Home » Päivän horoskooppi maanantai 27.11.

Päivän horoskooppi maanantai 27.11.

Oinas (20.3.-19.4.)

Vauhdikkuus näyttäisi olevan näiden päivien juttu, ja se voi näkyä intohimoisena asenteena työpaikalla, harrastuksessa tai vapaa-ajalla. Matkustusviettisi on voimakas, ja sitä voisi tyydyttää ainakin runsaalla ulkoilulla, talviurheilulla tai liikuntamatkalla. Reissun päällä suhde-elämäkin voi syttyä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Huomion kohdistuminen raha-asioihin voi olla niin selkeä, että se peittää alleen monet muut seikat tärkeysjärjestyksessä. Tämä saattaa tarkoittaa taselaskelmia tai investoinnin harkintaa tai jotain pienempääkin. Elämä voi tänään olla aika paljon arkea, kokkailua, shoppaamista ja tavaroiden kanssa pelaamista.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tänään täysikuun aikaan sinuun kohdistuu erityisen paljon dynaamisia planeettavaikutuksia. Suorasukaisuutta, suoraviivaisuutta ja nopeita liikkeellelähtöjä on luvassa, eikä harkinta-aikaakaan juuri jää. Jätä kuitenkin liika harkitsemattomuus, johon tulee houkutus, ja pidä pää kylmänä! Anna lahja läheiselle!

Rapu (21.6.-22.7.)

Panosta nyt kunnolla sellaisiinkin tehtäviin, jotka eivät kauheasti kutsu. Katsasta myös, puuttuko sinulta tuiki tarpeellisia käytännöllisiä välineitä tai olisiko joitain, joita voisi korjata tai siistiä parempaan kuntoon. Näyttäisit toimivan näinä päivinä enemmän taustalla, ja kunnianhimo on tiessään.

Leijona (23.7.-22.8.)

Vauhdikkaita elementtejä saattaa pyrkiä kaikin tavoin elämääsi, jonkinlaisen vauhdin hurman, kiitämisen tai nopeuden muodossa. Tai sitten pääset kunnolla irti vaikkapa viihteellä ollessasi. Kaikkeen tähän voi nivoutua läheinen, jonka toimia seuraat läheltä. Tyylikäs vuorovaihto lämmittää sydäntäsi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kotiasioihin suuntaavat planeetat voivat saada monia muotoja. Yksi vaihtoehto on se, että siivoamisesta tulee päätehtävä ja yhtäkkiä huomaat mitä onkaan jäänyt puhdistamatta viime aikoina. Planeetat voivat kiskoa sinua muutenkin, ja hyvin eri suuntiin. Miten olisi aisteja koskettava hieroja tai kosmetologi?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Keskitä yhä energiaasi siihen, miten saat parannettua ilmaisutyyliäsi, jos siitä on hyötyä vaikkapa työssäsi. Muutenkin näinä viikkoina ilmaisuusi tulee todennäköisesti lisää vakuuttavuutta tai suoruutta, ja erityisesti jälkimmäinen ei ole tyypillistä sovittelevalle merkillesi. Lähde pikku pyrähdykselle!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Materiaalisten aiheiden tärkeys saattaa entisestään korostua tänään ja huomenna, mikä voi merkitä kaikenlaista, joululahjaostoksista itsesi hellimiseen uusilla tai kierrätetyillä tavaroilla tai vaatteilla. Kiinnostaako myös ruokareseptin opettelu juhlapyhiä varten? Uutta suhdetta ei kannata haikailla!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Onkohan tyylisi alkanut jo muuttua sporttisemmaksi Marsin merkkiisi tulon myötä pari päivää sitten? Vai oletko valinnut vaatekaapistasi enemmän värikkäitä vaatteita ja mukavia kenkiä yllesi? Tahdin kiihtymistä voi odottaa ja sinun täytyy ehtiä hoitaa suuri määrä asioita. Toisen erilaisuus voi ajoittain ärsyttää.

Kauris (21.12.-19.1.)

Useat planeetat vaikuttavat sektorillasi, johon liittyvät auttaminen, sivusta katsominen, joissain tapauksissa sairaalat ja muut suljetut laitokset sekä kaukaiset, eksoottiset paikat. Näiden teemojen ympärillä saattaa siis olla paljon tekeillä ja empaattisuus on monilla kasvussa. Onko tähtäimessä terveellinen ruoka?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ehkä olet melkoisen luovassa virrassa tänään ja huomenna, ja pääosin mielialasi on todella korkealla. Ehkä välttelet vakavia aiheita ja pyrit vaan toimimaan spontaanisti muiden kanssa. Ryhmässä saattaa olla melkoista hulabaloota. Voit saada upean tunneyhteyden ihmiseen, ja siinä saattaa olla muutakin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinun kohdallasi on melko haasteellisia planeettakuvioita, mikä tietenkin altistaa ristiriidoille. Tarkkana on siis syytä olla sen suhteen, mitä itse päästät suustasi, sillä muiden sanomisia et voi kontrolloida. Tahdonvoiman ja voimakkaiden pyrkimysten pyörteessä voi olla vaikea tunnelmoida hempeästi!

Selaa ylöspäin