Home » Päivän horoskooppi lauantai 25.11.

Päivän horoskooppi lauantai 25.11.

Oinas (20.3.-19.4.)

Nämä päivät ovat luonteeltaan varmasti hyvin erilaisia kuin ajat vielä viikko sitten. Olet ehkä siirtynyt synkemmästä pirteämpään ja välittömämpään ajankohtaan. Voi olla myös, että samanlaista syventymistä asiaan ei enää kaivata. Tämän päivän aikana makunautinnot kutsuvat erityisesti!

Härkä (20.4.-20.5.)

Onko tarpeen laittaa jarrua rahankäytölle vain päinvastoin laittaa paljon rahaa johonkin? Kysymykset omistamisesta voivat luoda velkaa tai kateutta, joko sinussa tai ympäristössä. Älä mieti liikaa sitä, mitä et itse omista. Tänään voi olla pehmeä tai letkeä elämys saatavilla. Tunnetyytyväisyyttä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Uudenlainen toiminnan jytinä saattaa tuntua tantereen töminältä, ja saatat olla mukana paikoissa, joissa vallitsee hiki tai testosteronin imu. Aurinko, Merkurius ja Mars merkkiäsi vastapäätä saavat aikaan kaikkea muuta paitsi passiivisuutta. Romanttisia aloitteita voi sadella enemmän puolin ja toisin!

Rapu (21.6.-22.7.)

Nyt voi olla tärkeää saada arki uudella tavalla hallintaan. Se saattaa ilmetä voimakkaampana siivousviettinä, tarpeena lokeroida tavaroita tai päästä ylimääräisestä tavarasta eroon. Pieni voi olla suurta. Yhteisöllinen tapahtuma todennäköisesti onnistuu, ja siihen ehkä tulee mukaan ruuat ja juomat!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kaksi sanaa, viihde ja vapaa-aika, määrittävät todennäköisesti sitä, mihin nyt pyrit tai mihin lähipiirisi pyrkii, sinä vanavedessä. Reippaus saattaa olla poikkeuksellinen tekijä mukana kuvassa, etkä pelästy pieniä vastoinkäymisiä. Tänään voi tulla eteen näkymisen tai kunnianosoituksen paikka.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tuntemukset voivat mennä laidasta laitaan näinä päivinä, ne saattavat liikkua ärtymyksen ja väsymyksen välillä melkoisen voimakkaasti. Marsin aktivoitumisen myötä tavoitteet itsesi ylittämisestä jossain aiheessa voivat olla jälleen tapetilla. Kunnon kohotuskin onnistuu paremmin. Riitavaroitus!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Eteesi tulee lähiviikkoina todennäköisesti enemmän tilanteita, joissa vaaditaan hyvää ilmaisukykyä, ehkä tyylillisesti tai kielitaidon kannalta. Joudut mahdollisesti hankkimaan paljon tietoa, jopa uuteen ammattiin opiskelemisen myötä. Samat planeetat voivat tuoda tarvetta liikkua paljon lähiseudulla. Olisiko raha-asiassa tulossa ratkaisu?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ahneus saattaa vaania kulman takana, ja näet kaikkea haluttavaa ympärilläsi runsain mitoin. Kukkaron nyörit voivat aueta yllättävän helposti ja jälkeenpäin saatat ihmetellä ostoksiasi. Olisiko aika kokea jotain ylellistä toisten kanssa? Planeetat ainakin suosivat antoisaa kokemusta vaikkapa viihteellä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Saatat löytää välineen, jolla teet ihmeitä arjessasi, kuten siivouksessa tai vaikkapa tavaroiden korjaamisessa tai järjestämisessä uuteen uskoon. Tai sitten nautit poikkeuksellisen paljon perusasioista. Pitkälliset asumiseen liittyvät seikat ovat monen mietteissä taustalla, vaikkei ihan joka päivä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Alitajunnan virrat voivat saada sinusta otteen, ja siihen voisi auttaa vaikkapa paneutuminen syväluotaavaan lukemiseen. Yksin oleminen ja meluisien paikkojen ulkopuolelle jättäytyminen saattaa olla parasta. Auttaminenkin on ehkä tarpeen, joten kuulostele mitä läheiset kaipaavat. Saat lämminhenkisen vastaanoton!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Näiden viikkojen ajan elät aika korkeissa sfääreissä, joissa on paljon muutakin kuin rutiinit ja arki. Saattaa olla, että viihdyt hurjimpien ideoiden ja tulevaisuuden suunnitelmien parissa tai paikoissa, joissa ihmisillä on yhteinen arvomaailma. Kulttuuria saattaa olla tarjolla ja jokin ihmissuhde viihtyy sen ympärillä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Useat planeetat, kuten punainen aktiivisuuden planeetta Mars, ovat hyvin dynaamisessa kulmassa merkkiisi nähden. Silloin kannattaa varoa ylilyöntejä tai kärjekästä reagointia, joka voisi johtaa jopa välien katkeamiseen. Toimintaenergia muuttuu aggressiivisuudeksi, jos olet liikaa paikoillasi. Olet hereillä valloittamaan!

Selaa ylöspäin