Home » Päivän horoskooppi lauantai 11.2.2023

Päivän horoskooppi lauantai 11.2.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Ajattelun planeetta Merkurius siirtyy pitkän ajanjakson jälkeen perinteikkäästä kauriista vesimieheen, mikä voi vaikuttaa jatkossa ajatteluusi keventävästi. Useat planeetat viittaavat tällä hetkellä uuden ajattelun suuntaan, mikä nostaa kekseliäisyytesi uudelle tasolle! Tunne ja taide yhtyvät näinä viikkoina!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuu ja Merkurius vaihtavat merkkiä ja ovat yllättäen dynaamisessa asemassa omaan merkkiisi, ja se voi tehdä päivästä kiireisen tai jollain tavalla sekavan. Tulevat päivät nostavat vaatimuksiasi enemmän ja haluat niitä myös konkreettiselle tasolle. Tunnepuolella kaikenlaista voi syttyä suuressa joukossa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Merkuriuksen siirtyminen vesimieheen voi tuoda lisää suoraviivaisuutta työhön ja monenlaisiin paperiasioihin. Lähiviikkojen aikana saat kokea yhteydenpidon hyvänä, myös kauemmas. Tunnepuolella arki vaikuttaa näinä päivinä enemmän kaikkeen, ja keskinäistä mittailua on mukana!

Rapu (21.6.-22.7.)

Onko enemmän talousasioita tulossa taas tapetille? Vai kaivataanko työympäristössä uusia ratkaisuja talouden tasapainon kehittämiseksi? Sinulla on edelleen pitkäaikainen planeettavaikutus, joka tuo päämääräsi laajemmalle kentälle ja jonka johdosta maailma tuntuu avarammalta.

Leijona (23.7.-22.8.)

Saatat tuntea olosi ajoittain uupuneeksi ja lähipäivinäkin samaa on ehkä odotettavissa. Jokin yhteistyöprojekti saattaa kuitenkin alkaa juuri nyt, ja se edellyttää kaiken kekseliäisyyden laittamista peliin. Jupiter on jo pitkään suosinut elämässäsi helppoutta ja helppoa ja luonnollista etenemistä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Parin päivän aikana syvällisemmät keskustelut näyttäisivät sujuvan hyvin ja näet pinnan alle, mitä toinen haluaa tai mihin hän pyrkii. Työhön liittyvä yksityiskohtaisuus on lähiviikkoina korostunut, etkä hirveästi kaipaa suurille areenoille. Kannattaa ajatella enemmän muiden hyvinvointia, saat siitä paljon!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Saat hyötyä ajattelun planeetan Merkuriuksen siirtymisestä ystävämerkkiisi vesimieheen, sillä ajattelusi saa uusia muotoja ja kiinnostuksenkohteesi moninaistuvat. Monta kuukautta kestänyt keskittymistä vaatinut vaihe on ohi ja huumori syttyy herkemmin lähiviikkoina. Shoppailuinto on kasvamaan päin.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Vaikka olet edennyt varmoin ottein paperi-, sopimus- tai muussa tarkkuutta vaativassa työasiassa viime päivinä, on nyt tulossa kuvaan mukaan kiirettä tai hermostuneisuutta, kotiasioista mahdollisesti johtuen. Yritä vaan rauhoittaa itseäsi siihen sopivalla tekniikalla. Herkkyyttä on joka tapauksessa ilmassa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Nyt voi olla taas hetki rauhoittua ja vetää henkeä parin päivän ajan. Olisiko sinulla vaikka hyvä kirja tai tv-sarja, joka tarjoaa riittävästi jännitystä tai mystiikkaa? Vetäytyminen piilopirttiin voisi myös tehdä hyvää, sillä se antaisi samalla sijaa perhesuhteiden selvittämiseen ja parantamiseen.

Kauris (21.12.-19.1.)

Suhtautumisesi rahaan tai materiaan voi olla syynin kohteena lähiviikkojen aikana. Luopuminen turhasta tavarasta on todennäköistä ja jopa suositeltavaa, sillä niille voi löytyä parempaa käyttöä jossain muualla. Uusia ajatuksia joka tapauksessa riittää näinä päivinä muutenkin, mutta olet luottavainen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tunnetiloissa ja ajatuksissa voi nyt olla kipinöivää suuntaan jos toiseen. Ehkä kysymykset halujen, toiveiden ja realiteettien ristiriidasta ovat esillä jollain tapaa. Vieläkin jo kuukausia vaikuttanut aktiivinen luova energia vaikuttaa elämääsi, hyödy siitä olemalla aloitteellinen. Anna suhteen nautinnolle aikaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Merkurius-planeetta siirtyy nyt useaksi viikoksi sektorille, jossa se saa sinut huomaamaan asioita, jotka ovat pinnan alla, kaukana tai tavoittamattomissa. Se voi tarkoittaa myös huomion herpaantumista aika ajoin! Uutisia voi kuulua jostain kauempaa näinä päivinä muutenkin. Flaksi on hyvä!

Selaa ylöspäin