Home » Päivän horoskooppi sunnuntai 26.11.

Päivän horoskooppi sunnuntai 26.11.

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu, Jupiter ja Uranus aktivoivat tänään samaan aikaan konkreettisiin asioihin liittyvää sektoriasi. Vaikutus yllyttää kuitenkin muutokseen, irtirepäisyyn tai, ostosten ollessa kyseessä, johonkin epäsovinnaiseen tai erikoiseen. Viime hetken käänne saattaa tulla jossain asiassa. Toisaalta elät siivet auki!

Härkä (20.4.-20.5.)

Onneksi kuu on merkissäsi, sillä sen pitäisi tuoda sinulle usein kaipaamaasi rauhaa ja tasaisuutta. Saat hyväksyntää sellaisena kuin olet. Tänäänkin monet planeetat vaikuttavat kulissien takaisella sektorilla, mikä puolestaan tuo syvällisen kohtaamisen tai juuri oikean tiedon. Kohtalonomaisuutta on ilmassa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Etkö meinaa pysyä nahoissasi? Vai tuntuuko, että jalkasi haluavat viedä sinua nopeammin eteenpäin kuin ajatuksesi, tai päinvastoin? Jakso on kuitenkin kaksinainen, sillä asioita näyttäisi olevan myös valmisteluvaiheessa tai jokin saa sinut pysymään hiljaisuudessa. Romanssiin on hyvät mahdollisuudet!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kannattaa yhä keskittyä tiukasti tehtäviin, jotka ovat olleet agendalla viime päivinä. Työntekoa saattaa tulla tälle päivälle, vaikka on sunnuntai, mutta suhtaudu siihen avoimesti. Yksi vaihtoehto näinä aikoina on se, että terveysaiheiden pohdinnat ovat esillä syystä tai toisesta, mikä opettaa sinulle paljon.

Leijona (23.7.-22.8.)

Ehkä vaalit vauhdikkuutta monella tapaa, ja mikäli et pääse liikkumaan, reissaamaan tai olemaan oma itsesi luovalla tavalla, voi olosi olla kehnompi. Merkkisi perusominaisuuksiin kuuluu esiintyminen, ja kaipuu siihen voi korostua tänään ja lähiviikkoina. Kuun asema voi viedä eteenpäin ylpeys edellä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tänään näyttäisi olevan tiedossa sellaista virkistävää, mikä löytyy kauempana, toisesta kulttuurista, maasta tai kaupungista. Viehättäviä hetkiä siis löytyy muutoin toimintaan patistavien planeettojen paineessa. Kodin siivous voi sujua huomattavasti perusteellisemmin kuin muutoin.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Useimmat planeetat sojottavat tänäänkin sinulle suuntaa tiedon parissa. Nämä ajat nimittäin sopivat täydellisesti uusiin aiheisiin tutustumiseen ja opillisten puutteiden paikkaamiseen. Keskustelut, jotka ovat dynaamisia ja innokkaita, saattavat tukea tätä. Venuksen tuoma pehmeys ja flaksi miellyttävät!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Oletkohan laittelemassa viimeaikaisia ostoksia kaappeihisi tai muutoin järjestämässä uusiksi huonekaluja tai muita tavaroita? Ostoalttius pysyy korkealla tasolla ja siihen liittyy tietysti myös varoituksen sana. Et ehkä myöhemmin tarvitse sitä mitä hankit nyt. Kuka lähistölläsi esittää jotain originellia?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuulut niihin, jotka saavat voimaa ja aloitteellisuutta erityisesti auringon ja Marsin yhtymästä taivaalla. Kannattaisiko siten kuunnella itseäsi ja kehosi halua ponnisteluun ja liikkumiseen? Ponnistelua on todennäköisesti muutoinkin tiedossa. Kahdenkeskisen romantiikan saralla ei välttämättä ehdi tapahtua.

Kauris (21.12.-19.1.)

Näinä aikoina sinulle voisi sopia reissu jonnekin kauas, karuun piilopaikkaan tai auringon syleilemän meren äärelle. Näyttäisit nimittäin kaipaavan lepoa ja kiireestä vetäytymistäkin sen verran. Anna itsellesi lupa päästää liiallisesta kontrollista, johon sinulla on taipumusta. Tunne-elämässä on pientä kitkaa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tänäänkin olisi oiva aika viettää pikkujouluja tai muuten vaan kutsua ihmisiä koolle kotiisi tai muualle. Saat nimittäin paljon ihmisjoukoista, etkä pelkästään kahdenkeskisestä olemisesta. Olisiko ehkä aika aktivoitua uudelleen yhteisössä tai someverkostossa? Kodin aiheissa on jotain yllättävää tai herättävää.

Kalat (19.2.-19.3.)

Tähtäimessäsi on paljon asioita, mikä voi toisaalta haitata levollisen sunnuntain viettoa. Jos valitset liian hartaita aktiviteetteja, saattaa energian planeetta Mars tykyttää korvissasi ikään kuin patistamassa voimalliseen tekemiseen. Ristiriitaa saattaa tulla väliin helpommin, johtuen myös kärsimättömyydestä!

Selaa ylöspäin