rakentamiseen. Merkittävä uusi lähtöpiste voi siis olla käsillä, myös suhteessa lähipiiriin. Onko nyt puhetta suurista materiaalisista haaveista? Varo liiallista tuhlaamista!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Se miten viestit, kirjoitat tai käsität älyllisiä aiheita voi olla fokuksessa ja uusi lähtökohta näissä asioissa on mahdollinen. Uusi järjestys olisi ehkä paikallaan, mikä voi edellyttää vaikka uuden laitteen tai laatikoston hankintaa. Mielikuvituksen ja tunteiden ilmaisua on odotettavissa enemmän ja osittain se voi hämmentää.

Kauris (21.12.-19.1.)

Kannattaa ottaa tänään pääsiassa rauhallisesti ja kuulostella omaa itseä ja jaksamista. Työtehtäviin voi tulla lisää auttamista, ei niinkään merkittävien vaiheiden parissa työskentelyä Aurinko, Saturnus ja Merkurius liittyvät materiaan ja kehon lihaksiston toimintoihin, joten niihin kannattaa paneutua.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Planeetat merkissäsi työntävät sinua pitkälti vakiinnuttamaan asemiasi jossain, joko työyhteisössä, harrastuspiirissä tai lähipiirissä. Onkohan jonkinlainen uuden elämän alku muotoutumassa ja nämä päivät ovat oleellisia sinä? Taiteellinen tai luova yhteisö voi nyt tulla elämääsi tai ilmaiset siinä itseäsi vuolaasti!

Kalat (19.2.-19.3.)

Voit konkretisoida mielikuvitusmaailmassasi tai unissa olevia aiheita helpommin kuin yleensä. Se, miten tarkkailet muita ja mitä teet sivussa suurista joukoista on muutenkin tärkeämpää näiden viikkojen ajan. Mahdollisesti kaukainen tai askeettinen paikka kiinnostaa, ja voisit saada siitä paljon sisäisesti.

Related Post