Home » Päivän horoskooppi lauantai 1.4.2023

Päivän horoskooppi lauantai 1.4.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Ehkä haluat nyt ulosantiisi entistä värikkäämpiä sävyjä ja voi olla, että haluat myös säväyttää tai tehdä vaikutuksen. Kaiva itsestäsi luovia voimavaroja, jotka ovat nyt yllätyksellisiä. Se, miten näet nyt ravitsemuksen tai kehonhuollon voi muuttua tai kaipaat siihen jotain uutta. Kokeile uutta reseptiä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Saatat olla näinä aikoina halukkaampi vetäytymään kovin aktiivisesta menosta, sillä ikään kuin olisit sisäisesti herkempi esimerkiksi melulle tai karskille käytökselle. Käytä näitä planeettoja hyväksesi löytääksesi sisäisen rauhan elementtejä. Venus tuo joka tapauksessa kauneutta ja mieluisia hetkiä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tietynlaista hulabaloota tai juoksemista eri paikoissa on luvassa monille kaksosille näinä viikkoina. Jokapaikanhöylän roolikin voisi istua sinulle, jolla on valmiiksi potentiaalia siihen. Yhteydenpidossa voi olla nopeutta ja katkoksia, mutta se ei menoa haittaa. Suhde saattaa tuntua epämääräiseltä tai epävakaalta.

Rapu (21.6.-22.7.)

Valtavan puhdikkaat planeetat jatkavat ilonasi, mutta parhaimmillaan silloin, kun olet itsekin aktiivinen. Muutoin niistä voi seurata sisäistä turhautumista ja riitatilanteita. Saatat myös raataa rasitukseen asti, joten varo ylilyöntejä! Suhdepuolella kannattaa keskittyä yhteisiin elämänkatsomuksiin!

Leijona (23.7.-22.8.)

Pluton eteneminen merkkiäsi vastapäätä tapahtuu hitaasti, mutta on mahdollista, että jotain uutta värähtelyä tuntuu jo ihmissuhderintamalla. Alatko nähdä selvemmin kenen kanssa olet tekemisissä? Planeetat suuntaavat sinua kuitenkin enimmäkseen ulospäin, kunniakkaaseen toimintaankin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Mielessäsi voi olla lukuisia salaperäisyyksiä tai monimutkaisia tai ristiriitaisia suunnitelmia. Oletko kenties valmis suureen investointiin vai tuntuuko se suuruudenhullulta? Kutsu voi käydä vierailla toisella paikkakunnalla, mikä voi tuoda yllättävää iloa. Flaksisi näyttäisi toimivan melko hyvin moneen suuntaan.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Onkohan sinulla ollut viime aikoina enemmän tekemistä rohkeiden, vauhdikkaiden ja persoonallisten ihmisten kanssa? Ehkä uupumiseen saakka? Tätä henkeä löytyy vielä jonkin aikaa ja se suosii monenlaisia kumppanuuksia ja yhteistoimintaa. Juuri nyt voit viihtyä paikassa, jossa on paljon ihmisiä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Mars on sinulle suotuisassa asemassa yli kuukauden, joten saat helpommin kiinni langan päästä ja pääset sisälle itse toimintaan. Olisi hyvä kuitenkin katsella kauemmas, sillä liian pienet ympyrät voivat rasittaa henkisesti. Yksityiskohtainen toiminta ja näpertäminen ovat kuvioissa mukana. Onko jokin arpapeliä suhteessa?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Juuri merkkiä vaihtaneen pitkäaikaisen Pluto-planeetan vaikutus näyttäisi liittyvän kohdallasi siihen, että alat käsitellä tietoa ja tiedollisia puutteitasi syvällisemmin. Uusia haasteita tai syvempiä suhteita voi tulla naapurustossasi samaisen planeetan myötä. Mieti nyt kumppanisi ilahduttamista arjessa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla on voinut olla enemmän pähkäiltävää kodin ja perheen asioiden parissa jo pidempään ja olet saattanut olla kritiikin kohteena näissä aiheissa. Asumisessa tilan tai lisämukavuuden tarve on voinut motivoida erityisesti. Nyt ehkä silmäilet näitä talouden kannalta. Yllätä kumppanisi ihanalla vapaa-ajanvietolla!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Aktiivisuus näyttäisi olevan sidoksissa lähinnä lähimaastoon tai oman asuinseudun sisälle. Hyödynnä tilaisuus oppimiseen, siitä on iloa tai hyötyä myöhemmin. Suhdekuviot ovat hyvin dynaamisia tai vaihtelevia tänään ja ehkä tapaaminen peruuntuu tai muuttaa muotoaan. Perheessä ei aina olla samaa mieltä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Saturnus on tosiaan tullut merkkiisi jokin aika sitten ja sen vastuuta korostava ote korostuu ennemmin tai myöhemmin. Lähiaikoina voi olla kyse kypsymisestä ja isoista elämäsi palikoista, joita asetellaan uusiin paikkoihin. Pienimuotoinen hauskuus läheisten kanssa voisi sopia tähän viikonloppuun!

Selaa ylöspäin