Home » Päivän horoskooppi perjantai 24.11.

Päivän horoskooppi perjantai 24.11.

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on vielä merkissäsi iltaan saakka tuomassa puhkuvaa innokkuutta tai suorasukaisuutta. Tässä päivässä piilee riski jonkinlaiseen konfliktiin, joten harkitse tarkkaan mitä päästät suustasi tai miten reagoit toisen sanomisiin. Marsin siirtymä vaikuttaa yleiseen seikkailullisen ilmapiirin nousuun. Enää ei tarvitse peitellä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Useat planeetat suuntaavat sinua tarkastelemaan tai laskemaan omistuksiasi, myös yhteisiä sellaisia. Vai olisiko työympyröissä alkamassa budjetin pohdinta? Jokin hankinta voi lähteä vauhdilla liikkeelle, joko sinun tai kumppanin toimesta. Venuksen asema järkiperäistää suuret tunteet!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Koko vuoden aktiivisin jakso näyttäisi olevan lähtökuopissa. Tällaista yrittämistä ja aloitteellisuutta ei usein nähdä, ja siksi yritä myös pitää asiat suhtkoht aisoissa. Saat valtavasti voimaa lihasvoiman ja kunnon kohottamiseen, älä jätä käyttämättä tätä mahdollisuutta! Tunne-elämän puolella voi myös tapahtua paljon!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kurinalaisen työn tekeminen saattaa tulla ajankohtaiseksi useiksi viikoiksi. Olisiko niin, että työt on tehtävä nopeutetulla aikataululla ennen vuodenvaihteen loma-aikaa? Vai haluatko valmistaa itse poikkeuksellisen paljon juhlapyhiksi? Nyt onkin aika keskittyä pieniin asioihin sekä itsetutkiskeluun ja elämän laadun parantamiseen.

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla voisi olla enemmän intoa juhlimiseen kuin pitkään aikaan, ja pienen juhlahumun nostattamiseen ei tarvita paljoa. Olet varmaankin oikeutettu siihen. Ennätysmäärä huomiota saattaa kohdistua leikkeihin, peleihin ja harrastuksiin lähiviikkoina. Uusi vaihde voi tulla flirttailuun!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Huomiosi on nähtävästi enenevässä määrin pienessä piirissä, lähikorttelin asioissa tai perheyhteisössä. Saattaa olla, että haluat tarttua toden teolla pitkään rempallaan olleeseen kotiasiaan, alkaen remontista ja sisustamisesta. Jätä toistaiseksi laajojen työsuunnitelmien kaavailu!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planeetat painottavat sektoriasi, johon liittyvät itseilmaisu, suullinen ja kirjallinen sekä tiedon omaksuminen. Olisi siis erinomainen aikaa alkaa opiskelut tai ainakin niiden suunnittelu. Olisi aika kehitellä innostavia keskusteluja ystäväpiirin kanssa. Saat tunteesi poikkeuksellisen hyvin ilmaistua, mikä parantaa suhdettasi!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Pitkään kadoksissa olleet materiaaliset tarpeesi ja halusi voivat tehdä tuloaan äkkirynnäköllä nyt ja lähiviikkoina. Jää nähtäväksi, kohdistuvatko ne yltiöpäiseen shoppailuun. Vai haluatko vain enemmän rahaa, ruokaa ja muita materiaalisia nautintoja. Suhdeareenalla on paljon unelmia kauneudesta ja rakkaudesta.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Nyt on sinun aikasi toimia energisesti ja määrätietoisesti, sillä energiat vievät siihen suuntaan poikkeuksellisen vahvasti. Ehkä lepolomailu ei kuulu näihin viikkoihin. Saat aikaan pitkään odottaneita asioita ja jotkut asiat hoidat suitsait. Mukavia hetkiä on myös tiedossa varsinkin ystävien kanssa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Planeetat kaivautuvat yhä enemmän sektoriisi, johon liittyvät salatut, pinnanalaiset tai syrjässä olevat aiheet. Yhteiskunnan syrjäytyneetkin voivat siksi koskettaa sinua enemmän lähiviikkoina. Ehkä hyväntekeväisyyskohde olisi sopiva tähän saumaan. Venus korostaa vielä keskinäistä mittailua toisten kanssa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sosiaaliset tarpeesi voivat nousta pilviin nyt ja tulevina viikkoina. Vai onko se sitä, että paljon kokoontumisia ja pikkujouluja on tiedossa? Haluat myös vaihtelua ja merkkiisi liittyvät originellit piirteet tulevat helpommin esiin. Seikkaileminen yhdistyy suhdeasioihin, parempi niin kuin jäädä neljän seinän sisälle!

Kalat (19.2.-19.3.)

Vaikka loppuvuoden juhla-aika on käsillä ja lähestyy, ovat planeetat kohdallasi siinä asennossa, että ne pyrkivät saamaan sinut laatimaan selkeitä suuntaviivoja elämässäsi ja ainakin seuraavalle vuodelle. Parin päivän ajan tahti saattaa olla hyvinkin intensiivinen tässä mielessä ja unohdat kaiken muun.

Selaa ylöspäin